Sayfa 648/650 İlkİlk ... 148548598638646647648649650 SonSon
Arama sonucu : 5197 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Viop LXIV

1. CNBC-e
    @cnbceofficial
    ·
    9s
    AK Partili Zeybekci: Faizin yüksek olduğu dönemde yatırım yapmam, faize yatırırım
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2026 kasım trump seçimi kaybettiği an silbaştan olur herşey , rusyayı sevdiğinden değil çinden aldığı elementlerin bir bölümü ukrayana topraklarında bu yüzden burada hemen üretime başlanmak isteniyor sistemin kurulması çalışması 3-5 sene sürecek çin bana göre bizden 40 sene ilerde ABD den 10-15 sene ilerde
    Nasıl anlamadım hocam, burdamı işleyecek ler madenleri?

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    geçen zeybekçi gitti yaşananları doğru bulmadığını söylüyordu şimdi bu nerden çıktı , bence hükümet kendi içindede bölünmüş , geçen bir haber okudum sosyal medyada 16 Ak partili milletvekili grup başkanına son zamanlarda imamoğlu davası üzerinden yürütülenlerden duydukları rahatsızlığ dile getirmiş iddia bu yöndeydi.Yakında dış seyahat yasağı kalkar benim gördüğüm Tusiad başkanlarına

Haber Aktif
    @haberaktifcom
    ·
    10d
    Üsküdar Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi Ekrem Baki, muhalefete yönelik baskıları gerekçe göstererek partisinden istifa etti.

Sırrı Süreyya Önder ve Terzi Fikri’yi de anan Baki, “Dünya görüşüme yediremedim” dedi.

https://x.com/haberaktifcom/status/1919441594534560155
    kendi içlerinde bir sıkıntı var en azından gerçek anlamda Allah korkusu olanlar yollarını ayırıyor
    FORMASYON AVCISI 53

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Nasıl anlamadım hocam, burdamı işleyecek ler madenleri?
    ABD ukraynada işleyecek diye haberler vardı ilk bu işler gündeme geldiğinde
    FORMASYON AVCISI 53

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Haber Aktif
    @haberaktifcom
    ·
    10d
    Üsküdar Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi Ekrem Baki, muhalefete yönelik baskıları gerekçe göstererek partisinden istifa etti.

Sırrı Süreyya Önder ve Terzi Fikri’yi de anan Baki, “Dünya görüşüme yediremedim†dedi.

https://x.com/haberaktifcom/status/1919441594534560155
    kendi içlerinde bir sıkıntı var en azından gerçek anlamda Allah korkusu olanlar yollarını ayırıyor
    tebrik ederim valla...

ama troller birazdan bu adam zaten fetöcüydü diye damgalamaya başlamıştır bile çoktan.

vatan hainiiii vs vs.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben bunları apka ve tokatçıya 1.5 senedir yazdım onlar bir ara gazzeye gidip savaşacaklardı ama otobüs bulamadılar gidemediler bir nevi yazdıklarımla hayatlarını kurtarmış oldum az benle kavga etmediler geçen tokatçı çıkmış bana montaj polis kasetini soruyor sorsana bu işlere neden kimse ses çıkarmıyor diye kafalarını kuma gömüyorlar
    ölüleri hortlatmayalım durduk yere..

uyumaya devam etsinler.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ABD ukraynada işleyecek diye haberler vardı ilk bu işler gündeme geldiğinde
    Karadeniz'deki ğğvenlik meseleside ondan sanırım, tabi burda da işlenebilir, ğüven meselesi sanırım. Sonuçta kardeş kardeşi öldürdü,
    Vaybe adam savaş devam etse bile, tahsilatını
    Yapıcak,Trump ticaret adamı gerçekten

8. O kedi limana gelicek,

Sayfa 648/650 İlkİlk ... 148548598638646647648649650 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •