Sayfa 326/367 İlkİlk ... 226276316324325326327328336 ... SonSon
Arama sonucu : 2931 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

PKART...

Son durum:

Beklediğimiz 13 hiç umulmadık bir şekilde geldi. Bir tane daha 13 bekliyoruz. O da gelirse "dip kesin tamamlandı" diyebiliriz. KEsin gelecek diye bir şey yok ama gelmesi muhtemeldir. Gelmeyecekse bunun emârelerini görürüz. Şimdilik böyle bir şey yok...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

IZMDC...

Uzun vade olduğu için ara sıra bakmakta fayda var:

ASELS...

Hatırlayalım...

4. Yeni ay ile beraber bol şanslar dilerim tüm dostlara.

Endex e pek güvenmesek te hisse bazlı hareketler oluyor. Senin sistemin bunları yakalaması gerekir diye düşünüyorum üstad.

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

CEMTS bu da aynı, 10.50 geçemedi ver elini kanal dibi.

Şu an kaç yaktı bu üstad.

6. OZKG kanal dibine inenlerden.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Yeni ay ile beraber bol şanslar dilerim tüm dostlara.

Endex e pek güvenmesek te hisse bazlı hareketler oluyor. Senin sistemin bunları yakalaması gerekir diye düşünüyorum üstad.
    Şu an için sadece yazılımlarını yapıyorum. Biten için tarama kısmını bazen ekliyorum bazen başka göstergeye geçiyorum...

TD Lines için yazılım devam ettiği için tarama kısmı henüz yok...!!!

TD Sequental ve TD Combo için de tarama kısmını yapmadan diğer göstergelere geçtim. Çünkü bu bölüm hepsini birden kapsıyor. Hepsi bitmeden tarama yapmanın anlamı olmayacaktı...

İnşaAllah zamanı geldiğinde tek yerden her türlü taramayı yapabileceğim Üstadım...

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Şu an kaç yaktı bu üstad.
    CEMTS...

Bunun belirgin olarak yaktığı bir şey yok...!!!

Kendi hâlinde nispeten yatay bir bantta seyrediyor havasında...

Sayfa 326/367 İlkİlk ... 226276316324325326327328336 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •