Sayfa 60/718 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 473 - 480 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. IHYA - İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri

Borsa İstanbul A.Ş.'nin 27.07.2017 tarih ve BİAŞ-4-7128 sayılı yazısına istinaden,
    Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-15.1) Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 8. maddesine göre Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/620378

BIST
    27 Temmuz 2017 02:07

2. ne kadar uğraşsalar da fazla mal çıkmıyor , muhtemelen mal sahibinde toplu...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

3. Evet mal bende toplu duruyor 0.54 oldu satmadım sonra 0.29'a düşüp tekrar 0.50 krş oldu satmadım bu günde 0.54-0.55 krş gene satmadım ve satmayacağı taa ki 1-2 tl arası (yirmi yıl sonramı olur bilinmez) rula yapıp müco ve spek canlara ikramda bulunacağım..Anlaşılan bendekileri almadan gitmeyecek ihlassız ihlas hisseleri.. ..ytd..

4. Bendede ayni

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bunu sattım ihlas aldım,hayırlısı bakalım...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

6.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Bunu sattım ihlas aldım,hayırlısı bakalım...
    Keşke 0.54 krşlardan satıp 3-4 ay öncesinde yapsaydınız geçişinizi ama şimdi değil ..Ama senin fikrin düşüncen senin için daha mühimdir..Kesinlikle al sat tut tavsiyesi değildir..Slmlar..

Durdular durdular kapanışta çoştular. Çok acayip hareketler oluyor yukarı yönlü şuan. 0.52'de oynanan oyunu canlı izlemeniz lazım .
    Yazılarım yatırımcı tavsiyesi olamaz!
    Yazılarımı beğeniyorsanız itibar puanı vermeyi unutmayın.

8. Gudiyo bakalim be olcek.bogalar kazanacak gibi:-)

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 60/718 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •