Sayfa 772/1003 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Etkili Haber
    @etkiIihaber
    ·
    5s
    AK Partili gençler, D&R'dan kitap alıp Espressolab'de kahve içme kampanyası başlattı.
    https://x.com/etkiIihaber/status/1904770533587394798

bu şirketler kimin bilen varmı boykot tan sonra son hali
    İyi en azından kitap okumaya başlamışlar diyeceğim ama tahminen aldıkları fosforlu kalem 07 uç veya Google Play kartlarıdir.

2. 75 kat yukarda olan kağıt 90 kata çıksa ne olur çıkmasa ne olur ya..orta uzun vade alıcı bulabilecek misin sen buna..
    yook
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    emlak dayu haklsın..birde şu olay var bunu gözden kaçırmayalım..
    yabancı zaten %70 lerden %20 lere düştü bu önemli değil, düştüğünde de borsayı çıkarttılar bunlar..
    sorun şu: şişmiş kağıtlara yerli yatırımcı gelmezse ya da şirket sahipleri kendi hisselerini gerçek ama hakkaten gerçek dipten kalıcı olarak almadığı sürece, daha doğrusu dibi sıyırmadığı sürece bu borsa zaten yükselemeyecek..
    BUNLARIN TEK SIKINTISI BU..SON OYUN ŞU; son alıcılara bir dalga daha yukardan mal satmak..
    konunun borsa ile ilgisi yok.. borsa yalancı çoban misali parayı bas çıksın hisseler. 550 kağıt sürünüyor 4-5 banka thy yanına al uçsun borsa dediğin bu

borsa bir gösterge değil. ülkenin nereye savrulduğunun

Mazot toplaya toplaya bir hal oldu.
    Dünden beri alt mavi bekliyorum.
    Full short 10920 sl

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    75 kat yukarda olan kağıt 90 kata çıksa ne olur çıkmasa ne olur ya..orta uzun vade alıcı bulabilecek misin sen buna..
    yook
    Hisseler defter değerlerine göre değerlendirilir..Bazen daha ucız bazen daha pahalı...
    Bu mantıkla Thy kaç lira olacak? 50 lira mı..
    7 liradan 50 olmış... 7 kat yeter yani ha 5 senede 7 kat yeter...

6. emlak dayu çok haklısın..emme dayu zamanında Bahçeli bile çok dedi yahu..onu savunacak değilim ama olmaz dedi..yapmayın etmeyin dedi..emme yaptık..ettik..şindide şamşırttık..hak ettik..altını çizerek diyorum..hak ettik..o yüzden borsaya bakarım ben..

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Espressolab'in kurucusu ve CEO'su Esat Kocadağ, markanın kurucu ortağı ise Esat Kocadağ'ın ağabeyi ve Beşiktaş eski Asbaşkanı Emre Kocadağ. Kocadağ Aile Şirketleri Grubu'na bağlı olan markanın, 234 şubesi bulunuyor.18 May 2024

Emre Kocadag bi ara Beşiktaş YK yer alan.
    onları biliyorum neden bu 2 şirket çok gündemde ak partiyemi yakın bağ kuramadımbiris kitap diğeri kahve satıyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. adam diyorki ellerim kırılaydı da vermeseydim..haa geçmiş olsun..bedelini ödeyeceksin..sen öderken ben de borsaya bakarım umrumda olmaz

Sayfa 772/1003 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •