Sayfa 112/285 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212 ... SonSon
Arama sonucu : 2273 madde; 889 - 896 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,071
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sevgili citak.....

seni tanidigimdan beri....BENI SUREKLI SOK EDIYORSUN.....graflarin ve yorumlarin....muhtesem....bu alemde ikinci BABO yetismis bile.....IYIKI VARSIN BITANEM....seninle gurur duyuyorum....BIR TURK OLARAK.
    Türk mü, o da Makarios'tur..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sevgili citak.....

seni tanidigimdan beri....BENI SUREKLI SOK EDIYORSUN.....graflarin ve yorumlarin....muhtesem....bu alemde ikinci BABO yetismis bile.....IYIKI VARSIN BITANEM....seninle gurur duyuyorum....BIR TURK OLARAK.
    ama bu analizim sanat eserim... bunu gendim yaptım

TAKA EMMİ'm bunu nasıl yorumlardı bilmiyorum ama ben bele yorumladım.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yurtdışı için ise bende bu resim var

sp500'ün kasım 2023'ten bu yana yaptığı yükseliş... MATRİKS tarihinde bir İLK

1- böyle bir bolinger bandı açmayı daha kitap yazmamış (sarı daire içindeki alt bolingerin aşağı geliş miktarı ve geliş açısı çok manidar )

2- düzeltmeyede müsade etmediler, hemen tekrar yukarıya döndürdüler... (ağostos'taki bitcoin krizinide 2 günde bertaraf ettiler )

ez cümle: burada müzik çoktan bitti ve ortada oturacak çok sandalyede yok... herkeş ayakta kalacak

bu bolingeri bu hale getirmenin acısı kötü çıkacak

gerekçeyi üretemedik... gerekçe üretildiğinde tekniğin gereği yerine getirilecektir
    matrikis'te örneği olmayan bir duruma yorum getirdim... tam tuttu

teknik önceden gördü... TRUMP haberi sonradan geldi

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Türk mü, o da Makarios'tur..
    abi 25 senedir karadenizdeyim.. sürmene, of'tan ileri geçmiyorum

https://www.facebook.com/alikemaltas...21225814560328

yarı yarıya diyelim 2. kanala geçince hiç anlamıyorum
    Son düzenleme : çıtak; 11-04-2025 saat: 22:59.

- Bu topik her açıldığında içimi nedense hep bir hüzün kaplar. Borsanın çıkışından veya düşüşünden bağımsız olarak ülke için sonunda hep olumsuz olaylar meydana gelmiştir. Bilmiyorum belki hiç alakası yoktur. Topikte çıkan kavgalar ile alakalıdır.
    - Mustafa abinin topiklerinde ise hep bir heyecan ve mutluluk sarar. Genelde bir trend başlamıştır.

Benim görüşüm ise 2022 yılının ortalarından başlayan bu trend artık son bulmuştur. Kişisel olarak dolar bazlı çok yukarıları göreceğimizi düşünürken 300 dolar civarında meydana gelen salınımlar ile 2-3 yıl süresince borsa boşa alınmıştır. Ben bu trendin dolar bazlı daha yukarıları hedefleyeceğini düşünürken büyük para aslında bizim şu an bildiğimiz hikayeyi çok önceden defterine yazarak trendi buna göre oluşturmuş ve hikayeyi buna göre çizmiş.

Artık fiziki olarak bitmese bile teknik olarak Mehmet Şimşek ve Cevdet Akçay trendinin bittiğini düşünüyorum. Bundan sonra mutlaka yeni bir trend oluşacak ve yeni bir hikaye yazılacak. Bu trendin nasıl olacağı ile ilgili hiç bir fikrim yok. Önümüzde ki 1-2 aylık süre içerisinde teknik görünüm daha fazla netleşecektir.

Kuzu üstadımıza ve Mustafa abimize saygılar sunar. Topik için hayırlı olmasını dilerim.
    Attached Images Attached Images

emminin 4 dolar endeksi
    (yine grafiklerimde buda var

1- dolar gerçek ederinde değil (ben 80 diyorum ) 60 olsun... (hoş dolarcıya 60 verirsen, faizciye % 50 vermezsin... bu ikisi kendi içinde bir paradoks zaten ).. BOPÇULAR baştan gitmesin diye, çıkartılmayan bir DEVALÜASYON...
    bu ikisini hesaba katarsam, dolar 60... 6000 endeks.. 1 dolar dayız

2- Türkiye'de doların reel faizi % 30... kuzu emmi kendi yazdı bunu

batmış venezueella'da bile yoktu böyle bir kazanç....

(ben ufak hesap bilmem, google'a yazıp araştırmamda.. ben 7 yaşımda bakkalıdım, ben hesabı kafamdan yaparım )

2021'deki faiz indirimi hamlesinden sonra ; enflasyon artışı, kur artışı, KKM, ve geçen seneki % 50 faiz adımlarından... 4 senede devletin senelik zararı ne kadardır deye deniz 43 hocaya sorabilirsiniz.. nete yakın rakam verir

ama rakam 50--100 milyar dolar arasında çıkacaktır...

3- Rahmetli ÖZAL, DEMİREL, ÇİLLER, ECEVİT KOALİSYONU zamanlarında ''ingiliz tefecilere 1 yılda verilen faiz... gayri safi milli hasıla x % 3 iken...

3 kasım 2002'den beri... gayri safi milli hasıla x % 20

ben demiyorum... bloomberg diyor

çünkü ekonomiyi yöneten insanlar herşeyi biliyorlar... bilmedikleri hiçbirşey yok

ez cümle : Türkiye Cumhuriyeti ekonomisinin 4 dolar endeks ederi yoktur...

BİST devlet değilki, çoğu özel sektör şirketleri ?

o zaman... grafikteki yeşil çizginin 2013 ten sonrasına bir bakın... birde bist dolar bazlı grafiğe bakın... 2013 'te 5 dolar endeks'ten sonra 12 senede bist ne olmuş ?

bistin, borç oranı yani devletin batışı ile nasıl korele olduğunu görebilirisiniz...

zaten TEKNİK olarak... DAX'ta hiçbir sıkıntı yok
    ''haber kaynaklı oldu '' derseniz... babo abi kızar

dax fıçırtı... +1,7

hemde hafta sonu riski varken

''haber kaynaklı oldu '' derseniz... babo abi kızar

dax fıçırtı... +1,7

hemde hafta sonu riski varken
    Ukraynada anlaşma umudu avrupayı toparlar
    bir halt olacağı yok.

Nisan ayının 2.ci haftası XU100 ve XU30 haftalık Euro kapanışlarımız aşağıdaki şekildedir.
    Grafikden de göreceğimiz gibi bu hafta kapanışları iyi olmadı.

Sayfa 112/285 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •