Faiz haramdýr, her gün hatýrlatmak zorunda býrakmayýn. Borsaya geçin en azýndan haram deðil. Bugünü kurtardýnýz ama geleceðinizi yaktýnýz. Gelecekte bir gün gelecek.
Faiz haramdýr, her gün hatýrlatmak zorunda býrakmayýn. Borsaya geçin en azýndan haram deðil. Bugünü kurtardýnýz ama geleceðinizi yaktýnýz. Gelecekte bir gün gelecek.
Tefecilik haramdýr doðru lakin enflasyon da hýrsýzlýktýr.
Binaenaleyh hýrsýzlýkda haramdýr.
https://www.bloomberght.com/erdogan-...iyorum-3748991
Erdoðan: Kredi Garanti Fonu'nu ben de önemsiyorum
Cumhurbaþkaný Erdoðan, "Kredi Garanti Fonunu ben de önemsiyorum. Yani bu noktada adým atýp Kredi Garanti Fonundan tulumbaya suyu dökmekte fayda var ki hareketlensin" dedi.
En son tulumba mulumba dediðinde 2017 miydi neydi. Dolar 3 tl den 7 ye gitmiþ idi. Yine bol keseden kredi dönemine mi dönüyoruz. Tam da Mehmet Þ. görevinden affýný isteyecek dedikodularý dönüyor piyasada .
Son düzenleme : Mathias; 22-05-2025 saat: 13:55.
Tlref 45.80 e düþtü ppflerde düþüþ olur
Doðru diyorsun, faiz haram… O yüzden ben de artýk markete gidince fiyatlara bakmadan gözümü kapatýyorum. Enflasyon helal sonuçta, deðil mi?
Bu arada borsa da çok helal ya, özellikle insider trade yapan abiler sayesinde. Onlar cennette VIP locadan izleyecek bizi.
Allah hepimize akýl fikir versin, çünkü bazen en büyük haram cehalet oluyor gibi sanki.
Yer Ýmleri