Sayfa 528/529 İlkİlk ... 28428478518526527528529 SonSon
Arama sonucu : 4228 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. Ayrıca anz her konusmasinda uzun vade diyor.

Ben bu cumleyi soyle acıyorum , ben 10 yasimdan beri calisip kazaniyorum , ben burayi isletiyorum sen bana ortak olacaginimi zannediyorsun havasinda .

Hırslı kinli kibirli biri , ben calisacagim uretecegim sen paranla ortak olacaksn yan gelip yatacaksin , bunu kaldiramiyor bu adam .

Olayın pskolojik yonude bu . Sadece insanalri kullanmak uzere bu platformda , yatirimci olarak gormuyor .

Avm nin adini zorlu koymasindan belli . Birseyleri ispat cabası , ben yaptim basardim . Ama yedirmem . Kin duyuyor . Yoksa bir insan 80 yasinda bu kdr emek veren ustune para veren insanlari yok sayamaz .

Bedelliler olmasa sirket 50 milyon usd idi suan .

2. Birgun bu ulkede imtiyaz hakkı son bulursa. Borsadan cikacak ilk sirket zorlu olacak .

Gururuna yediremeyecek . Insanlarin bu sekilde para kazanmasini sindiremiyor.

Imtiyaz oldugu icin oyun alani goruyor eziyet iskence , kendince hakli argumanida yukarida yazdim . Buna bagliyor. ..

Ulkenin duzelmesi icinde usd ev araba altinin yatirim araci olmakdn cikmasi icinde , sirketlerin buyumesi icinde . Tek gercek var imtiyazlar kalkmali .

Turkiye 5 level atlar . Enflasyonda sorun olmaz faizde . Sirketler kredi yerine yatirimci alack . Parada duran varlik yerine aktife yonelecek .

3. Şakir hocam artık şirket genel kurullarına internet ortamlarından katıabiliniyor illa ki gitmen gerekmiyor

4.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Şakir hocam artık şirket genel kurullarına internet ortamlarından katıabiliniyor illa ki gitmen gerekmiyor
    Biliyorum elektronik imza vs gerekli sanirim ptt uzerinden yapiliyor . Cok net bilmiyorum.

Daha eski olanlar bulunmalı . Ben yeniyim maliyetim buralar . Bana sıkıntı yok.

Cozum odakli masal dinlemeden , 2021 de meyveleri topluyoruz derken 2025 de hala faaliyetten zarar yazan sirket. Duygusal pskoljik yondende iredelenmeli . Sonuc odakli olunmali .

Mesela yapilack santrale yada alfa solar panel isine ortak arayacagina. Neden 15 yillik santraller elinde komple satis denemiyor .

Eger faaliyetten zarar yaziyorsa bukdr yatirima mazositmi neden komple cikmiyor. Seffaflik sorgulaniyor bu durumda.

Yani her yonden falsosu var aslinda. Getiri götürü bakimindan. Bunlarin sebepleri irdelenmeli .

Sizcede komik degilmi . Her santrali bir ortakla yapması . Orta araması . Santral icin .

5. Trakyada res malezyali ile , manisada jes kuveytli ile , tek tek her santrale.ortak aramak ne derece dogru . Senin itibarini zedeler .

Neden zorene ortak almiyor ??? Kiyamiyormu . 25 senedir zarar yazan sirketine . Acaba neden ???

Iceri para girdisi olunca bu santralleri kendi catisi ismi altinda daha hizli net yapamazmi .

Ama.yapmiyor zarar yazan sirketine kiyamiyor . Neden ...

6. Adam 2023 de kuveyt fonuna %12 hisse satti. 38 milyon usd ye. Ama aciklamada belirtiyor uzerine basa basa b grubu hisse . Yani diyor ki sanal oyun alani canim sıkılıncada para istedgm grup .

Keyiften kuduruyor , mukemmel sistem diyor . Ortagm degl ama her canm istedignde para istiyorum diyor .

7. Bunu daha once dile getirdim . Malesef uzucu .

25 senede endekse karsi arttı kapattigi sene 5 yada 6 . Duzgun artı kapattigi 2 yada 3 .

25 sene once endeks tl bazinda 70 idi . Bugun 10 bin . 150 kat artti . Zoren bolunmus hali ile 25 sene once 50 kurus bugun 3 lira .

Konjoktur hic bundan yana olmuyormu , dedim ya o kadar falso var ki .

Alarkoya bakın santrallerle 2 den 150 ye geldi .
    Aksen zorenden kotuydu suan zorenin 3 katı .
    En leş akenerji bile . 30 lara gitti.

Simdi hicmi buna yarar birsey olmadı . Açın aksenin durumuna bakın . Donen varlik duran varlik toplam varlik . Ozsermaye . Hepsine bakın

Hepsinde zoren onde . Fark ne aksen %25 lere yakin brutle calisiyor .

Bu tip sirketlerde ceo finansman degil yaraticilik katmalı . %5 ile calisan sirket olurmu .

11.5 cent yekdem aliyorsun en buyuk santralinden ustelik .

Bitmek tukenmek bilmeyen bir garabet . Aslinda cok net hersey ama irdelemek lazım .

Cok net hersey.

Sayfa 528/529 İlkİlk ... 28428478518526527528529 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •