Sayfa 100/100 İlkİlk ... 50909899100
Arama sonucu : 796 madde; 793 - 796 arası.

Konu: GEDZA - Gediz Ambalaj

1. Şu ortamda bilanço bence iyi..

2.  Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    160 civarı bir ciro gelir heralde maliyetler belki bir tik azalmistir 55 civarında brut kar gelir. Pazarlama yönetim 22 civari derken EM ile 3-5 bisey gelir heralde.

Asil merak ettigim faaliyet raporunda metal kaplama makinesinden ve otomotiv yatırımından birseyler olacak mi
    EM ayarları bozdu gecen sene ilk ceyrek 186 ml ciro vardi EM ile 252 oldu. Bu ceyrek 212 ml ciro dusmus gorunse de enflasyona Karsi dustu ama artiyor. Dikkatimi ceken 19 kisi ise alinmis bu ceyrek, sirket buyuyor yatirimini yapiyor uzun vade sikinti gorunmuyor kısa da bizi cok doverler gibi yukari asagi neyse hayirlisi olsun. Raporda metal kaplama makinesiyle 22 haziran da dolan tesvik belgesi yatırımından bir seyler gorsek iyi olurdu

3.  Alıntı Originally Posted by Hakos Yazıyı Oku
    2024/6 = 148.5 m ciro /// 2024/9 = 195.7 m ciro yukarida gecen ay yazdigim rakamlari vurmusum gene gol olmus.160 m yurtici satis 45.1 yurtdisi satisi gerceklesmis ( bu rakamlar iadeler haric ). En basindan beri soyledigimiz rakamlara ulastik bu bilancodan sonra bu sirketin gorecegi en dusuk ciro rakam senelik bazda 800 m bandidir ki ben bunun yalan oldugunu dusunuyorum bence daha fazla. Bilancodaki kalemlerle faailyet raporundaki kalemler birbirinden farkli. gediz plastik muazzam isler yapmaya devam ediyor. sirketin esas faaliyet kari yuzde 40 bandina dayanmis. Kalem oyunlari ile buralara kadar getirdiler. 1.1 milyar kaynak 865 ozsemaye ve 900 m piyasa degeri. sirket bu haliyle 542 m ciroya 126 m esas faaliyet kari elde etmis buda yaklasik yuzde 23 luk bi rakam. Artik kalem oyunlarida , finansallarda dayanamayacak. Faizlerin dustugu ortamda muazzam olacak. ilerleyen donemlerde senelik 200 300 m net karlar konusulacak. sirket 3 senede kendi piyasa degeri kadar kar elde edecek ve bu kagit burda duracak ? YTD.
    3
    Sirket 2024/3 hasilati 252 m olarak revize etti ve 250 m verdigim hedef ciroyu gene 12 den vurdum. 3 assagi 5 yukari 8 milyon dolar ceyreklik bir satistan bahsediyoruz yuzde 36 olan kar marji son bilancoda yuzde 33 e gerilemis ki bu faiz ortaminda bence 60-90 gun vade satisina gore cok iyi.Bu arada sirket 203 Milyon alacak ile 2. ceyrege girmis. Rakamlar Kartopu gibi buyuyecek. Aralik ayinda yazdigim en dusuk 800 m ciro bu sene 1 milyar bandinin ustune gececek hemen hemen 30 milyon dolar bu gunku kurla 1.150 milyar TL gibi bir yil sonu ciro beklentim var. Toplam kaynaklar 1.4 milyar TL bandina yukselmis buna ragmen saka gibi sirket 2019 rasyolari ile islem goruyor. 2021/12 BILANCODA rasyolar sismisti ve sirket 14 milyon dolar ciroya 6.5 milyon dolar yani yuzde 46 net kar etmisti. Vergi ve pazarlama giderleri vs vs. kalem oynamasi devam ediyor. Ilerleyen donemlerde minimum 30 milyon dolar olan bu ciroyla kalem oynamasinin yapilamayacagi yuzde 35 lik bi net karda 10.5 milyon dolar yani 410 Milyon TL ( bugunku kurla ) kar geldiginde buralarda cok farkli seyler konusulacak. Bu gunden pozisyon alanlar O gunlerde ihya olacagini dusunuyorum. Duzenli olarak eklemeye devam ediyorum . Ben senelerdir burdayim ve burda olmaya devam edecegim . Patron kurumsal toplantilarda boy gostermeyede devam ediyor bu olumlu. Sirket ozsermayesinden daha fazla ciro uretiyor ve ozsermayesinin yarisi kadar faaliyet kari elde edecek. Altin degerinde tabi kiymetini bilene.YTD.

4.  Alıntı Originally Posted by Hakos Yazıyı Oku
    3
    Sirket 2024/3 hasilati 252 m olarak revize etti ve 250 m verdigim hedef ciroyu gene 12 den vurdum. 3 assagi 5 yukari 8 milyon dolar ceyreklik bir satistan bahsediyoruz yuzde 36 olan kar marji son bilancoda yuzde 33 e gerilemis ki bu faiz ortaminda bence 60-90 gun vade satisina gore cok iyi.Bu arada sirket 203 Milyon alacak ile 2. ceyrege girmis. Rakamlar Kartopu gibi buyuyecek. Aralik ayinda yazdigim en dusuk 800 m ciro bu sene 1 milyar bandinin ustune gececek hemen hemen 30 milyon dolar bu gunku kurla 1.150 milyar TL gibi bir yil sonu ciro beklentim var. Toplam kaynaklar 1.4 milyar TL bandina yukselmis buna ragmen saka gibi sirket 2019 rasyolari ile islem goruyor. 2021/12 BILANCODA rasyolar sismisti ve sirket 14 milyon dolar ciroya 6.5 milyon dolar yani yuzde 46 net kar etmisti. Vergi ve pazarlama giderleri vs vs. kalem oynamasi devam ediyor. Ilerleyen donemlerde minimum 30 milyon dolar olan bu ciroyla kalem oynamasinin yapilamayacagi yuzde 35 lik bi net karda 10.5 milyon dolar yani 410 Milyon TL ( bugunku kurla ) kar geldiginde buralarda cok farkli seyler konusulacak. Bu gunden pozisyon alanlar O gunlerde ihya olacagini dusunuyorum. Duzenli olarak eklemeye devam ediyorum . Ben senelerdir burdayim ve burda olmaya devam edecegim . Patron kurumsal toplantilarda boy gostermeyede devam ediyor bu olumlu. Sirket ozsermayesinden daha fazla ciro uretiyor ve ozsermayesinin yarisi kadar faaliyet kari elde edecek. Altin degerinde tabi kiymetini bilene.YTD.
    EM sartlari devam ettigim icin 2026 da devam edecek. Planlandigi gibi giderse 2027 de muhtemelen bitirilecek. Dolayisiyla 2027 3/6 ayliklara kadar duzelme zor. Onun icinde 2026 ortasi belki sonuna kadar bir trend den bahsetmek zor olabilir. Bende sahsen digerlerinden kazandiklarimi 0.55 euro altinda kaldikca ekleyecegim. 2027 de muhtemelen faiz dustu o bu bilanco vb ayagina mal dagitilir secime kadar surundururler. Uzun vade haric bir kismiyla da trade etmek mantikliŸsu donem

Sayfa 100/100 İlkİlk ... 50909899100

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •