BaBo bu kolpaya nasıl geldi?!
Bazı insanların egosu kendinden büyük oluyor bu forumda da çokça var onlardan. Seni tanımayanlara tarzın garip geliyor olabilir ama ben yaptığı hamleleri öncesinden açıklayıp sonra da açıklamaya devam eden ve bu hamlelerin çoğunda da haklı çıkan birisini takip etmek isterim. Takip etmek isterim çünkü piyasaya ve topluma bakış açın oldukça farklı. Ama gördüğüm sana burada rahat vermezler. Ve taş yerinde ağıdır kuzu hocam...
buna cevap vermem sart....bu adam....bu forumda....HALKBANKI tepeden alip....bir yil boyunca....halkima kakalayip....halkbank dibe inince SATIP CIKIYORUM DIYEN....halkimi birilerine peskes ceken biri idi....bu hisseyi dipte satti....HISSE CIKIP 20 TL YE GELDI....
bu halkbanki pazarlarken.....oraya yazi gonderdim....bu kaart 4 tl ye dusecek....sakin almayin diye...ve bunun pazarladigi 15 tl den 4 tl ye dustu....YAKTI MILLETI...
bana GOYGOYCU diyebilecek kadar simarmis bu PAZARLAMACI....
SIMDI....YAPI KREDI BANKASINI PAZARLIYOR....27.80 DEN ALDIM DIYOR.....kaart 24 te suan...
BU KAARDIN HEDEFI ISE 16 TL.....ORADA SATACAK....SONRA KAART UCACAK...30 yildir bu halde bu USAG....goygoycu heeee....AL SANA GOYGOYCU.....
saldirdigin adam....KUZU ulen....kit beyinli pazarlamaci.
![]()
Son düzenleme : kuzu; 29-03-2025 saat: 21:49.
Doğru bir tespit. Kendi adıma teşekkkür ederim. Sizi ereğli forumundan bilirim. Dogru bildiklerinizi cesurca ve güzelce ifade edersiniz. Bu forumlarda da yazarsanız seviniriz. Bu millet bu coğrafyada yaşayan her türlü etnik ve dini mezhebi kapsayacak şekilde söylüyorum. Gerçekten anlaşılması zor bir milletiz.
Sayın Kuzu hemen çatışma oluşturmayın. O dönem yazılarını okudum hatırladığım kadarı ile satıs için pozisyon alıyordu. Kimseyi savunacak değilim burası ustaların ve diğer bilgi sahibi insanların da yazabileceği bir yer olsun. Baboyu zaten bilirim. Sizi hatırlıyorum ama net şekilde değil. Mühim olan küçük yatırımcıya bir harita suna bilmeniz. Yazılarınız için teşekkürler.
mal pazarlamacilara....
BANA bulasmazsaniz.....sizi gormezden gelirim.....
YOKSAAA.....
USTUNUZDEN BULDOZER GIBI GECER.....sizi jilete donustururum....kadikoy vapurunda satilirsiniz...
KUZU BU.....bulastiginiz adam....
Yer İmleri