Sayfa 607/609 İlkİlk ... 107507557597605606607608609 SonSon
Arama sonucu : 4866 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

2.  Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Hükümet yirmi yıl dış güçler diye diye anamızı ağlattı şimdide yirmi yıl imamoğlunumu dinleyelim bak halkım ben ucuz su verecem amma hükümet önümü kesiyor bende halka su zammını yüklüyorum kusura bakmayın faslınımı dinleyelim Tayyip Erdoğan ne diyor İstanbul'u alan Türkiye'yi alır yav İstanbul'u almışsın kafayı kullan sivrilme halka önce hizmet et daha kırkın çıkmadan sivrilirsen önünde hizmetinde keserler metrobüs otobüslerde durmadan kaza yangın çıkıyor abicim Allah için akp zamanında hiç rastlamadım desem yalan olmaz abicim biraz dikkat edin işinize biraz eğilin kötü resim vermeyin kusura bakmayın kimse halkı kandıramaz halka dürüst samimi candan özverili hizmet edersen kimse cumhurbaşkanlığına ulaşmada önüne engel olamaz
    venezuellada son seçimde neler oldu haberiniz var mı ya da rusya'da veya kırgızistan'da
    kimse önüne geçemezmiş, bölgemizde de dünyanın öteki tarafında da örnek dolu hem de yeni örnekler daha vereyim mi..?

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,553
    hadi canım, su parasıymış, metrobüs yanmışta boş işler bunlar algı yapma burada, cumhuriyeti ne yapıcaz rejimi ne yapıcaz, demokrasiden özgürlükten bahset çocuğuna yumurda yediremiyen lerden pazardaki havuçtan turptan da bahset istersen et fiyatlarına da bi göz at ve bak işine
    25 şubat 2025 adese 1.99

4.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    hadi canım, su parasıymış, metrobüs yanmışta boş işler bunlar algı yapma burada, cumhuriyeti ne yapıcaz rejimi ne yapıcaz, demokrasiden özgürlükten bahset çocuğuna yumurda yediremiyen lerden pazardaki havuçtan turptan da bahset istersen et fiyatlarına da bi göz at ve bak işine
    ülkede her şeyi hallettik te sorun bir tek istanbulun su parasına geldi, sanki akp.li belediyeler bedavaya veriyorlar H2O'yu..
    aziz yıldırımın dediği gibi, ülke elden gidiyor ne su parası amk evladı diyecek noktadayız..

Butun kuslari silkeledik, bir leylek kaldi.

En iyi ozet bu sekilde.

6. Kısaca arkadas imamoglunu beğenmiyor ona oy vermeyeceğim diyor.demek ki oyuna onem veren biri olduğuna göre oy kullanır diye düşünürsek rte daha iyi diye dusunuyor .o zaman akp ye gavura vurur gibi oy versin.alisik olduğumuz bir durum,şaşmaya gerek yok.ben artik sıkıldım,AKP veya reis söyle böyle ama muhalefette maalesef ne yapalım falan filan.gerek yok lafı uzatmaya her halk hak ettiği şekilde yönetilir,bu AKP bizim halka gayet uygun bir parti ,bizim halkı bunlar yönetsin.tek sıkıntı olayın içinde bizim de olmamız,bak işte o kısmı biraz can sıkıcı ama maalesef yapacak bir şey yok,elimizdeki mal bu.pozisyon temiz maça devam.

7. Misal ne diyor halka dürüst samimi özverili hizmet edersen kimse cumhurbaşkanlığına engel olamaz.misal rte di mi.subliminal mesaj ne güzel bisi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,187
    Abuk sabuk yazmayın,adama evet oyunu verdi salak aptallar,oda hile hurda seçimimi kazandı,bide dalgasını geçti atı alan üsküdarı geçti diye,önünde en büyük engel CHP,devamlı onun üstüne hücum ediyor ele geçirdiği yargıylan,geberene kadar bu devam edecek...

Sayfa 607/609 İlkİlk ... 107507557597605606607608609 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •