Sayfa 95/99 ÝlkÝlk ... 45859394959697 ... SonSon
Arama sonucu : 789 madde; 753 - 760 arasý.

Konu: GEDZA - Gediz Ambalaj

1. Bu 3 adet tarla 32 donum olarak belirtilen yer mi yoksa 32 donum uzerine 2 arsa daha mi alindiŸ bunu anlamadim bende.
    32 donum tarlaya kurulan Gesin kabataslak yillik 500 bin usd civari bir etkisi olur heralde.
    Su otomotiv yatirimi hikayesi ne oldu onu da anlamadim. Sirket iyice Oteledi sanirim o mevzuyu kapasite arttirimina yogunluk verdiler. Bir de metal kaplama makinesi hangi sektore uretim yapacak? Otomotivle alakasi var midir?
    İlerleyen zamanlarda bunlar netlesir ama sirket buyuyor 0.50 euro altina geldikce heybeye atarim

2.  Alýntý Originally Posted by Hakos Yazýyý Oku
    Eskilerden kimse kalmamis galiba. Cemal abim de satmis gordugum kadariyla. Eliot dostum yorumlarini ozler olduk.Hissedar seninde oyle. Cok slmlr
    Selam üstadým

Bende gayet az miktarda var, onlar da bilanço, haber, þu bu hikayelerinden azade; öylesine yani, sektörü takip bab'ýnda duruyor.. Bir taraftan patron katakullileri bir taraftan ülke siyaseti, böyle bir borsada yatýrým yapmak bildiðin donkiþotluk...

Bu GES iþine benim kafam hiç basmadý, normalde maliyet tarafýnda belirgin bir iyileþme görmemiz, gerekirdi ancak son rakamlar tam bir rezalet...O nedenle yorum, analiz vs. gereksiz görüyorum.

Saygý ve hürmetlerimle
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...

Alýntý Originally Posted by Hakos Yazýyý Oku
    Bu assagidaki dipnotlar biraz onem arz ediyor. Sirket sanki enerji alanina dogru bir kayma yatirim belirtileri gosteriyor. Sirketin bu sessiz kalmasi. Sert fiyat hareketleri sanki onumuzdeki donemi farkli kilacak gibi.

Sirketin 3. ceyrekte belirttigi donemdeki alinan 32 donum arazi nin etrafinda Cok sayida GES var.

Artan maliyetlere, enflasyona ve finansmana eriþim zorluðuna raðmen, 2024 yýlýnda
    yatýrýmlarýmýza devam ettik. Mevcut GES yatýrýmlarýmýzý büyütmek adýna, yakýn zamanda
    þirketimize, yeni GES yatýrýmlarýmýz için, biri baðlý ortaklýðýmýza olmak üzere üç adet tarla
    kazandýrdýk.

2024 yýlýnda çatý GES’ten 3.548.304,50kwh elektrik üretilerek 10.663.189,25TL lik ekonomik katký elde
    edilmiþtir.

Eskilerden kimse kalmamis galiba. Cemal abim de satmis gordugum kadariyla. Eliot dostum yorumlarini ozler olduk.Hissedar seninde oyle. Cok slmlr
    Elliot sattý. Bende yarýsýna yakýn miktarý 40 üzerinden verdim. Ýki gün daha gideydi tamamýný çýkacaktým ama kýsmet olmadý.
    Bu haftadan sonra düþüþün duracaðýný, biraz yukarý çýkýp yataya sarýp bollinger daraltacagini düþünüyorum. Sonrasý Allah kerim.
    Ýnsanoðlu plan yapar kader gülermiþ. Kismetimizde ne varsa onu yaþayacaðiz.
    Herkes için hayýrlýsý.

4. Vay arkadaş kimler geldi kimler geçti 2021 başında uzun bir süre bir cacık olmaz diyen abimize selamlar, içeriden bilgi alır gibi otomotiv yatırımı en geç 2022 de biter falan diyip insanları etkileyen gruba da sevgilerimi! sunarım. Açıkçası hata bende olsa da hisseden tamamen çıkmamı etkileyen grup oldular.
    Bir daha 1 euro hareketi yapar mı bilemem ama ana pazar tahtalarının genel olarak durumu benzer ve faizlerin iyice düşeceği 2026 sonlarına kadar 1 euro 0.50 euro hareketini devam ettirse şaşırmam...
    GEDZA tahtacısına sövdükte adam şu ortamda olacakları öngörerek mükemmel zamanlamayla yapmış hareketi.
    Şimdi bu kadar malı alan ne yapacak bakalım. O kadar bekledik şu metal kaplama ile otomotiv hikayesini de bekleriz artık yapacak bişey yok 0.50 euro altına gelirse ufak ufak toplarız

Herkesin Kadir Gecesi mübârek olsun...

Rabbim, "Bin aydan daha hayýrlý olan bu gecede"; günahlarýmýz varsa af eylesin, yoksa iþlemekten muhafaza buyursun. Saðlýk ve mutluk dolu nice Kadir Geceleri 'ne çýkmak nâsip olur inþaAllah...

"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.

Alýntý Originally Posted by T/A Yazýyý Oku
    Herkesin Kadir Gecesi mübârek olsun...

Rabbim, "Bin aydan daha hayýrlý olan bu gecede"; günahlarýmýz varsa af eylesin, yoksa iþlemekten muhafaza buyursun. Saðlýk ve mutluk dolu nice Kadir Geceleri 'ne çýkmak nâsip olur inþaAllah...
    Eyvallah kardeþim. Cümle müslüman dünyasýna hayýrlý olsun.

Tüm Dostlarýn mübârek Ramazan Bayramý 'ný en içten dileklerimle kutlarým...

Saðlýk ve mutluluk içerisinde sevdiklerinizle birlikte bayram tadýnda bir Bayram geçirmelerinizi temenni eder; büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim... Nice bayramlara inþaAllah...

"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.

8. T/A abim Gedzanın son 1 aylık takas akd verilerini yorumlayabilir misin müsait bir zamanında??

Sayfa 95/99 ÝlkÝlk ... 45859394959697 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •