Sayfa 97/98 İlkİlk ... 478795969798 SonSon
Arama sonucu : 784 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1. Faiz haramdır, her gün hatırlatmak zorunda bırakmayın. Borsaya geçin en azından haram değil. Bugünü kurtardınız ama geleceğinizi yaktınız. Gelecekte bir gün gelecek.

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Faiz haramdır, her gün hatırlatmak zorunda bırakmayın. Borsaya geçin en azından haram değil. Bugünü kurtardınız ama geleceğinizi yaktınız. Gelecekte bir gün gelecek.
    borsada olsa idi vatandaş hem sermaye yarılamıştı hemde %60 dan olacaktı

sermeyesinin eski seviye sine gelmesi için aldığı kağıdın x3 yapması lazım şimdi onu psikoloji kaldırmaz herkes de

pandemideki gibi x5 10 kat kazanç bu saatten zor artık

3. Tefecilik haramdır doğru lakin enflasyon da hırsızlıktır.

4.  Alıntı Originally Posted by spartaküs Yazıyı Oku
    Tefecilik haramdır doğru lakin enflasyon da hırsızlıktır.
    Binaenaleyh hırsızlıkda haramdır.

https://www.bloomberght.com/erdogan-...iyorum-3748991

Erdoğan: Kredi Garanti Fonu'nu ben de önemsiyorum
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kredi Garanti Fonunu ben de önemsiyorum. Yani bu noktada adım atıp Kredi Garanti Fonundan tulumbaya suyu dökmekte fayda var ki hareketlensin" dedi.

En son tulumba mulumba dediğinde 2017 miydi neydi. Dolar 3 tl den 7 ye gitmiş idi. Yine bol keseden kredi dönemine mi dönüyoruz. Tam da Mehmet Ş. görevinden affını isteyecek dedikoduları dönüyor piyasada .
    Son düzenleme : Mathias; Bugün saat: 13:55.

Tlref 45.80 e düştü ppflerde düşüş olur

6. Doğru diyorsun, faiz haram… O yüzden ben de artık markete gidince fiyatlara bakmadan gözümü kapatıyorum. Enflasyon helal sonuçta, değil mi?

Bu arada borsa da çok helal ya, özellikle insider trade yapan abiler sayesinde. Onlar cennette VIP locadan izleyecek bizi.

Allah hepimize akıl fikir versin, çünkü bazen en büyük haram cehalet oluyor gibi sanki.

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Tlref 45.80 e düştü ppflerde düşüş olur
    mb tekrar döviz alımına geçti.. döviz alıp tl veriyor.. normal tlref in düşmesi..

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Faiz haramdır, her gün hatırlatmak zorunda bırakmayın. Borsaya geçin en azından haram değil. Bugünü kurtardınız ama geleceğinizi yaktınız. Gelecekte bir gün gelecek.
    Bence faiz haram değil , paranın kirasını alıyorsun. Stopajını kaynağında alıyor. Vergisini de ödüyorsun.

Zaten enflasyondan daha düşük verdiğine göre hatta soyuluyorsun..

Haram olsa koskoca diyanet işleri parasını faize kor mu ?? İslam da huzur var....
    distance

Sayfa 97/98 İlkİlk ... 478795969798 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •