Sayfa 371/373 İlkİlk ... 271321361369370371372373 SonSon
Arama sonucu : 2978 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. Konu nedir, ne devri üstadım?
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Konu nedir, ne devri üstadım?
    medyadan cikis icin gerekli rekabet kurulu onayi, ben rekabet kurulunun sayfasinda goremiyorum

onay gelmeden devir islemi sonlanmiyor, para alisverisi de henuz olmamistir bana gore

sagda solda onay geldi diye yazilmis ama, resmi birsey goremedim

3.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    Rekabet Kurulu devri onayladi diye haberler var, fakat ben Rekabet Kurulu sayfasinda onayi goremedim

Resmi Onay ile ilgili link vb.(kurum sayfasindan, resmi) paylasabilecek var mi?

Onay geldi, hayirli olsun. Izleyip gorelim.

Rekabet Kurumu Karar Sayısı : 25-11/257-BD

Park Holding Anonim Şirketi’nin tek pay sahibi olduğu Ciner Yayın Holding Anonim Şirketi’nin hisselerinin tamamının Doğal Yaşam İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verildi.

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Yemek mi yemeyecek...
    Ben yinede ısrarcıyım, elbette aç gezmiyordur, ama kazandığı ile yaşadığı farklıdır, yaşadığı kısım da gider gösterilip şirketlere yükleniyor dur. senin dediğin gibi, borsadaki şirketi unutması mümkün değil, burası onun ismini kirletiyor, habersiz olamaz.` eczacıbaşının dedeleri ne demiş, borsadaki yatırım ortaklarım benim namusumdur,` Böyle ilkeli birinden de mi feyz almamış diye sorarlar.

Sayın hissedarx şeyh uçmaz, müritleri onu uçurur diye bir söz var, borsada tek bir övgüyü bile haketmeyecek patronları gözümüzde büyütüp onları uçurursak küçük yatırımcıyı daha çok yollarlar, adam zamana yayıp koca şirketi öz sermayenin görünür kısmı ile kuşa çevirmiş, 200 milyon dolar keş parayı bile yok etmiş, 'siirt bakır madeni satışından 10 küfür yıl önce gelen para ' sen daha kalkıp adamın borsadaki hissesinden haberi yok diye adamın yaşı gereği alzaymır hastası gibi olabileceğini söylüyorsun. Bu adama hakarettir. Gerçekçi olalım, adam gayet formda, 25 yıllık karakteri neyse o. Eczacıbaşının öğüdünden nasiplenmemiş, şeyi ortada, yaptığı.

6. Aslında alıntıladığın o mesajımın anafikri ile yazdıkların aynı şeyler sayın üstadım...Tahtayı bırakıp çekip gittiyse bundan sonra bize düşen vur kaç...Madem öyle gel böyle yani...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7. Burası onun ismini kirletiyor mu, sonuna kadar evet...Ki -yanlış anlamayın ama- siz bu tür forum köşelerinde serzenişler yaparken ben bunu bizzat yüzlerine söylemiş adamım...Hepsi beni ismen ve dahi cismen bilirler...Kaldı ki bununla yetinmeyip onlarca mesajım vardır şirkete gönderdiğim, hiçbir şey elde edememişsem de vicdanıma karşı gayet rahatım...

Elimden bundan başka bir şey gelmez...

Saygı ve hürmetlerimle

Yüzüne söyleyince ne dedi, merak ettim.

Sayfa 371/373 İlkİlk ... 271321361369370371372373 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •