Sayfa 573/582 İlkİlk ... 73473523563571572573574575 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Amerika hisselerindede işlem yapmadıgınız ve bilançoları görmediğiniz için farkı anlıyamıyorusunuz...

Gerçekten Türk hisse piyasası çöplük denebilir... Adamlardaki hisseler altın oldugu için trump bile içlerinden geçse toparlıyor...

Trump olumsuz ortam yaratıyor ama gelen bilancolar herşeyi süpürüyor...

Microsoft tüm yılki düşüşünü geri alıp yıllıkta artıya bile geçti...

Çünkü bilancolar sağlam...Bizde ülkenin basındakiler ülkenin en büyük grubuyla savas halinde...

Bizimkiler paranın borsaya para piyasalarına değilde betona çimentoya aksın isteniyor...

Çünkü ordan nemalanıp besleniyor...Akp yi içten halka halka şekilde besleyen temelinde beton ve rant olan bir sistemi var...

Böyle bir ortamda hazine bakanın çıkıp borsa oyun alanı değil riskli bir bölge...

Bu ortamda bulunmayın benden uyarması diyor...

Sizde hala buraya zorluyorsunuz para kazanıcaz diye...

Bir günde bilancoyla çıkışı bu kadar %8...Dürüst olun bizim hangi şirketimiz böyle bilanco getiripte %8 cıkabilir...

geçen sene mayıs ayında tr piyasasından çıktım...iyikide çıkmışım hala tl bazında endeks çıktıgım noktada bile değil...

üstünden bir sene geçmiş ben tr borsalarında çıkalı...3.20 dolarmıs şimdiki hali içler acısı...

Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    işçi bayramınız kutlu olsun..

özeliklede senin kutlu olsun iccii abi

Tşkler hocam, bayramda mantı yaptırıyorlr,
    Kimsede acıma yok

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bu enflasyon muhasebesini neden çıkartlar
    Fazla verği almak için, ee şimdi alayı zarar açıklıyor, nasıl olacak bu sistem!
    patronun cebine daha çok para girdi
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    kendi el emeğim karavanla hafta sonları ve resmi tatillerde alıştırma turlarım başladı.
    bundan sonra gez babam gez.

Gülerek kullanın Bear_Bull abi tekerine taş değmesin. Emeklilik için yol yapıyorsun sanırım
    Hamdım Piştim Yandım

5. FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    kendi el emeğim karavanla hafta sonları ve resmi tatillerde alıştırma turlarım başladı.
    bundan sonra gez babam gez.

Allah kaza bela vermesin... güle güle binin abi

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Amerika hisselerindede işlem yapmadıgınız ve bilançoları görmediğiniz için farkı anlıyamıyorusunuz...

Gerçekten Türk hisse piyasası çöplük denebilir... Adamlardaki hisseler altın oldugu için trump bile içlerinden geçse toparlıyor...

Trump olumsuz ortam yaratıyor ama gelen bilancolar herşeyi süpürüyor...

Microsoft tüm yılki düşüşünü geri alıp yıllıkta artıya bile geçti...

Çünkü bilancolar sağlam...Bizde ülkenin basındakiler ülkenin en büyük grubuyla savas halinde...

Bizimkiler paranın borsaya para piyasalarına değilde betona çimentoya aksın isteniyor...

Çünkü ordan nemalanıp besleniyor...Akp yi içten halka halka şekilde besleyen temelinde beton ve rant olan bir sistemi var...

Böyle bir ortamda hazine bakanın çıkıp borsa oyun alanı değil riskli bir bölge...

Bu ortamda bulunmayın benden uyarması diyor...

Sizde hala buraya zorluyorsunuz para kazanıcaz diye...

Bir günde bilancoyla çıkışı bu kadar %8...Dürüst olun bizim hangi şirketimiz böyle bilanco getiripte %8 cıkabilir...

geçen sene mayıs ayında tr piyasasından çıktım...iyikide çıkmışım hala tl bazında endeks çıktıgım noktada bile değil...

üstünden bir sene geçmiş ben tr borsalarında çıkalı...3.20 dolarmıs şimdiki hali içler acısı...

Nefis bir yazı
    Eskiden bu tarz farkındalığı yüksek zeki insanlar daha fazlaydı topicte
    Son zamanlarda türeyen akp borsayı düşürmez avelleri topice ilginin düşmesinin önemli nedenlerinden biri
    Tüm yatırımları rantlari rusvetleri beton da
    Bunların borsaya en ufak ilgisi yok
    Tersi olsa imamoglu nu omuzlarına alıp çıkarırlar yarin

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bilançoların neredeyse hepsi kötü geldi, geliyor. Bunu zaten öngörmüştük ancak mevcut durumda bundan daha olumsuz olan faizlerin halen düşmemiş olması oldu.Yani şuan %40 faizde olunacak yerde %46 dayız, fiili piyasada ise %49 var. Neredeyse yola ilk çıkılan noktadayız.
    Bu nedenle bilançoların iyileşmesi parasal gevşemeye yani faiz indirimlerine bağlı. Şu durumda ise enaz 3 ile 4 ay ertelendi. Siyasi gerginlik sürerse de bu süre daha da uzayacağı aşikar.
    İlk toplantıda 500 puan daha artırdık derlerse şaşırmayın

Sayfa 573/582 İlkİlk ... 73473523563571572573574575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •