Sayfa 176/1002 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Ekrem İmamoğlu
    @ekrem_imamoglu
    ·
    51d
    Cumhurbaşkanına ve çevresine sesleniyorum!

Bir avuç kötü niyetli muhteris; ihanetleri ile yine aldatılmanızı mı sağlıyor?

“Turpun büyüğüâ€, “d*****n kuyruğu†diyerek sizi bir kez daha mı boşa düşürüyorlar?

Kumpas, yalan, dolan, fitne, fesat, gizli tanık, iftiracı zorlamaları vs bunların hepsi boş işler.

Yeter sürekli aldatıldığınız! Olan bu yoksullaştırılmış, gariban millete oluyor.

Bakın millet nasıl ağır bir bedel ödüyor:

•45 milyar dolar rezerv birkaç günde eridi.
    •1,5 yıllık ekonomik program ve ödenen ağır bedel çöp oldu.
    •Emekli, genç, işçi, memur, çiftçi sefil oldu.
    •Adalete güven kökünden sarsıldı, sistem çürüdü.
    •Gençler başta olmak üzere millet, gelecek umudunu yitirdi.
    •Kapı kapı gezip ikna etmeye çalıştığınız uluslararası yatırımcı arkasına bile bakmadan geri dönmemek üzere gitti.

Uyarılarımı yapıyorum, çünkü artık bu ülkenin geleceği adına en kritik dönemeçlerden birindeyiz.

Cumhurbaşkanının çevresinde, makamını ve gücünü değil kendisini gerçekten kalpten seven birileri kalmışsa, kendisini bu aziz milletin ve kadim devletin bekası için uyarsın.

Çok şükür millet uyandı ve uyarılarını meydanlarda yapıyor. Asıl büyük dersi ise sandıkta verecek.

Sandık gelecek, o bir avuç haktan ve hukuktan nasiplenmemiş olanlar milletten cevabını alacak.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Etkili Haber
    @etkilihhaberr
    ·
    1 sa
    İDDİA | Erdoğan, İmamoğlu operasyonunu yöneten yargı mensubuna "Hani dosyanız çok güçlüydü" diye tepki gösterdi.

İşte aldığı yanıt: “Efendim asıl adamlar firari, onları getirebilirsek siz o zaman görün turpun büyüğünü.â€

Deniz Zeyrek

https://x.com/etkilihhaberr/status/1911720185364365435
    benim imamoğlu seneryom ince ince işleniyor .
    bize nasıl uç bir parti çıkıp apo gelsin mecliste konuşsun çıkışı yaptıysa süreç başlatıldıysa.
    imamoğlu tutuksuz yargılansın diyecek iktidar tarafından birileri gerek pıst 100 için sağlam hikaye olur
    bu haber için atmış gözüküyor twete imamoğlu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. ne dedik bugun zemin ince ince hazırlanmalı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Etkili Haber
    @etkilihhaberr
    SON DAKİKA | Devlet Bahçeli:

“Ekrem İmamoğlu'yla ilgili mahkeme süreçlerinin ivedilikle görüşülüp karara bağlanması gerekmektedir.

Ekrem İmamoğlu suçsuzca beratı, değilse tecziyesi maşeri vicdana muvafık halde mutlaka ve olabilecek en kısa sürede temin edilmelidir"

açılım hikayesindeki gibi Bahçeliye bu çağrı yaptırıldı kapılı kapılar ardında bir konuşmalar varki ilk salvo geldi.Bu seneryoları 1 hafta 10 gündür dile getiriyorum , şimdi neyi takip edicez sabah gazetesinden tut yandaş kanallarda bu işlenmeye başlanacak mı pazılımızın 2 evresi
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    mert abi nerelerde, görmedim bugün hiç ?

mert abi, bozkurt dayu, çıtak, katırcı bedri ve ALPER... vadeli masasında kumar oynuyor

https://www.facebook.com/reel/643880485129131

cuk oturmuş...

kağıt çalanın kim olduğunu biliyonuz
    Mert abi kral benim diyip gecelere akdıydı bir daha gelmedi..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Etkili Haber
    @etkilihhaberr
    SON DAKİKA | Devlet Bahçeli:

“Ekrem İmamoğlu'yla ilgili mahkeme süreçlerinin ivedilikle görüşülüp karara bağlanması gerekmektedir.

Ekrem İmamoğlu suçsuzca beratı, değilse tecziyesi maşeri vicdana muvafık halde mutlaka ve olabilecek en kısa sürede temin edilmelidir"

açılım hikayesindeki gibi Bahçeliye bu çağrı yaptırıldı kapılı kapılar ardında bir konuşmalar varki ilk salvo geldi.Bu seneryoları 1 hafta 10 gündür dile getiriyorum , şimdi neyi takip edicez sabah gazetesinden tut yandaş kanallarda bu işlenmeye başlanacak mı pazılımızın 2 evresi
    Ekonomik sıkıntıların olmasa terörden devam edeceklerdi belki yine oradan delik bulurlar. Ama öyle böyle bir şekilde İmamoğlu aday olamayacak RTE buradan bırakırsa İmamoğlu katlaya katlaya akp yi siler. İlk düğme yanlış arkası nasıl olacak RTE aday olmayacam mı diyecek

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Mert abi kral benim diyip gecelere akdıydı bir daha gelmedi..
    nerenin kralıymış aşkama kadar yataydı vop... ne kazanmışta kral olmuş

ya ALPER bilgisayrımda züper bir video var

onu yollayayımda, youtube'a yükleyiversene bi

veya bilen bir forumdaşımız yardımcı olsun daaa

Sayfa 176/1002 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz