Sayfa 945/1003 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Buffet tam borsacıymış, tam zamanında portföyünü boşaltmış. Bu yangın bikaç hafta sürerse şayet Amariga krize girer dayu
    1929 krizi devrim akyıl gibi 3-5 bin üyenin üç kuruşu için peşinde koştuğu bir konu değil. Krizler çoğunlukla hazırlanan tasarlanan yapılardır. 100 yıl önceki yapı aynı şekilde tekrar edemez. Krizler aynı suyla ikinci kez yıkanmaz. Basit ifade ile en yakın iki kriz, pandemi ve 2008. Pandemi tecrübe edilmemiş bir krizdi, tekrar artık çok zor. 2008 de emlka krizi, tekrarı çok zor. İnsanlar genellikle krizin ne zaman geleceğini bilmediklerini kabul etmiş durumdalar. Buna tek çözüm olarak sepet mantığı yaygınlaştı, biraz altın, biraz senet, dolar veya hisse senedi. Krizin gelmesi için öncelikle lazım olan tek şey, olağanüstü mutlu bir dünya olmasıdır. Hiç kimsenin bekmelediği bir andır. Bugün o an değil, dünya çoğunlukla mutsuz. Buffet 600 dolar üstünden TESLA hissesi almak zorunda kalacak.

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    1929 krizi devrim akyıl gibi 3-5 bin üyenin üç kuruşu için peşinde koştuğu bir konu değil. Krizler çoğunlukla hazırlanan tasarlanan yapılardır. 100 yıl önceki yapı aynı şekilde tekrar edemez. Krizler aynı suyla ikinci kez yıkanmaz. Basit ifade ile en yakın iki kriz, pandemi ve 2008. Pandemi tecrübe edilmemiş bir krizdi, tekrar artık çok zor. 2008 de emlka krizi, tekrarı çok zor. İnsanlar genellikle krizin ne zaman geleceğini bilmediklerini kabul etmiş durumdalar. Buna tek çözüm olarak sepet mantığı yaygınlaştı, biraz altın, biraz senet, dolar veya hisse senedi. Krizin gelmesi için öncelikle lazım olan tek şey, olağanüstü mutlu bir dünya olmasıdır. Hiç kimsenin bekmelediği bir andır. Bugün o an değil, dünya çoğunlukla mutsuz. Buffet 600 dolar üstünden TESLA hissesi almak zorunda kalacak.
    1929 krizi ve 2008 krizleri arasında çok ciddi fark var. 1929 da merkez bankalarının müdahaleleri yoktu, 2008 de ciddi müdahale oldu. En son olarak da pandemi dönemini gördük, finans piyasalarını desteklemek için anormal parasal genişlemeler yapıldı.
    Bizde de benzer durum var 2001 ile bugünler karşılaştırılamaz. Borsa dahil birçok piyasada devletin ciddi kontrolü ve müdahalesi var.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by BaSiT Yazıyı Oku
    Günaydınlar... Dün aynı saatlerde grafik bakarken benim de başıma benzer bir durum geldi...Birden ekran karlandi ve "no boot device found" diye bir hata verdi pc.. RAM lari söktüm temizledim falan bayağı bi uğraştım...Siz de yazınca ilginç geldi simdi..Belki sadece tesadüftür ama sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum...Alttaki linke bir göz atın isterseniz..
    https://youtu.be/1MZni64fm44?si=tPURdzABTFiL3xkE
    "No boot (bootable) device" benzeri bir hatanın nedeni disk drive(HDD/SSD) hatasıdır.

Bunun dışındaki tek ihtimal ise, virüs vb nedenlerle işletim sisteminin açılış dosyalarının bozulması olabilir.

1-BIOS'tan kontrol ederek bilgisayarınızın işletim sisteminin kurulu olduğu diske erişebildiğinden emin olun.
    2-Yine BIOS'tan başlangıç diski olarak işletim sistemi kurulu olan diskin seçili olduğundan emin olun.

Sizin yaşadığınız gibi, bilgisayar çalışırken bu sorunun oluştuğu durumlar genel olarak diskin bozulduğu(bad sector vb) durumlardır.

Zayıf ihtimal. Sonradan takılmış bir disk söz konusu ise, sağlam monte edilmemiş bağlantı noktası vb olabilir.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4. ihtiyar kurt waffet bosuna aylar öncesinden malları satmamış...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Alper platform secerken nelerde islem acacaksin onlar onemli
    onlari belirtmen lazim
    + aleni bir sekidle forex platformu soylemek yasal olarak suc sayiliyor
    Şansa yaşıyorum monako. O da mı suçmuş.
    Amerikan endekslerinde işlem açayım diyorum. Bir de ons altın shortlayacam minik minik. Ve hatta bitcoin.

6. Gunaydin cemaat bol kazanclar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. hava bulut topluyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Pala herkese ayar veriyor, başım kelmi diye

Sayfa 945/1003 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz