Sayfa 267/271 İlkİlk ... 167217257265266267268269 ... SonSon
Arama sonucu : 2167 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. aile hekimliği ile ilgili düzenleme gelmiş.......bundanmı bahsediyorsun abi...bize ne gibi artısı olur....

2. SAYIN Huzur Acemşah Twitterde paylaşmış

https://saglikhaberi.net/saglik-uygu...-rolu-buyuyor/

3.  Alıntı Originally Posted by BLACKSTONE Yazıyı Oku
    SAYIN Huzur Acemşah Twitterde paylaşmış

https://saglikhaberi.net/saglik-uygu...-rolu-buyuyor/

teşekkürler...şimdi okudum...........

Tebliğin birçok maddesinde yer alan “üniversite hastanesi†ve “eğitim ve araştırma hastanesi†ifadeleri, bundan sonra “üçüncü basamak resmi sağlık hizmeti sunucusu†olarak anılacak. Yetki alanının genişletilmesiyle, üçüncü basamak sağlık kurumlarının tamamı bu hizmetlerde aktif rol alabilecek.

4. Kim yarınlar yokmuşçasına alıyor merak ettim. Benim gördüğüm 20 aydır yerinde yatay seyreden bir tablo var. Aynı yere mi bakıyoruz acaba?

5.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Kim yarınlar yokmuşçasına alıyor merak ettim. Benim gördüğüm 20 aydır yerinde yatay seyreden bir tablo var. Aynı yere mi bakıyoruz acaba?
    Yavv sen karıştırma şimdi orasını alıyolar işte Şaka bir yana koskoca sağlık holding olacak dedik 2 yıldır yatay bant da millete iyi mal taşıttırdılar.

6. Sayın arkadaşlar
    Açık sosyal medya kanallarına uzun bir süre veda ediyorum... Biraz boşluk vaktim vardı şimdi ise proffosyonel mesleğimdekşi artan iş yoğunluğu nedeniyle ..
    Tınaztepeyi o kadar tuttuk taşıdık..
    Sattığım ettiğim yoktur. Hepinize iyi bayramlar şimdiden.
    Umarım grafiklere düşen daha güzel bol sıfırlı kasaya girecek paralarla ilgili haberlerde gelir inşallah..
    Bol kazançlar dilerim...
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

7.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Sayın arkadaşlar
    Açık sosyal medya kanallarına uzun bir süre veda ediyorum... Biraz boşluk vaktim vardı şimdi ise proffosyonel mesleğimdekşi artan iş yoğunluğu nedeniyle ..
    Tınaztepeyi o kadar tuttuk taşıdık..
    Sattığım ettiğim yoktur. Hepinize iyi bayramlar şimdiden.
    Umarım grafiklere düşen daha güzel bol sıfırlı kasaya girecek paralarla ilgili haberlerde gelir inşallah..
    Bol kazançlar dilerim...
    yolun sonuna geldik demek ki.. yine benzer işler.. bakalım bu defa kaç ay sürüneceğz!

8. yeni yabancılar geliyor......umarım bizim hisselerede el atarlar......

İngiliz devi Barclays, Türkiye'de aracı kurum kuruyor

Finans dünyasının önde gelen bankalarından, uluslararası çapta hizmet veren İngiliz devi Barclays Bank PLC, yüzde 100'üne sahip olacağı Barclays Menkul Değerler AŞ unvanlı yeni bir aracı kurum kuruyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), İngiliz devinin aracı kurum kurmasına onay verdi.

Sayfa 267/271 İlkİlk ... 167217257265266267268269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •