Sayfa 495/495 İlkİlk ... 395445485493494495
Arama sonucu : 3957 madde; 3,953 - 3,957 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1. reddetme yok. Duruşmada gündeme gelmedi. ret olsa sana tebliğ edilmek zorunda. 18 haziran saat 10:00 Anadolu Adliye . 13. asliye Ticaret Mahkemesi. Seyirci olarak ta duruşmaya girilir.
    Yazdıklarım hem yatırım tavsiyesi değil hem de hukuki tavsiye değildir. Herkesin aklı var. Bizim oralarda bir deyiş vardır , " Bağa akil verma para ver"

2. Uyap vatandaştan baktım yeni dilekçen dosyaya girmiş
    Yazdıklarım hem yatırım tavsiyesi değil hem de hukuki tavsiye değildir. Herkesin aklı var. Bizim oralarda bir deyiş vardır , " Bağa akil verma para ver"

3. Teşekkürler

4. Valbuena26 , davaya müdahil olduğun için teşekkürler. Ne kadar çok olursak kararı etkiler. E-devlet te UYAP VATANDAŞ tan girip dava dosyasının durumunu görebilmen lazım. Çünkü davalıya tebligat gönderilmiş senin dilekçenle ilgili . Uyap vatandastan dava dosyasına girebildiğini yazarsan haberimiz olsun

5.  Alıntı Originally Posted by bulentguven Yazıyı Oku
    Valbuena26 , davaya müdahil olduğun için teşekkürler. Ne kadar çok olursak kararı etkiler. E-devlet te UYAP VATANDAŞ tan girip dava dosyasının durumunu görebilmen lazım. Çünkü davalıya tebligat gönderilmiş senin dilekçenle ilgili . Uyap vatandastan dava dosyasına girebildiğini yazarsan haberimiz olsun
    Evet farkettim Artık görebiliyorum. Esas siz teşekkürü hak ediyorsunuz.

Sayfa 495/495 İlkİlk ... 395445485493494495

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •