Sayfa 612/615 İlkİlk ... 112512562602610611612613614 ... SonSon
Arama sonucu : 4917 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sonuç sayın Mathias neden böyle oldu sonu eksik kaldı

Sizin İskandinav ülkelerini başbakanları yemeği /fotoğrafı için yaptığınız yorum efsaneydi Buradan da önemli şeyler söylersiniz diye düşünüyorum..
    Yorumu tekrar paylaşabilir misiniz? Merak ettim de

3. Hukuk fakülteleri dekanlarının branşlarını öğrenince çok rahatladım. Bir tane hukuk fakültesi mezunu yok. İnşallah derslere hukuk fakültesi mezunu giriyordur. Beden eğitimi öğretmeni ya da resim öğretmeni giriyorsa zıctık. Çoğu dekanın kökeni benim lisede ki okuldan onu yazarsam tehlike arz ettiği için onu yazamıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,069
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bu gaz faturasını yalıtımsız büyük bir müstakil ev için mi ödüyorsunuz?
    yalıtımlı bina, 2018 yapımı..

tüm cepheler ytong üzeri 5 cm Taşyünü kaplı

tavan 2 cm xps, + 10 cm camyünü
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,069
     Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Sayın Güneysu biz fakir adamız varlığın gözünü seveyim Allah'ım daha çok versin inşallah
    14,669 tl ile geçinmeye çalışan emekliyim..

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,069
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Müteahhşt evi nasıl olur muhtemelen apartmanda dubleks 6+1olabilir. Lebi derya deniz manzaralı heryeri cam ve sağlam ayaz yiyor

7.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    yalıtımlı bina, 2018 yapımı..

tüm cepheler ytong üzeri 5 cm Taşyünü kaplı

tavan 2 cm xps, + 10 cm camyünü
    Selim abi bana mapusu kitledin ya. İki üç depuk atayım sana. Doğalgazı bilmem. Ama su faturası Reha başkanın yatakta ki çıkardığı 4 şiddetinde ki sallantı ile ilgili. Şimdi Reha başkan senin düşük su faturasını görünce dalga geçer diye suyu açık bırakıyon gibi geldi. Aklın sıra Reha başkana bende varım demek istiyon ama adam 4 şiddetinde deprem üretiyor yatak ta. Sen o göbekle ona yetişemezsin.

8.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    14,669 tl ile geçinmeye çalışan emekliyim..
    Bunu yarın akşam makaraya saracağız Selim abi. Ayhan başkan gelsin üç beş ek gelir kaynağını sorgularız. Şimdi boş kaleye gol atmak bana zevk vermez. Bakarsın santrofor Reha başkan da iki üç depuk atar sana.

Sayfa 612/615 İlkİlk ... 112512562602610611612613614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •