ULAS yine tavan DSTKF yine tavana yakın IHYAY tavandan dönmüş, bugün de böyle bitiyor...
ULAS yine tavan DSTKF yine tavana yakın IHYAY tavandan dönmüş, bugün de böyle bitiyor...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
DSTKF yine tavan ama ODINE anlam veremediğim bir şekilde taban olmuş. En kötü performans da bu senetten gelmiş oldu...![]()
Perdenin Ardındakiler & Mark Eliyahu - Uzaklara Savrulalım
Kırılır kanadım, dönemem geriye
Her dans edişinde bu kalp yıkılır
Bembeyaz bir hüzün dokunur yüzüne
Adımlarım sana yetişemez, geri kalır
Beni kalbinde öldürsen de
Hala her şarkımı sana yazarım
Soğuk rüzgarlar var yüzünde
Bana son kez bak, uzaklara savrulalım
Düşerim, kalkarım, kanıyor bak kollarım
Her gidişinde yeryüzü kararır
Yanlış insanlar dokunur yüzüne
Bense yatağımda kokunu ararım
Beni kalbinde öldürsen de
Hala her şarkımı sana yazarım
Soğuk rüzgarlar var yüzünde
Bana son kez bak, uzaklara savrulalım
Henüz bunun gibi bir liste hazırlamadım ama iki senet gözüme takılıyor. Birisi halilhazırdaki listeden birisi de liste dışından...
IHYAY ve FLAP...
IHYAY bir kademe daha mantıklı geliyor yani tekniği daha uygun...
FLAP da eğer liste kriterlerini karşılarsa onu da takibe alacağım.
Yer İmleri