Sayın kuzu bizlere ışık olmaya devam ediyorsunuz.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sayın kuzu bizlere ışık olmaya devam ediyorsunuz.
Sent from my iPad using Tapatalk
Nasılsınız gençler?
KAN EMICI....olucu gavat....
insanlar zararda....senle ben paramizi katliyoruz....bu cok dusman yaratiyor...burada keselim....
ARTIK FURUSMALARIMI YAZMIYACAGIM....yoksa....buralardayim....sen graflarini as......sana ne yapacagimi gonderirim....BIRAZ....gozden uzak yapalim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
altın vuruş başlığında sadece hisse alınır babo haziranı işaret etmişti..
kuzu da almaya başladı
vob u kendi alıp satıyor tşkler yinede
değişik renk katıyordu başkan foruma..
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Bıkmışbroker ı ayrı tutuyorum burada. Bir analiz yaptı çekildi. Tamam dedik bizde. Hesaba kattık izliyoruz.
Şimdi. Guneysu benide banlayacak ama ben adamın yüzüne dan diye konuşurum. Kuzu Bana kalırsa viopda yazdığın pozların tamamen sanal pozlar.
Onun dışında dediğim gibi ben anlamadım 8000 mi bekliyoruz feza mı 5 taban sonra mı feza bankalar 5 taban çekerken diğerleri tavan mı çekecek. Bir karışık işler. Herkes de teşekkür ediyor falan . Sorsam ne anladınız. Kimsenin birşey anladığını da sanmıyorum. Buraya takılanların yüzde 90 ı "beş beş konuştuğuna göre bilgili birine benziyor bir kağıt söyler de alırız ederiz köşe oluruz cu tüyo cu tayfa"
Sen bitti yazılarım diyince yazdım idi. Bitmemiş sanırım. Son durum 5 banka en az 3 taban o zaman. ee iyi bakalım.
Yer İmleri