Sayfa 959/977 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 7815 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    akp gidici olmasından değil dayucum..akp nin gitmesini öngören şirketler, 5 yıldır uçuk fiyatlara geldiği için ve aşırı pirimli olduğu için satış geliyor..bu şirketler 5 yıl önce beklentiye girmişler..şimdi değil..5 yıl önce kulağına üfürülmüş bunların..
    içerden duyum almışlardır belki bilemem..
    ülkeyi kimler dizayn ediyor bilemiyoruz..ama bir şirket borsada var ediliyorsa sisteme uyacak..mecbur..
    Farklı bakış açısı ama bence durum şu şekil
    2-3 sene önce halka arz fulyası başlamıştı, halka arz edilen tahtalar tavan tavana 5 tavan 10 tavan bazan 20 tavan bile gidenler olduydu, bu furyaya eski çok eskiden halka arz olmuş bistteki hisselerde baktılar furya var onlarda fırsat bu fırsat harekete katılıp 30 jat 40 kat imarsız kat çıktılar... Eeee memlekette bu kadar halka arz talebi olursa sonuda kaçınılmaz oldu. Çoğu halka arzlar arz seviyesine geri geldi.
    Yani demek istediğim dayucuğum
    İktidar, muhalefet yada herhangi 1 siyasi sebebten değil, bence
    Olay tamamen halkı sövüşleme
    Hamdım Piştim Yandım

2. o kadar parayı seviyorlar ki, matruşka ğibi şirketten şirket çıkarıyorlar,

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yani şunumu demek istiyorsun dayucuğum.
    Akp gidici o yüzden bist satış yiyor
    fazla gaptırma kendini garadumana...

hiç bir üst düzey ceo + sanayici kimin geldine bakmaz.. ülkenin durumuna bakar.

sanayici bilmem kaç hükümet gördü geçirdi.

kişiler önemli değil dayucuğum... benim içinde tayibin ülkeyi yönetip yönetmemesi hiç önemli değil. isterse babadan oğla geçsin direk bilal atansın.. krallık gibim.. bak londra. senin para biriminin 50 katından fazla sterlin.

% 50 falan değil.. 50 kattan fazla değerli... söylemesi bile adamı delirtir düzeyde.

mesele ülkenin nereye gittiğiyle alakalı.. talan varsa. istersen en iyi başkanlık sistemini getir.. demokrasi yoksa istersen en iyi savcıları adalat sarayları yab..

ülkeyi meeeeletirler.

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    akp gidici olmasından değil dayucum..akp nin gitmesini öngören şirketler, 5 yıldır uçuk fiyatlara geldiği için ve aşırı pirimli olduğu için satış geliyor..bu şirketler 5 yıl önce beklentiye girmişler..
    içerden duyum almışlardır belki bilemem..
    ülkeyi kimler dizayn ediyor bilemiyoruz..
    Karaduman saçmalamaya başladın sen şirketlerin bilançolarına hiç baktınmı bak bunu buraya yaz şu enflasyon mahkemesi kalksın faizler orta ölçekli yerlere gelsin çoğu şirket yine güzel karlar açıklayacak burada önemli olan ben zihniyetinden çıkıp biz zihniyetine girmek , adalet bana göre değil hepimize göre , eğitim bana göre değil hepimize göre , güven kapalı kapılar ardında pof poflama ile değil global anlamda bunları yaptığında sistemde çark çalışmaya başlar bizim ekonomik düzeneğimiz esnekdir doğru şeyler yaparsan erken çarklar çalışmaya başlar kaldırsın siyasi belirsizlikleri o bile hareket getirir .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Ege'ye bu sene tatile ğiderken, temkinli olun,
    Bu yanardağ meselesi sıkıntı,

6. faiz sebep enflasyon sonuç lafı nerden çıktı..hiçkimse bu görüşü savunmazken niye ısrar edildi..
    onlarca danışman vs. vardı..niye dinlenmedi..
    inat için mi..hayır..enflasyon meselesi burdan başladı..çünkü bize ENFLASYON LAZIMDI..
    bu kadar basit..bazı şeylerin önüne geçemezsiniz..size göre saçmalık olabilir..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

7. Şuan borsaya talep sıfır, kaatların yüzüne bakan yok
    Müzük durdu.
    Nerde o 2 sene önceki coşku, nereye kayboldu.
    Pandemide bile yardıra yardıra giden bistte ne oldu.
    Öldü dayucuğum öldü
    Herkes suyuniçinde yaşamaya alışsın
    Endekis Karaduman dayunun 5binine bile inse yine kimse 1 lot bile almaz
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,221
    Satışın nedenlerinden biriside tatil hesapları,vurgunu vurannın elbette hakkı,eylüle kadar borsa sarsıntılı olur ...ytd.

Sayfa 959/977 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •