Sayfa 173/1002 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Dow graflarına bakıyorum %19 aşağı gelmiş ortada hiçbirşey yok %10 geri almış neden %90 geriye atıldı tarifeler .
    tamamda senin bu işleri çıkarmandaki en büyük neden Çin , madem tarifelerde başa dönücektin neden bu işlere girdiniz zaten ABD borsaları şişmiş durumdayken düğmeye basıldı dışardaki benim ana hikayem 2026 kasım ABD ara seçimi Turp bu seçime borsaları güçlü girecekdir küreselciler ise zayıf girmesi için mücadele edecekdir.
    Global piyasa tamamen Insıder piyasasına döndü adam çıkıyor 3-5 gün önce kıçımı öpüyorlar diyor sonra gidip kendisi kıç öpüyor operasyon başarısız olunca , yanında çalışan ekibide aynı ağızda hep bir algı hep çıtayı yüksek tutma isteği görüşmeler devasa devama ediyor gibi üst kelime cümlelerle geçiyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dow graflarına bakıyorum %19 aşağı gelmiş ortada hiçbirşey yok %10 geri almış neden %90 geriye atıldı tarifeler .
    tamamda senin bu işleri çıkarmandaki en büyük neden Çin , madem tarifelerde başa dönücektin neden bu işlere girdiniz zaten ABD borsaları şişmiş durumdayken düğmeye basıldı dışardaki benim ana hikayem 2026 kasım ABD ara seçimi Turp bu seçime borsaları güçlü girecekdir küreselciler ise zayıf girmesi için mücadele edecekdir.
    Global piyasa tamamen Insıder piyasasına döndü adam çıkıyor 3-5 gün önce kıçımı öpüyorlar diyor sonra gidip kendisi kıç öpüyor operasyon başarısız olunca , yanında çalışan ekibide aynı ağızda hep bir algı hep çıtayı yüksek tutma isteği görüşmeler devasa devama ediyor gibi üst kelime cümlelerle geçiyor
    Bulut abi Trump ya da demokrat farketmez bu politika ABD nin var olabilmesi için devam edecek ama sebebi Çin'in deniz gücü. Bu şekilde büyür ve teknolojiye ulaşırsa ABD ve USD ye elveda diyecekler. Çin ABD yi şuan 7000 bine katlamış hız olarak. Bu kadar fark yersen mecburen bunu yapacak

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şimşek yapısal reformları hızlı bir şekilde geçireceğiz diyor öbür taraftan imamlığı duruyor. Ona ceza geldikten sonra olacak sanki olursa onu harcamadan başlamayacak
    Adalet,güven bunlar olmadığı sürece o yapısal reformların önemi yok olsa 2 senedir program uyguluyorlardı yaparlardı .Perşembe ne demek istediğimi anlarsın şimdi kendi aralarında toplantı yapıyorlar merkez bankası toplantısından önce.
    imamoğlu davasının bu kadar piyasada rüzgar yapacağını hesaplamadılar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Adalet,güven bunlar olmadığı sürece o yapısal reformların önemi yok olsa 2 senedir program uyguluyorlardı yaparlardı .Perşembe ne demek istediğimi anlarsın şimdi kendi aralarında toplantı yapıyorlar merkez bankası toplantısından önce.
    imamoğlu davasının bu kadar piyasada rüzgar yapacağını hesaplamadılar
    Yapısal reformlar çıksa ne değişecek ki. Hakim savcı vs hepsini kendisi atadı istediği suçu sonucu zaten buluyor bunu telaffuz etmek bile onların hoşuna gitmiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bulut abi Trump ya da demokrat farketmez bu politika ABD nin var olabilmesi için devam edecek ama sebebi Çin'in deniz gücü. Bu şekilde büyür ve teknolojiye ulaşırsa ABD ve USD ye elveda diyecekler. Çin ABD yi şuan 7000 bine katlamış hız olarak. Bu kadar fark yersen mecburen bunu yapacak
    senin dediğini olabilmesi için yaptım vaz geçtimle bu iş olmaz.
    global çöküşü göze alıyorsa basar düğmeye çin de ona hodri meydan diyor.
    neden sadece sponsoru olan apple tarifesine ayar çekiyor
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kaç gündür Koç ve iştirakleri yayaya ya da eksi bunun anlamı ne ki. İmamoğlu davası ile bağlantı kurulma ihtimali var mı.
    Deniz Zeyrek, kendisi muhalif bir yazar olur, koç,ülker ve eczacıbaşına kayyum atanması bir soruşturmaya bakar demiş.
    Gerçekten bazı muhalif yazarların da cehaletleri beni çok şaşırtıyor. Bu 3 şirket de global ortaklı şirketler ve ayrıca hükümetle araları bozuk falan değil.
    Halka açık şirketler bunlar ve haklarında böyle ifadeler kullanılması da çok ciddi yanlışlık.
    Sermaye şirketleri hükümetlerle, devlet organizasyonlarıyla ters düşmezler, en iyi ihtimalle nötr olurlar. doğan örneğinden bahsedenler olabilir ancak orada bir medya şirketi vardı ortada.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    senin dediğini olabilmesi için yaptım vaz geçtimle bu iş olmaz.
    global çöküşü göze alıyorsa basar düğmeye çin de ona hodri meydan diyor.
    neden sadece sponsoru olan apple tarifesine ayar çekiyor
    ABD nin ihtiyacın ne kadarını Çin'de Apple ve Tesla üretiyor onu bilmiyorum ama. %90 nı Çin'de üretiliyormuş. Bunlar bugünden yarına ABD de üreticilecek fabrika istihdam vs şansı yok. Adam kolay rahat para kazanırken niye gidip ağır işlerde çalışsın özellikle gemi madencilik vs

8. Güven ruh gibidir... Çıktığı yere bir daha geri dönmez!

reform vs hepsi hikaye buraya sıcak para gelecekse ekonomide,adalette, yönetimde hepsinde baktığı GÜVEN dir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 173/1002 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •