Sayfa 437/475 İlkİlk ... 337387427435436437438439447 ... SonSon
Arama sonucu : 3794 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Soruyu şöyle sorayım;

Enf.Muh. kuralı devam etseydi ....

2024/3 döneminde (-) 1.275.481TL olan zarar nasıl güncellenecekti?
    Tabiiki ++++ olarak, ama şu an gelecek olandan oldukça az ++++ olacaktı..Şu an Mayıs ayında enflasyonsuz olarak gelecek olanı da bilemediğimiz için...Çeyreksel geçişlerde çok iyi toparlayacağını ümit ediyoruz.. Yönetim de şu an, kimsenin bilmediğini ya da tahmin edemediğini düşünerek borsadaki işlem fiyatını hala 100 TL nin altında tutabiliyor...Bazı hisseler 4-5 yıl sonrasını saçma sapan fiyatlarla fiyatlarken, bu hisse hala 20 ay önceki önceki fiyatlarında...tuhaf olan da bu durum....Bir çok hisse 2-3 sene sonrasının masallarını fiyatlarken, Alarko olanı da fiyatlayamıyor...
    ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
     Alıntı Originally Posted by fuma Yazıyı Oku
    Ben bekleyeceğim.Ama teknik analist olarak belli zamanlarda satıp %70-80 nakite geçiyorum.Sistemler al verdiğinde tekrardan alıyorum fullüyorum.2020 mart pandemide sattım sonra geri aldım.Bir de 2022 Kasım da sattım çıktım seçim sonrası girmiştim yani bazen 6 ay falan azalttığım dönemler oluyor.Geçen sene genel kurul ve sonrası geri alım ve enflasyon muhasebesi saçmalıklarında beni de pusuya düşürdü spek. 140 lar da satamayıp 100 ler de verdim temmuz gibi.
    2024 te en az 5-6 defa geri alımlar için Ahkemoğlu nu baya sıkıştırdım.Adam geri alım yapmıyordu en hayati zamanlarda.Genel kurulda bu sene benden çekeceği var. Genel kurula gelecek arkadaşlarla görüşürüz kısmetse.
    ben gelemiyorum. her ne kadar şirkete başvurmadıysam da hissenin en küçük yatırımcısına kimse sponsor olmadı. kendileri 14 aylık ve 14 aydır ALARK almakta. aslında güzel reklam olurdu .
    kendi adıma sizin de 2028 i beklemenize sevindim. trader olmak benim için çoook gerilerde . şimdilik hayal de olsa HB 2 dolar kazanç umudum sürmekte.

AÇILIŞTAN BERİ AKTİF VE PASİF FARKLAR
    ...

Şu an anlık olarak ALARK F/K >>>>24,62 ............

Bir kenarda dursun, bir kaç ay sonra bu F/K daki düşüşü tüm piyasa hayretle izleyecek...(Araştırdığımda, öyle standart bir düşüş olmayacağını öğrendim.....)

...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
     Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Şu an anlık olarak ALARK F/K >>>>24,62 ............

Bir kenarda dursun, bir kaç ay sonra bu F/K daki düşüşü tüm piyasa hayretle izleyecek...(Araştırdığımda, öyle standart bir düşüş olmayacağını öğrendim.....)

sn loruhlano
    araştırmalarınızı bizimle de paylaşmak ister misiniz. yalnız mümkünse sizi bu sonuca götüren nedenleri de açıklayabilirseniz seviniriz...

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn loruhlano
    araştırmalarınızı bizimle de paylaşmak ister misiniz. yalnız mümkünse sizi bu sonuca götüren nedenleri de açıklayabilirseniz seviniriz...
    Sn.Tövbekar, buraya bazı şeyleri çok net yazamam, burası şu alt tarafta gördüğünüz ZİYARETÇİ başlığı altında çok detaylıca incelenen bir link çünkü...Yanlış olur...Hisse nette 17.yılım......Hisse yapıcı ve ekipleri tarafından da bu ve benzer topikler çok iyi irdeleniyor..

GLOBAL YATIRIM HOLDİNG Mehmet Kutman bile Hisse nete girdi bizlerle yazıştı, farklı bir nickle, belki hatırlarsınız..Halkla ilişkiler müdürü de girdi, haftalarca kaldı, topiği sakinleştirdi.....O yüzden dikkatli olmak gerekiyor..

Keşke her şirket böyle yapabilse....Özelden telefonlarımızı aldılar, tek tek aradılar...10 ar dakika her yatırımcı aklına gelen her şeyi bizzat Mehmet Kutman a sormuştu....yapılanları, yapılacakları, 3-4 yıllık beklentileri...Ona göre herkes hissede kalıp kalmayacağına karar vermişti, ben o telefon konuşması sonrası o dönem hisseleri satıp, çıkmıştım mesela. GLYHO iyileşme vadesi uzun gelmişti..
    Son düzenleme : loruhlano; 11-04-2025 saat: 12:12.
    ...

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Soruyu şöyle sorayım;

Enf.Muh. kuralı devam etseydi ....

2024/3 döneminde (-) 1.275.481TL olan zarar nasıl güncellenecekti?

Mehmet Ahkemoğlu'na bir soru daha...
    Bilançoda zarar gözüken rakamlar bir sonraki yıl EM tesiriyle nasıl gözükecektir?
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    ben gelemiyorum. her ne kadar şirkete başvurmadıysam da hissenin en küçük yatırımcısına kimse sponsor olmadı. kendileri 14 aylık ve 14 aydır ALARK almakta. aslında güzel reklam olurdu .
    kendi adıma sizin de 2028 i beklemenize sevindim. trader olmak benim için çoook gerilerde . şimdilik hayal de olsa HB 2 dolar kazanç umudum sürmekte.
    1-Üstadım, yerimiz var.
    2- "Mezara kadar değil, pazara kadar ortağım" desem de borsacı her çiçekten bal alan arı gibidir. Yeter ki çiçek zehirli olmasın

Sayfa 437/475 İlkİlk ... 337387427435436437438439447 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •