Sayfa 178/1002 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Viop LXIV

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yanlış ata oynuyorsun... grafiklerini tekrar bi gözden geçir... derim nacizane
    Maliyetler daha aşağıda etf aldım hisse değil..Çok büyük düşüş olursa eğer tr fonlarını satar eklerim şimdi böyle kalsın..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    AK-MHP-DEM anlaşırsa imamoğlu çıkar benim seneryomda
    DEM'i kendi aralarına nasıl monte edecekler, orası çok önemli

AKEPE ve MHP seçmeninden oluşabilecek oy kaybını bertaraf etmeleri lazım. (ben edeceklerine kesin inanıyorum, hatta artırırlarda )

da süreç nasıl işleyecek onu merak ediyorum.

sokakta bir akepeliye ''siz terörist dem ile ortak oldunuz '' dediğimizde, akepelilerin demli teröristleri nasıl EVLİYA'dan bir zaatmış gibi anlatacaklarını merak ve özlemle bekleyeceğim.

çünkü bizim 2. peygamberimiz var.. ne derse o

demliler bizden dediği an... o kadar teröristin hepisini bize (töbe haşa ) sahabe gibi anlatacaklar izleyin görün

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sakıncası yoksa özelden paylaşırsın.
    Ben ABD borsalarında biraz işlem yaptım üzerine yatıcağım pozisyon için biraz daha bekleyecem Dow 42.000 geçmesi için daha taze haber gerekli tepkinin şimdilik buralarda bitebilir olumlu haberler gelmezse.
    Mesaj kutun dolu..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Maliyetler daha aşağıda etf aldım hisse değil..Çok büyük düşüş olursa eğer tr fonlarını satar eklerim şimdi böyle kalsın..
    ben etf falan bilmem

şu iki grafiği kendiniz yorumlayın

peki TRUMP, salıdan beri 6 gündür neden boncuk dağıtıyor ?

MACD indikatörünün yapısı gereği, çizgiyi kesmiş ise.. iş bitmiştir... kestikten sonra döndüremezsin artık

5. Bu süreç bana göre Mhp ile Ak Parti'nin "aynı şeyi" şeyi istediği bir süreç değil.Son bir haftada olan bazı şeylerle altı aydır olan bazı olaylardan dolayı benim okumam bu yönde.Mhp ve Ak parti ilişkisini bilmek için devlet ve bürokrasiyi iyi bilmek gerekir.Ben buradaki titreşimleri hissedebilirim ama kamuoyu fay hattı kırılınca anlar.Sürecin nasıl ilerleyeceği ve ne hızla ilerleyeceği CHP ' ye bağlı.İmamoğlu' nün yargısal ve siyasi açıdan geleceğini belirleyecek olan yegane şey CHP ' nın alacağı tutumdur.Çoğunluğun aksine ben diyorum ki imamoğlu' nün kaderi Ak parti / MHP/ Dem 'e bağlı değil tamamen Chp' ye bağlı..

ülkeyi bahçeli yönetiyor diyom anlamıyonuz.

ekremi çıkarak olan bahçelidir..

kim ne derse desin.. diğer türlü lafımın arkasındayım. çıkması mimkin deel.

ben etf falan bilmem

şu iki grafiği kendiniz yorumlayın

Şimdi ben geçen hafta yeşil çizgiye yakın aldım..o çizgi 4750 altı büyük kriz fiyatıdır..pandemide altına gelmiş..5600-5650 ye kadar tepki yapması normaldir ordan satıp tekrar alttan alma düşüncesi olabilir..maliyetlenme yerim iyi diye şimdilik atraksiyon yapmıyacam..

gatırcı bedri .. abi. garan 60 dklık.

100 ün altına sarkarsa .. asıl krizi ozaman fiyatlarız derim.

sen daha iyi grafikçisin... tüm trend oradan geçiyoru. bi bak derim.

2023 haziran başından biz çizdim ... iplik gibim.

şimdilik dönderdiler...

Sayfa 178/1002 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •