Sayfa 468/636 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon
Arama sonucu : 5086 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Yüzde 125 vergi Çin’e degil Gaziemirdeki fabrikaya mi geldi acaba haberimiz mi yok?
    8935 ve 8602.5 boş kaldı oraları doldurmak en büyük özlemi nokta noktanın.ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,467
     Alıntı Originally Posted by Hopefeded Yazıyı Oku
    8935 ve 8602.5 boş kaldı oraları doldurmak en büyük özlemi nokta noktanın.ytd
    Kiymetli Hocam Egeenlerin bir kismini diğer Ege ile becayis yaptim ömrümü yedi!!!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by spartaküs Yazıyı Oku
    Yarın güzel bi yükseliş bekliyorum son haber nedeniyle trumpet şaşırtmaya devam esiyor
    Bu şeref yoksunu için eskilerin bir sözü vardır pislik pisligi kenefte (tuvalet deliğinin altında) bulur derlerdi ahanda bizdeki patron tahtacı
    pustlarinin buluşup kaynastiklari yer dün ABD den haber gelince de yazdım beklentim yok diyecunku karekterleri yok zibidilerinendek yesilde olsa geri hafif gelse bunlar ekşi yaptirir o kadar da tanıdık rezilleri
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

4.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Bu şeref yoksunu için eskilerin bir sözü vardır pislik pisligi kenefte (tuvalet deliğinin altında) bulur derlerdi ahanda bizdeki patron tahtacı
    pustlarinin buluşup kaynastiklari yer dün ABD den haber gelince de yazdım beklentim yok diyecunku karekterleri yok zibidilerinendek yesilde olsa geri hafif gelse bunlar ekşi yaptirir o kadar da tanıdık rezilleri
    Doğru tespit, ama birde kendisine sorsanız ne muhteşem adamdır kimbilir. Eeeee nede olsa Boğaziçi Bilgisayarı kazanmış ama bir Hocanın tutumu yüzünden Amerika’ya 2 senelik finans okumaya gitmiş, iki Türkçe kelimenin arasında sikeylibility deyince Amerika’da okuduğunu ispatlayacak sözde. Ben görenlerin yalancısıyım, konuşmamak için dvr gibi geviş getiriyormuş. YTD

5.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Mümkün değil dostum . 120% enflasyon olan hatta hiper enflasyona doğru giden ekonomilerde kar eden hisseler düşmez . Yerinde sayması bile 15% aylık kayıp demektir ki bu da Olasılık dışı . Kapanışta yerine koyar koymaz ise Patronu/speğin arabasına arka tampondan vururlar. Doları bu enflasyonda bile bu kadar durdurabiliyorlar. Tüm olanakları ile kafasına kafasına vuruyorlar olmadı bari gazını alalım bari diyorlar haftada 7 Milyar dolar piyasaya bastıkları hali bu doların. Kısaca dolar euro altın gümüş BIST ve emtiaların hepsi çarşı pazar dahi TL karşısında hepsi yukarı çıkmak zorunda. Çünkü M1 ve M2 genişliyor yani Para basılıyor. Faizler hala negatif bölgede ve bütçe kontrolları yok hala açık veriyoruz. Denk bütçe vs yok . Hayatımda böyle bir şey yaşamadım.
    Her şey al TL sat olur mu ? Tüm Dünya TL ye karşı BeT yapıyor. Her şey Müzik durduğu zaman belli olacak.
    Saygısızlık algılanmasın syn Baygeorge.Yorum yapmayana kızıyorsunuzda sizin yorumlarda müthiş iddalı oluyor.Kağıda inanmışlık var hepmizde.Bununla beraber müthiş bıkmışlık,sinir,öfke.Böyle sakince yazıyor gibi duruyoruz.Ama bilsemki ceza almaycağım neler yazacağım.Ufacık bir habere bile acaba olumlu ne çıkar diye düşünmekten heba olduk.Kendi adıma maalesef beklemekten başka bir çarem kalmadı.Şubat 2024 17.200-Nisan 2025 9.000.Çok müthiş bir olay olmadıkça hisseler genelde 1.5 yıl sonrasına kadar tekrar tl bazlı eski zirveyi görüyor.Umarım en azından bunu yapar.Dolar bazlıda son 5 yıl öncesine döndük.

6. Bu arada alıntıladığım baygoerge yorumu 2024 mart ayına ait.Yeni algılanmasın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,436
    Üstadım size lafım yok. Kağıda patrona ekonomiye her şeye kafayı taktım . SAnal bir dünyada yaşıyorum gibi geliyor. Bir de 19200 TL de herkese buralar galiba zirve dedim 16000 altı göründüğünde ufak ufak alımlar yaptım 14 bin altında hadi canım dedim 12100 de kırılınca gözlerime inanasım gelmedi. 9000 Kırıldığında şaşkınlık değil çöküş yaşadım . Ama almaya da devam ettim. Benim kırgınlığım demeyeyim de şaşkınlığım hayatımda hiç bu şekilde baskı yapan bir patron görmedim. Artık kimse bana spek var demesin . Patronun haberi olmadan kağıda speklik yapacak olan biri nin canını almış olurdu. Artık bıraktım destek direnç trend Teknik yok , hatta finansal göstergelere bile inancım yok. Çünkü tahta bu kadar yüksek fiyat ile derinlik te kazanamıyor. Çok elit bir kesime hitap ediyor ve onların da karşısında sanki kumarhanedeyiz de kasa ya karşı BET sürüyoruz havası doğuyor. Resmen İğrendim. Benim her kademeye mermim vardır. 8200 - 8800 Arasına da getirsin bana uyar. Hep derim azdan az çoktan çok gider.
    NoT : Ben bana kızanlara kötü yazanlara dahi kızmıyorum . Sitem diyelim...
    Saygılar,

Alıntı Originally Posted by city Yazıyı Oku
    Bu arada alıntıladığım baygoerge yorumu 2024 mart ayına ait.Yeni algılanmasın
     Alıntı Originally Posted by city Yazıyı Oku
    Saygısızlık algılanmasın syn Baygeorge.Yorum yapmayana kızıyorsunuzda sizin yorumlarda müthiş iddalı oluyor.Kağıda inanmışlık var hepmizde.Bununla beraber müthiş bıkmışlık,sinir,öfke.Böyle sakince yazıyor gibi duruyoruz.Ama bilsemki ceza almaycağım neler yazacağım.Ufacık bir habere bile acaba olumlu ne çıkar diye düşünmekten heba olduk.Kendi adıma maalesef beklemekten başka bir çarem kalmadı.Şubat 2024 17.200-Nisan 2025 9.000.Çok müthiş bir olay olmadıkça hisseler genelde 1.5 yıl sonrasına kadar tekrar tl bazlı eski zirveyi görüyor.Umarım en azından bunu yapar.Dolar bazlıda son 5 yıl öncesine döndük.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

8.  Alıntı Originally Posted by JayJay Yazıyı Oku
    Öncelikle şurada anlaşalım arkadaşlar.. bedelsiz pompasıyla çok güzel kynin eline verdiler. Daha dönüş olacak yataya bağlayacak yeteri kadar toplayacaklar da ondan sonra bakacaklar duruma. Kaldı ki bu durumda bedelsiz de bir işe yaramaz saman alevi yapar. Operasyonu yapanlar başka ama bu sacro ve shadow tayfası da az değil. Bunlar önce malı alır sonra Telegram twit vs roket diye diye kyye bırakır. Klasik traderler. Yıllardır aynı terane. Kaldı ki adamlar ceza yediler. Biri Halil bora bereket biri selim bayrak. Bizim millet salak bunlar yazınca asla bulaşmayacaksın. 18binden beri 1 yıldan beri malı taşıtıyorlar. Daha yataya da sarma yok. Biraz mal toplanacak ondan sonra tekrar bi bedelsiz furyası başlayacak. Klasik bedelsiz muzuyla doldur boşalta devam. Önce bi doldursunlar sonra bakarız. En az 2-3 ay da hadi ha geldi ha gidecek ile geçer.
    Baygeorge hala bu haldeyim. Hiç bir haber akışı da etki etmeyecektir şu aralar. Ne zaman toplarlar o zaman devam.. haftalık aylık vs hala al gelmedi. Günlük sıfırın altında hala güçsüz. 12000 ve 14000 zaten çok sağlam dirençler daha bırak oraları 9k larda sürünüyor. Hala bi cacık göremiyorum. Ayrıca bu kadar hissenin dillendirilmesi herkesin alması da olumlunun aksine olumsuz. Bence hala yeterince mal toplanmadı. Patron spek elele mübarek günlere diyelim inşallah.

Sayfa 468/636 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •