Sayfa 150/190 İlkİlk ... 50100140148149150151152160 ... SonSon
Arama sonucu : 1514 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Makas 335 olmuş. Verileri kendileri verip kendileri oynuyorlar. Ytd
    Senin tahtacın nasıl bir yaratıksınız çok merak ediyorum. Makas daha ne olsun yaprağım. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Normal şartlarda baktığımızda yaprak �� kelimesi ıspanak olabilir, ayvanın yaprağı da olabilir. Herşey mümkün, ne anlamlandırıyorsan o olsun be gülüm. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. O da yanıyor, bu da yanıyor �� klibi gelsin o zaman bu kadar yaprak muhabbetinden sonra. https://youtu.be/PwaFr_zIUcM

4. https://youtu.be/qdrEqPNEZtU
    Klibi yanlış atmışım, Petkim yatırımcısı ekibi orginal çekim.
    O da yanıyor bu dayanıyor. Tansiyon şeker tınlamıyor..

5. Hep asagi hep asagi

6. Küresel piyasalar bikaç gündür resmen göçtü dax bugün de eksi 3 bucuklarda, petrol göçtü. Heralde globalde kriz fiyatlanıyor
    Hamdım Piştim Yandım

7. Bu mendebur zaten endekise göbeğinden bağlı, endekis 1 düşerken bu 3 düştüğünü bilmeyen yok.
    Thy ye bak utan
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by cemar Yazıyı Oku
    Hep asagi hep asagi
    Bir kere yüz gülmez mı arkadaş, 1648 üstünde kapat bari artık
    Sonra 1710 artık, haftalikta 16 destek. Ytd

Sayfa 150/190 İlkİlk ... 50100140148149150151152160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •