Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Su faturası ileri yaşta erkekler için bir göstergedir. Çok düşük fatura gelenler uykuda tatilde olanlar. Orta derecede fatura ödeyenler aylık 6-7 ortalaması olanlar. Yüksek fatura ödeyenler günlük yada günaşırı ortalamayı yakalayanlar oluyor. Benim bacanağa 88 TL gelmiş sadece mutfakta kullanıyor duşu da işyerinde alıyor anladım. Yemekten sonra ellerini muhtemelen kuma sürtüyor gibi. Senin kinde musluk açık kalmış abi. Musluklarını kontrol et boşa şu gidiyor.
Selim abi hiç kaçarın yok. Gündüz noter arabulucu işim var akşama seni Ayhan başkan ile sakız edecez. Reha başkan da bir iki depuk atarsa tadından yenmez. Gerçi Ayhan başkanın senin eve yolu düşer beleş yatayım derse terasta başıma bir iş gelir diye kaçabilir. O zaman tek kale oynarız maçı. Bak bu sefer de ceza kitleme. Dolana dolana vuracam sana.
Ne güzel sırtını devlete yaslamış bundan iyi zenginlikmi olur şurda bir iki aya artışla 18000 bulur maaş hadi doğalgaz su elektrik parasıda çıktı beleşe yaşamak buna denir
Bu arada unuttum söylemeyi emekli maaşlarına da az demeyin bu maaşa kırk sene evvel beş adet daire geliyordu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik soruşturma kapsamında, 3. dalga operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında İBB'nin Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Taner Çetin'in de aralarında olduğu 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi.
Yer İmleri