Sayfa 386/386 İlkİlk ... 286336376384385386
Arama sonucu : 3088 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,091
    Shell ve BP ingilizlerin,ama Shelin genel merkezi hollandada,ikiside ingiliz hollanda ortaklığı tekelinde

Shell'den BP hamlesi! Hollanda devi BP'yi satın almak için masaya oturuyor: "Yapacak çok işimiz var"

Son zamanlarda ekonomik zorluklarla karşı karşıya kalan petrol şirketi BP için Shell harekete geçti. BP, tasarruf önlemleri üzerine adım atarken, Shell'in piyasa değerinin BP'nin neredeyse iki katına ulaştığı biliniyor.

https://www.hisse.net/haber/shell-de...simiz-var-7956

Dünyada bunlar oluşurken biz iç siyasetlen boğuşuyoruz,sebep olan tek adamlığı savunan zihniyet...

Trump: Rusya ve Ukrayna arasındaki saçma ama ölümcül savaşın sona ermesi için Başkan Erdoğan ile çalışmayı dört gözle bekliyorum

ACABA 2 ÜLKE ARASINDA TAMPON BÖLGE KURUPTA NATO ÜYESİ OLAN TÜRKİYE NİN ASKERİNİMİ ORALARA YERLEŞTİRECEK

BU DENGESİZ
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Turktelekom harcine bakmak lazım,çünkü bu kurumun yakasında iktidar var,her an herşeye yasak getirme durumu mevcut yani kısıtama adına herşeye ulaşmamak engeli koyabilir,Turkcell çok pahallı,geriye Vodafon kalıyor,oda heryerden çekmiyor anladığım kadarıylan,bide bimcell var ama ne kadar iletişime açık bilmiyorum.
    TCELL ve VODAFON kalıyor

TCELL zaten bunların kontrolünde

iyiki vodafon kullanıyorum
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,091
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    TCELL ve VODAFON kalıyor

TCELL zaten bunların kontrolünde

iyiki vodafon kullanıyorum
    Ne bileyim 2 adet TCELL var bende,biri hanıma ait,hanımınkini vodafona geçerim belki,zaten onunki önce vodafon hattıydı,TCE iyi teklif yapmıştı 3 senedir kullanıyordu,nerede 75 tl,şimdi 260,bendeki 320-toplamı 600'e yakın,yanlış tuşa bastınmı oluyor 1000 tl,bir defasında hanım yanlışlıkla bağlantı kuran operatöre söylediği herşeye evet demiş oradan giydirmişlerdi,mahkemeye vermiştim,gavlak avukatları hakime onay vermiş dediler,750 tl giydirdiler,tembih ettim kesinlikle cevap verme kocam bilir de dedim,ben hiç değiştirmedim 90 ortasından beri TCELL yani 30 senelik,eskiden hediye vs verirlerdi şimdi yok sadece dakika veriyorlar,servise gidiyorum yokmu bize kampanya diyorum yüzüme bile bakmıyorlar,başka kapıya misali,bunlar alçak adamlar resmen,sadece soyguncular.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,091
    Bugün borsa 9000 altına inmedi,az 91 üstünde kapattı,zaten tadda vermiyor,sadece turizm hisseleri hareketliydi,sportifler limoniydi,GS bile 222'den 203 kapattı,anlamadım takım tam gaz gidiyor kuşlanda arasını açtı anlamadım gitti,en aşağı 3 cıvarıydı beklentim,hiçbirşeyi fiyatlamadı,fiyatlamadan neredeyse sezon bitecek

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bugün borsa 9000 altına inmedi,az 91 üstünde kapattı,zaten tadda vermiyor,sadece turizm hisseleri hareketliydi,sportifler limoniydi,GS bile 222'den 203 kapattı,anlamadım takım tam gaz gidiyor kuşlanda arasını açtı anlamadım gitti,en aşağı 3 cıvarıydı beklentim,hiçbirşeyi fiyatlamadı,fiyatlamadan neredeyse sezon bitecek
    Hocam, Faktoringlere bakacaktın, hep yazdık.

Son 3 aydır anlatıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Hocam, Faktoringlere bakacaktın, hep yazdık.

Son 3 aydır anlatıyorum.
    Hala geç değil ULUFA ve LİDFA topiclerine bir uğra Hocam.

8. Önce düşünülmesi gereken konu şu, bizde Borsa hangi nedenlerle iniyor ya da çıkıyor..?

Ekonomik göstergelerdeki değişim mi yoksa siyasi olayların etkisiyle mi ?

Sonra düşünülmesi gereken, o şirketin üretim maliyetleri içinde enerji ve döviz payı nedir..?

Son 18 ay da karlılık durumu nedir..?

Şirket kar edecek, vergisini ödeyecek, sonra ortağına kar payı dağıtacak, değil mi ? peki zarar ederse ne olacak, takip eden yıllarda edilecek kar'dan önce o zarar ödenecek, eğer kalırsa da kalan miktardan ortağına kar payı dağıtacak.

EREGL, KCHOL, TUPRS, SİSE baba hisseler, evet.

Kimse bunlar kötü şirket demiyor, ama karlılık durumları konjonktürel olarak olarak değişiyor, peki bu durumda ne düşüneceğiz ? Mesela EREGL'i, bugün ucuz mu ? evet ucuz, sağlam mı ? taş gibi, peki bugün alsan en az 3 sene beklemeyecek-misin ? Bu üç sene içinde tepedeki soygun çetesi talanı durduracak mı ? Demokratik hak ve özgürlüklere saygı duymaya mı başlayacak ? Hukuku nasıl düzeltecek, düzeltse yargıçlar bunu yakaladığı gibi ömrünün sonuna kadar hapse atmayacak mı ?

Geleneksel olarak sen, 3 sene tutacağım diye alıp 6 ay sonra bağırmaya başlamıyor-musun ?

Uzatmadan, büyük baba şirketleri eğer tutup sabırla bekleyeceksen al, ama gelecek 3 sene, 28 seçimlerine kadar bu çakal sürüsünün kahrını çekeceksen, yok ben bağırım diyorsan, kısa vade için kar etmiş ve devamında kar edeceği aşikar şirketlere bakacaksın.

Adımız Hıdır, dediğimiz budur.

Sayfa 386/386 İlkİlk ... 286336376384385386

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •