Sayfa 228/230 İlkİlk ... 128178218226227228229230 SonSon
Arama sonucu : 1836 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. BU IPNENIN....beni yenmesi mumkun degil....ben kuzuyum.

2.  Alıntı Originally Posted by balbatros Yazıyı Oku
    Trump suriye ambargosunu kaldırdığını açıkladı.

Perşembe zelenski-putin görüşmesi olursa ve buna trumpta katılacağını beyan ederse

Shortçuların işi yarın zor olacak.
    MEHDI PUTIN....istanbula gelip ZELENSKY ile gorusecek....MEHDI seviyesini dusurur mu yaw...BU IMKANSIZ BISEY.

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    aynen oyle.....buna oynuyorum....OLUMUNE....YA HEP YA HIC....

9400 de uzun sure surundu.....shortladik....9050 ye indi....kari almadik....dondu....9400 un 350 puvan ustune cikti...SHORTLARI KESTI....

simdi inip....LONGLARI DOGRUYACAK....bizede 9050 ye indigimde kapatin diyor....KAPATIRSAM NAMERDIM...

beni oldururse....ardimdan iyi bir agit yak lem.....

buda....BIST 100.....

KUZU KURALI....DERIN BIR DUSUS OLACAKSA.....ONCE TULUM CIKARTIR....GOTLER BOZUK ONKURUS GIBI PARLAR....SONRA AYNI BOYDA TULUM GIYDIRIR.....aynen yapti....9400 den 350 indi 9050 ye....9400 e 350 kodu 9750 ye....
    [IMG][/IMG]

Haftalık ters 30 endeks.

Altında uzun vadeli graflarda sürekli kontrol ettiğim kendi üretimim bir gösterge var. Daha kısa periyotlarda bile beni pek az yanılttı. Şu andaki durum 2024 eylül sonuna benziyor gibi..

Beklentin mümkün yani. Bununla beraber ölümüne riske girmeye değer mi?!

Tabi ki hayır!

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    YA SHORTA KODUGUM P[ARAYI 3 KATINA CIKARACAGIM....YADA KODUGUM PARAYI KOMPLE ONA VERIP....cekilecegim.....arasi deresi yok....

bir yil boyunca....hergirdigim furusmam....parami katliyarak ciktim....bunu kaybedersem...TREND DONDU DEMEKTIR....NORMAL MALA GIRIP 5 YIL KAYBOLURUM.
    Buna saygı duyarım. En azından bazıları gibi en azından dolar bazlı yüzde 50 diyip de 5 kademe üstte sattım çıktımcılardan değilmişsin.
    Hemde bunu viop da yapıyorsan birde. Gerçi aptallıkla cesaret arasında bir yer ama "fortis fortuna adiuvat" .

5.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Sayın KUZU, yatırımcı perişan oldu, senet taşıyanlar %200 zararda, viopda istikrar yok, onlarda kötü. Kar eden ise son 2 senedir halka arz eden şirketler ve bu arzlara izin verenler. Arza izin verenlerde bir şekilde bu işden kazanc sağlamıştır. Örneğin hariçten iş yapan hasan meşe veya onur sağlam gibi spekler içeri alındı, şimdi onların donunu indiriyorlar.

Sistemin sahibi muhtemelen yiğit bulut. bu adam bu işden para kazanmak kazandırmak zorunda. 9000 altında yatırımcı kalmaz bu iş biter ve buna izin vermezler. Teb 3 aydır dönüş başlattı, her vade yavaş yavaş long sayısı artacak. 7. aydan sonra 11 bin sene sonu 12 bin ler gelir. Şuan avrupadan destek gelse bile bu hükümet erken secime gitmez çünkü halk çok kötü durumda. Borsanın bu gerekcelerle yükselmesi gerekir.
    9 mayısda yazılmış bir yazı.

Malasef yılların Kuzu hocasını bie tersde bıraktılar. Tabi burada çizimci arkadaşlarında etkisi oldu, CITAK gibi. Piyasa short kapatmayanlara umut vermek isteyecek, tamam bu long çok sürmedi, düşüşe devam dediğiniz yerde endeks 10 bin üstüne atacak.

Adamlar en son koz Mehmet Şimşeği dahi kullandı. Borsa risklidir diyen bir hazine bakanımız var. Bu arada teşekkür etmek lazım, yatırımcı bilmiyordu bunu yeni öğrendik. Borsa riskli.

6. yukarıdaki yazıyı daha iyi anlatmak için aşağıdaki alıntıyı getirdim, viop topiğinde bozkurt kardeşimiz yazmış.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şu şortlardan bi kurtulaydık zararsız ziyansız

7.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    9 mayısda yazılmış bir yazı.

Malasef yılların Kuzu hocasını bie tersde bıraktılar. Tabi burada çizimci arkadaşlarında etkisi oldu, CITAK gibi. Piyasa short kapatmayanlara umut vermek isteyecek, tamam bu long çok sürmedi, düşüşe devam dediğiniz yerde endeks 10 bin üstüne atacak.

Adamlar en son koz Mehmet Şimşeği dahi kullandı. Borsa risklidir diyen bir hazine bakanımız var. Bu arada teşekkür etmek lazım, yatırımcı bilmiyordu bunu yeni öğrendik. Borsa riskli.
    Yalnız benimde beklediğim türden bir hareket gelecekse 11.000 12.000 olmaz. Çok daha yukarıları olur. 11.000 dediğin zaten zirve değer. BIST de son major harekete bakıldığında mutlaka eski zirvenin yüzde 40 50 üzerinde bir noktaya çekmişler. Bu durumda 13.500 14.000 hatta 15000 gibi bir değer görülmesi gerekir. İlk olarak bir major endeks ağırlığı olan hisse zirvesinden yüzde 30 40 düşmüşken endeksi yüzde 15 20 düşüşte tuttular. Bu da marj oluşturuldu demektir. Yani bu düşmüş hisseler sadece eski değerlerine bile gelse endeks min yüzde 40 yapar.
    Bir diğer göstergem de bazı kağıtlarda çok fazla bas çek bas çek oluyor. Yine çekti mesela. Artık basmaması lazım. Bu kağıtları lokomotif yapacak sanki. 9000 bu açıdan çok önemli bir değer. Kuzu bir keresinde 9000 altı olmaz garantisi verildi dedi. Bunu kendi dedi ama sonra unuttu sanırım. Bu doğru bir bakış açısı idi.

8.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yalnız benimde beklediğim türden bir hareket gelecekse 11.000 12.000 olmaz. Çok daha yukarıları olur. 11.000 dediğin zaten zirve değer. BIST de son major harekete bakıldığında mutlaka eski zirvenin yüzde 40 50 üzerinde bir noktaya çekmişler. Bu durumda 13.500 14.000 hatta 15000 gibi bir değer görülmesi gerekir. İlk olarak bir major endeks ağırlığı olan hisse zirvesinden yüzde 30 40 düşmüşken endeksi yüzde 15 20 düşüşte tuttular. Bu da marj oluşturuldu demektir. Yani bu düşmüş hisseler sadece eski değerlerine bile gelse endeks min yüzde 40 yapar.
    Bir diğer göstergem de bazı kağıtlarda çok fazla bas çek bas çek oluyor. Yine çekti mesela. Artık basmaması lazım. Bu kağıtları lokomotif yapacak sanki. 9000 bu açıdan çok önemli bir değer. Kuzu bir keresinde 9000 altı olmaz garantisi verildi dedi. Bunu kendi dedi ama sonra unuttu sanırım. Bu doğru bir bakış açısı idi.
    Silah bırakma olayını siyasi yaptıkları aşikar, yani tekrar secilmek için yapılan bir eylem. Diğer türlü olsaydı para piyasaları ciddi etkilenirdi. Yinede ülkemiz mileltimiz için bu olayı küçük görmüyorum. 10-15-20 bin endeks için her şey müsait, yatırımcıyı bitirdiler ve halan düşüşe inandırdıkları büyük bir kitle aktif.

Sayfa 228/230 İlkİlk ... 128178218226227228229230 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •