"Kilitçi", kahveci, gazozcu...
"Kilitçi", kahveci, gazozcu...
Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!
Trade planlaması yaptım kendimce. Malum hızlı giden atın...
Sizlere de kendi stratejinizi kurgulamanızı tavsiye ederim.
Fiyat hedefi veya şurdan yüzde bu kadar satarım yüzde şu kadar düşerse geri alırım vs...
Ve bunu mümkünse kağıda veya bir yerlere yazıp robotik davranmanızı tavsiye ederim, çünkü ky ekran başında duygusal olabiliyor, kağıda sadık kalmak daha basit.
02.05.2025 tarihinde, ortaklığımızın % 100 oranında kontrolüne sahip olduğu iştiraki Merrill Lynch International tarafından, ADESE GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,43 – 2,60 TL fiyat aralığından 18.490.343 toplam nominal tutarlı alış işlemi ve 7.783.481 toplam nominal tutarlı satış işlemi neticesinde net 10.706.862 adet pay satın alınmıştır.
Bu işlemle birlikte ADESE GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş. sermayesinde, iştirakimiz Merrill Lynch International vasıtasıyla dolaylı yoldan sahip olduğumuz payların/oy haklarının oranı 02.05.2025 tarihi itibariyle %5,784 seviyesine ulaşmıştır.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Şirket: Bank of America Corporation
Isim Soyisim: James Todd
Unvan: Vice President
Adres: 2 King Edward Street, London. EC1A 1HQ
Telephone: +353 86 085 6962
E-mail: emea.great@bofa.com
LRSHO paylarımı sıfırladım. Bir kısmını ADESEye taşımıştım öncesinde. Taşıdıklarımı da 2.75 2.76 seviylerinden verdim; yukarı giderse mal var, düşerse trade karı yazar geri alırım. Bu eşşeklerle anca böyle mücadele edilir.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ADESE.E payları 06/05/2025 tarihli işlemlerden (seans başından) 05/06/2025 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Yer İmleri