Sayfa 239/242 İlkİlk ... 139189229237238239240241 ... SonSon
Arama sonucu : 1934 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sevgili matias....

benim okuyucularim biliyor...VIOP ta sermayenin yuzde 10 u ile oynuyorum....

misal....1 milyon tl verip GARAN alsan....GARAN yuzde 10 ciktimi....karin 100 bin tl....yuzde 10 dustumu zararin 100 bin tl....

BUNUN YERINE....

viop a 100 bin tl sokuyorum....yuzde 10 ciktimi....paran ikiye katliyor....100 bin tl kar....yuzde 10 dustumu...parani komple kaybediyorsun ....100bin tl zarar.....

NEDEN garan degilde....VIOP....

endeks muhendisligi yapiliyor ondan....

VIOP ta....slow trade bu.....

1 milyon tl nin....900 000 i mevduatta para yaparken....100 bin tl ile oynuyorsun...KAZANCIN VE KAYBIN....IKISINDEDE AYNI.

BILIYORUM MALDASIN VE CANIN YANIYOR....az kaldi....temmuz basi veya agustos dip.
    Garan ın kaldıraç oranının 10 değil 5 olduğunu hatta hiçbir hissenin 10 kaldıraçta olmadığını bilmeyenler şakkadanak inandılar tabi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,162
    XU100//XU030 HAZIRAN
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

bu tahta bu kadar dalga, dümen, dalavereyi kaldırmaz

9450 üstünde tutacaksanız, tahtayı ARTIK 9875 ve hatta 99xx'lere biran önce götürmelisiniz

minareyi çaldınız... kılıf arıyorsunuz

bakalım ne çıkaracaksınız şapkadan ?

FAİZ İNDİRİMİ diye bir beklenti salın bakalım piyasaya... ancak o kurtarır sizi

4. citak.....

NE DIYORSAM ODUR....turkiyede 2 yildir STAGFLASYON var....yuksek issizlik....yuksek enflasyon....bunun sonucu.....7000 konkordotodur.....yani borsada en az 20 sirketin kutleyip el degistirmesidir.....buda....minumum 8000 tl endeksi MUSTULUYOR.

BEN....bu durumu PARAYA ceviriyorum....SHORTLUYARAK.

BAK....paralar ustume ustume akiyor.....ustelik TERSE DUSTUGUM POZIZYONDU BU.....shortla 100 puvan dustumu kapa....tekrar shortla....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5.  Alıntı Originally Posted by caylakborsaci Yazıyı Oku
    Garan ın kaldıraç oranının 10 değil 5 olduğunu hatta hiçbir hissenin 10 kaldıraçta olmadığını bilmeyenler şakkadanak inandılar tabi.
    lem CAYLAK....

VIOP la.....garan shortun....veya baska bir kaart shortun....ne alakasi var....ZARARDASIN....MALDASIN...PERISANSIN....TEMA M....aciyorum sana.....yapilacak bisey yok....katlanacaksin olum.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

6. sirketler.....

ilk adimlari.....CALISANLARIN YUZDE 30 UNU ISTEN CIKARMAK OLACAK.....

bu daha cok issizlik....daha az....SATINALMA GUCU....sirketler daha az mal satabilecek....cirolari....ve BLANCOLARI perisan olacak....

TURKIYE....stagflasyonda bu asamada simdi....ISTEN ADAM ATMAK....

7. genele....

BU TOPIC....1 dolar endekste mala girip HEDEF FEYZA diyip....3 dolar endekste maldan cikip....feyza burasi idi diyip....artik COKECEGIZ diyip....SHORTLUYANLARIN TOPIGI.....

burayi okuyanlar onlar....

bir gurup daha var....bunlar gelip bu topigi kirletiyorlar.....maldalar....perisanlar....aglama k istiyorlar....

misal....caylakborsaci.....bu kardesim...TRENDHOUND un topiginde yaziyor....orada mala girmis....ne yapmasi lazim bu garibanin...orada AGLAMASI GEREK....KAFASINI ORADA DUVARLARA VURMASI GEREK....bicagi gobegine orada sokup bagirsaklarini ve pis kokuyu orada yaymasi gerek....

burada....mutlu ve mesut insanlar var....PARA GAZANIYORLAR....senin burada ne isin var lem.....

bunlari bu topikten kovacagiz....demedi demeyin....vaktimizi calmayin....BIZE NE SENIN ZARARINDAN.

GUNAHTIR....YAZIKTIR....demeyin yaw....kafayi siyirmislar....ve biz ruh doktoru degiliz....

8. demek ki neymis.....hangi topikte MALA girmissen....o topikte AGLAYABILIRSIN....bu topik aglama topigi degil......burasi SEVINME TOPIGI....borsa dustumu...biz seviniyoruz....PARA YAPIYORUZ....

bunu anlamak zor mu ulen.....geri zekali.

Sayfa 239/242 İlkİlk ... 139189229237238239240241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •