Sayfa 813/1003 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,497 - 6,504 arası.

Konu: Viop LXIII

1. https://www.finansingundemi.com/habe...ndirdi/1846433

yuh artık bddk baskanıyım dedi 376 milyon dolandırdı..

Hiperenflasyon tüm hızıyla otobanda!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bizim yetkililer biraz saf mı?

90'larda SELÇUK vardı.Oda TANSU BAŞGANI,''Emekli generalim'' diye,soymuştu

https://onedio.com/haber/basbakan-ta...alacak-1201655

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Aslında bankacılar bile tam bilmiyormuş Bulut un dediğinden anladığıma göre.
    Ppf ler sanıldığı gibi tahvil almaz.(2-5-10 yıllık)
    Aldıkları bono ve tlref tahvilidir.

Portföy ünün %10 u bono olan bir ppf de , aldıkları bononun cari fiyatı günlük %1.1 düşerse getirileri o gün sıfır olur. Fazla düşerse de getirileri negatif olur..
    Biliyorlar . Nasıl bilmez olurlar. Sadece ne diyecekler ki müşteriye. Geçiştirme laf kalabılığı sıyrılmaca. 17 mart günü KKM dönüşüm vardı. KKM den çıkacaktım. Bankacım atladı yüzde 75 ppf yüzde 25 de borsa fonu!! yapalım dedi. BIST100 10.800 de o gün düşünün. Ben olaylara dolar bazlı bakan müzmin bir dolarcı olarak dolarlarımı verin dedim. Bozuldu hissettim. Büyük ihtimal banka üst yönetimine emir gelmiş KKM dönüşlerinde dolar dan uzak tutun müşterileri diye. Onun da suçu yok. O da bir çalışan sonuç olarak. Eğer dediğini yapmış olsa idim dolar bazlıyı bırak 1 haftada tl bazlı bile inanılmaz zararda olacaktım. TR de her işin uzmanı olacaksın. Doktor bankacı avukat emlakçı tesisat ustası şu bu. Her işini kendin araştıracak kendin uygulayacaksın.

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Aslında bankacılar bile tam bilmiyormuş Bulut un dediğinden anladığıma göre.
    Ppf ler sanıldığı gibi tahvil almaz.(2-5-10 yıllık)
    Aldıkları bono ve tlref tahvilidir.

Portföy ünün %10 u bono olan bir ppf de , aldıkları bononun cari fiyatı günlük %1.1 düşerse getirileri o gün sıfır olur. Fazla düşerse de getirileri negatif olur..
    normal şartlarda günlük kazancın onların ortaya koyduğu argümanlara göre tahviller düştüğünü, borsa aşağı geldiğini, 160 milyar tl çıkış oldu diyor fonlardan bundan dolayı olduğunu söylüyor.Bende diyorumki onlara günlük kazancımın düşmesini anlarım bu nedenlerle ama zarar nasıl yazıyor 3 gündür dedim başladı aynı şeyleri söylemeye sonra aklıma Hiç birşey olmasada birşeyler oldu o meşhur söz geldi tamam dedim kapatıyorum .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Biliyorlar . Nasıl bilmez olurlar. Sadece ne diyecekler ki müşteriye. Geçiştirme laf kalabılığı sıyrılmaca. 17 mart günü KKM dönüşüm vardı. KKM den çıkacaktım. Bankacım atladı yüzde 75 ppf yüzde 25 de borsa fonu!! yapalım dedi. BIST100 10.800 de o gün düşünün. Ben olaylara dolar bazlı bakan müzmin bir dolarcı olarak dolarlarımı verin dedim. Bozuldu hissettim. Büyük ihtimal banka üst yönetimine emir gelmiş KKM dönüşlerinde dolar dan uzak tutun müşterileri diye. Onun da suçu yok. O da bir çalışan sonuç olarak. Eğer dediğini yapmış olsa idim 1 haftada tl bazlı inanılmaz zararda olacaktım. TR de her işin uzmanı olacaksın. Doktor bankacı avukat şu bu. Her işini kendin araştıracak kendin uygulayacaksın.
    Olabilir. Yanlış yönlendirme bana da çok yapılmaya çalışıldı..
    Az çok finansal konulara yatkın olduğumdan çok da dalga geçtim arayan arkadaşlarla...
    10800 den bist diyen de cidden vicdansızmış. Uzak durmak lazım oradan

PPF ler son günlerde %7-10 arası getirmiş öncesinde %45 civarıydı, ama bu geçici bir durum gibi görünüyor!

8.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Ekrem İmamoğlu İstanbul'da üst üste 3 kere iktidar partisini,her seferinde daha fazla oy alarak mağlup etti.Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de kamuoyu yoklamalarında açık ara önde idi.Böyle olunca ,sandıkta yenemedikleri İmamoğlu'nu hukuku katlederek, anayasa mahkemesi kararlarına ve avrupa insan hakları mahkemesi kararlarını çiğneyerek "gizli tanık" iftiralarıyla hapse attılar.Bu 16 milyon nüfusu ile dünyanın en büyük şehirlerinden biri olan İstanbulda "millet iradesine darbe","millet iradesine gasp"tır.

İmamoğlu'nun önü kesilecekse, onun yerine en iyi Cumhurbakanı adayı eşi Dilek İmamoğlu'dur.Eşi büyük bir mağduriyete uğratıldığı için Ekrem İmamoğlu'na gidecek oylara ilaveten ,kararsızların oylarını ve iktidar partisine oy veren bazı kadınların da oylarını alır,açık ara seçimi kazanır.Yıpratacak,iftira atacak,çamur atacak bir şey bulamayacakları için iktidar partisi için eşinden de daha güçlü bir rakip olur.
    Dilek İmamoğlu Cumhurbaşkanı olduktan sonra ,yargı zaten hiç bir haklı nedene dayanmadan tutukladıkları için Ekrem İmamoğlu'nu u dönüşüyle hemen tahliye eder,o da eşini Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak atar ve bakanları Cumhurbaşkanı yardımcısına bağlar,ülkeyi fiilen yine Ekrem İmamoğlu'nun yönetmesinin yolu açılmış olur.
    CHP başka birini aday gösterirse yine iktidar partisinin ekmeğine yağ sürmüş olur.
    Yargının bağımsız ve tarafsız olmadığı bir ortamda, muhalefet adayına seçimlerde en az 20 puan fark atmadıkça seçimi kazandırmazlar.Bunu da ancak Ekrem ya da Dilek İmamoğlu sağlayabilir.
    Bu dolambaçlı yollara ne gerek var anketlerde de Ekrem İmamoğlundan fazla Mansur Yavaş çıkmıyormu?

Sayfa 813/1003 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •