Sayfa 389/391 İlkİlk ... 289339379387388389390391 SonSon
Arama sonucu : 3126 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    ABD bazı demokratik kuruluşlar avrupayı uyarmıştı,onlarda bildiri açıklamaya mecbur kaldı,avrupa ile karşı,karşıya kalmak demek ihracatı kime yapacaksın anlamında.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
    VİOP yatay açılış yaptı,dün endex 9200 üstünde kapattı,bugün cuma hafta sonu,cuma günleri yatırımcı açısından sorunlu gündür,izleyelim bakalım akşam kaçtan kapanış yapacak borsa,yeterki gorsa olmasında.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
    İkide bir PPK için fesih kararı diyerek iktidar milleti uyutuyor,ABD ve Avrupa ülkemizin düşmanıdır,PKK vs teröristleride onlar başımıza bela ediyor,ilk dünya savaşında osmanlının teslim olmasından sonra palazlanmışlardı,sonra ATATÜRK çıktı bellerini kırdı,yani kuyruk acıları var,her çeşit terörü senin başına bela eder,yani adamların sana kini çoktur,gerçi onların çoğu bizim kanımızı taşıyor asimile ettiğimiz için,Türk ırkı çok büyük bir ırktır,içinde vatanseverid bitmez hainide bitmez,tarihler boyunca hep böyle olmuştur,bütün düşmanlıklara karşı içte ve dışta işbirlikçileri ne yaparsa yapsınlar dimdik ayakta kalmasını devamlı başarmıştır...

HaberTürk : Bahçeli Ahmet Türk ‘ü telefonla aradı tebrik etti .

Ahmet Türk : Sağlığımı sordu gelismeyle ilgili tebrik etti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Türkiye'de vergiden kaçamayan tek bir kesim var: Ücretliler.

Türkiye'nin en büyük 10 sanayi şirketinin ödediği kurumlar vergisi, cirolarına oranla %0 ile binde 1 arasında kaldı.

https://www.evrensel.net/yazi/96904/...e-0-ve-binde-1

Özellikle alt taraftaki ücretli ve emeklinin sürüm sürüm sürünmesinin sebeplerinden 1 tanesi bu,

Üstüne yolsuzlukta eklenince geriye yolunacak bir tek kümeste ki kazlar kalıyor.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ne bileyim 2 adet TCELL var bende,biri hanıma ait,hanımınkini vodafona geçerim belki,zaten onunki önce vodafon hattıydı,TCE iyi teklif yapmıştı 3 senedir kullanıyordu,nerede 75 tl,şimdi 260,bendeki 320-toplamı 600'e yakın,yanlış tuşa bastınmı oluyor 1000 tl,bir defasında hanım yanlışlıkla bağlantı kuran operatöre söylediği herşeye evet demiş oradan giydirmişlerdi,mahkemeye vermiştim,gavlak avukatları hakime onay vermiş dediler,750 tl giydirdiler,tembih ettim kesinlikle cevap verme kocam bilir de dedim,ben hiç değiştirmedim 90 ortasından beri TCELL yani 30 senelik,eskiden hediye vs verirlerdi şimdi yok sadece dakika veriyorlar,servise gidiyorum yokmu bize kampanya diyorum yüzüme bile bakmıyorlar,başka kapıya misali,bunlar alçak adamlar resmen,sadece soyguncular.
    değiştirin TCELL i sn rfaba

bunların ENSAR a SPONSOR olduğunu unutmayın.. bunu öğrendiğimde hemen üzerime kayıtlı olan 5 hattın hepsini vodafon a

çevirmiştim

bu önerim tüm TCELL kullanıcısı arkadaşlar içindir. yok başka yerde vodafon çekmiyor falan hikaye. DENENMİŞ VE

ONAYLANMIŞTIR
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    değiştirin TCELL i sn rfaba

bunların ENSAR a SPONSOR olduğunu unutmayın.. bunu öğrendiğimde hemen üzerime kayıtlı olan 5 hattın hepsini vodafon a

çevirmiştim

bu önerim tüm TCELL kullanıcısı arkadaşlar içindir. yok başka yerde vodafon çekmiyor falan hikaye. DENENMİŞ VE

ONAYLANMIŞTIR
    TCLL zaten devletin tekelinde onu biliyoruzda,ensarcı olduğu söylentiside bilinen bir olay,bu yüzden çok mahkemelik durum hasıl oldu,ne bileyim ilk mobil telefon numarasına sahibim diye pek ilgilenmiyordum,2 senedir bana kazık attığından sadece onu hazmediyorum,eşiminkini vodafona geçireceğim,benimkini düşünmem lazım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    HaberTürk : Bahçeli Ahmet Türk ‘ü telefonla aradı tebrik etti .

Ahmet Türk : Sağlığımı sordu gelismeyle ilgili tebrik etti
    Peki kayyum atamalarınıda sormuşmu acep ametaga

Sayfa 389/391 İlkİlk ... 289339379387388389390391 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •