Sayfa 569/572 İlkİlk ... 69469519559567568569570571 ... SonSon
Arama sonucu : 4575 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Kendim ölçtüm biçtim sarı gacı 3075 dolar civarı yönü tekrar yukarı kırmalı. Bence oyun daha bitmedi. Yalnız stagflasyona girerse dünya ekonomisi o zaman değerli metallerde geri gelir dedi bir yorumcu o biraz tedirgin ediyor.

2. Çiftçilikle hayvancılık yapanlar da zulüm görüyor. Adsm buğday üretiyor sezonda en düşük fiyattan TMO alıyor esnafa gitse daha da ucuza verecek. Hayvancılık dersen iki üç yıl öncesine kadar habire ithal ettik hayvancılık yapanlar da kurbanlarda inekleri sattı bıraktı şimdi et fiyatları uçtu çünkü yapan az üretim az. Küçükbaş hayvancılık yapanlar daha cazip ilgili için yapıyor. Afgan çobana veriyor 35 bin en az 500 koyuna çobanlık yaptırıyor. 8 ay yem den kurtuluyor. Benim çocuğumdan köyde 100 koyunu olanlara ağa derlerdi. Şuan köyde yapan az ama en az 250 koyun var yapanlar da. Hatta küçükbaş şuan çok cazip merası varsa.

3. Kurumlara tasarruf genelgeleri yollayan Maliye 10 ay için 5 gün etli yemek 64 milyon TL lik yemek ihalesi açmış...

Ülkede kast sistemi var anlaşılan.

Maliye CB kurumları, Diyanet, TBMM, devlet bankaları üst sınıf, diğerleri köle mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4. Eee... Herhalde yani Reyise kesecek halimiz yok ya, zaten nas faturası ortada kalmıştı, Mehmet abi alışkın saçlarını dalgalandıra dalgalandıra Britanyaya döner.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. CHP'li min cumartesi günü mitingi vardı Konya'da hava yağmurlu gösteriyordu. Buna rağmen miting alanı doluydu. Reis o alanı zorunlu tüm kamu ve belediye personeliyle dolduruyordu. Umut var.

6. Geçen hafta Kamerun dan dün Britanya dan beni çok sevenler çok para kazanmam için iş teklifinde bulundular. Düşündüm taşındım o kadar çok param olursa koyacak yer bulamam diye teklifi kabul etmedim engelledim bir de.

7. AKP li eski milletvekili Mehmet Metiner, hayatını kaybeden DEM Partili Sırrı Süreyya Önder'in kaldığı hastaneyi ziyaret etti. Metiner hastane önünde yurttaşlar tarafından tepki ile karşılandı, yuhalandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...t-eden-2334952

8. Dr luk çok zor. Okulu 7 sene okumak zor. İntornluk zor. Pratisyen olarak acilde çalışmak nöbet tutmak dayak yemek daha da zor. Uzmanlık için asistanlık sürecinde 36 saate yakın aralıksız nöbet tutmak bir o kadar daha zor. Bu arada yaşın geliyor kendini kanıtlayana kadar güzel para kazanıncaya kadar yaş 35-40 oluyor. O yüzden ilk fırsatta yurtdışı seçeneği çok cazip bu engelleri aşanlar için. Devlette 200 bin alan uzman Dr özelde 300-400 alacak ki o kadar sıkıntı değsin. O da özel hastaneye giden için çok zor. Özel hastane de ameliyatlar 100 bine yakın fark alarak yapılıyor devlet minicik ödeme yaptığı için. Muhtemelen üniversite hastanesinde hocalar da elden 1000-3000 yabancı para alıyordur.

Sayfa 569/572 İlkİlk ... 69469519559567568569570571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •