Sayfa 261/266 İlkİlk ... 161211251259260261262263 ... SonSon
Arama sonucu : 2128 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. bundan sonra.....

BILGI verecegim halkima....FURUSMA YAZMIYACAGIM.....

yeni basligim....onumuzde ki 3 ay....

MALA NASIL GIRILIR.....

mala girme prosesi esnasinda....KENE ile aldigimiz mallarin....KENE kademelerini satarak....cebimize dolduracagimiz para nasil yapilir......MALA YERLESME PROSESIMIZ BITTIGINDE....hem MALDAYIZ....hemde cebimizde yuzde 30 kar..... mal alip satarak KENE kademelerinde oynasarak....BU NASIL OLUR.....

bundan sonraki yazilarimda....FURUSMA YOK....zarardaki insanlari rahatsiz etmek yok....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2. 1....GOZUNE KESTIRDIGIN KAARDI ONUNE AL....bu kaart tepesinden dolar bazlida yuzde 75....tl bazlida yuzde 65 dusmus olmasi on sart....bu ikisi varsa....BLANCOSUNA BAK....zararda ise cok iyi....zarara yakin karda isi IYI...karli bir sirket ise...IKTIR ET...bu kaardi....DIPTE DEGIL HENUZ.

kaartla ilgili her turlu kotu hubar....ORTALIKTA....BILINMEKTE....batti...bataca k...gec bunu...satti satacak demektir bu....BIRI PIYASADAKI HISSE DEGERININ EN AZ YUZDE 50 VEYA YUZDE 100 USTUNDEN O KAARDI ALACAK DEMEKTIR BU.....hissen varsa o anda 1.5 kati...veya 2 katina firlar.

bunu hazmedin bir.....EYICE HAZMEDIN....bu forumda ogrendiginiz herseyi cope atin...hepsi yanlis,.

bi ornek vereyim....

VESTEL....

hisse senedi 38 tl....107 tl den dusmus buraya....batti batacak....

yarin bi hubar....

CINLI kukaka firmasi.....vesteli hisse basi 60 tl fiyattan satinaldi.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. kuzu başkan faizler %50 de birde develüasyon riski var

bu durumda hangi hissenin getirisi önümüzde ki 1 yılda %50 geçebilirki,

bu faizler indirmeden borsa yine patinaj çeker

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    1....GOZUNE KESTIRDIGIN KAARDI ONUNE AL....bu kaart tepesinden dolar bazlida yuzde 75....tl bazlida yuzde 65 dusmus olmasi on sart....bu ikisi varsa....BLANCOSUNA BAK....zararda ise cok iyi....zarara yakin karda isi IYI...karli bir sirket ise...IKTIR ET...bu kaardi....DIPTE DEGIL HENUZ.

kaartla ilgili her turlu kotu hubar....ORTALIKTA....BILINMEKTE....batti...bataca k...gec bunu...satti satacak demektir bu....BIRI PIYASADAKI HISSE DEGERININ EN AZ YUZDE 50 VEYA YUZDE 100 USTUNDEN O KAARDI ALACAK DEMEKTIR BU.....hissen varsa o anda 1.5 kati...veya 2 katina firlar.

bunu hazmedin bir.....EYICE HAZMEDIN....bu forumda ogrendiginiz herseyi cope atin...hepsi yanlis,.

bi ornek vereyim....

VESTEL....

hisse senedi 38 tl....107 tl den dusmus buraya....batti batacak....

yarin bi hubar....

CINLI kukaka firmasi.....vesteli hisse basi 60 tl fiyattan satinaldi.....
    Çok yanlış hesaplar. Manipülasyon yapıyorsun. Eregl de tosyalı satın alma haberi için 16 tl yi muştuluyor diyen sen şimdi çıkmış aynısını söylüyorsun. Bir hisse tepeden yüzde 50 60 70 düştü ise (özellikle dolar bazlı bakarım ben) o mal KY ye komple servis edilmiş yıllarca kendine gelemeyecek demektir.
    Kuzu yu okuyan çok ama çok dikkatli olsun özellikle acemi KY ler. Ne viop da piramitleme yapılır nede bir tahta sırf fiyatı düştü falan filan diye alınır.

5.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    kuzu başkan faizler %50 de birde develüasyon riski var

bu durumda hangi hissenin getirisi önümüzde ki 1 yılda %50 geçebilirki,

bu faizler indirmeden borsa yine patinaj çeker
    yegen....

BU FORUMDA EDINDIGINIZ BILGILERI UNUTUN DEDIM....

bir yil once MARTTA faizler yuzde 50 ye cikti....ve BORSA ONA RAGMEN CIKARAK TEMMUZDA 11 200 OLDU.....

borsa sudur....

bugun degildir borsa.....

6 AY ILA 1 YIL SONRAYA BORSA DENIR....bugunki bilgilerinde....6 AY ila 1 YIL SONRAKI ile ayni olmuyacak...

misal....

6 AY SONRA borsa 12 500 oldugunda....SEN VE BU FORUMDA KI HERKES HEDEF 25 000 DIYECEKSINIZ....bugun ise sen ve bu forumdakiler...BU BORSANIN CIKMASI IMKANSIZ diyorsunuz.....

ben sizin gibi degilim....simdi....CIKACAGIZ diyorum....6 AY ILA 1 YIL SONRA....siz hedef 25 000 derken...tum hubarler...hersey fistik gibi iken....COKECEYIZ DIYE BASLIK ACARIM.

6.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Çok yanlış hesaplar. Manipülasyon yapıyorsun. Eregl de tosyalı satın alma haberi için 16 tl yi muştuluyor diyen sen şimdi çıkmış aynısını söylüyorsun. Bir hisse tepeden yüzde 50 60 70 düştü ise (özellikle dolar bazlı bakarım ben) o mal KY ye komple servis edilmiş yıllarca kendine gelemeyecek demektir.
    Kuzu yu okuyan çok ama çok dikkatli olsun özellikle acemi KY ler. Ne viop da piramitleme yapılır nede bir tahta sırf fiyatı düştü falan filan diye alınır.
    TEMAM....buyur sen yaz....

ARTIK BEN HIC YAZMIYACAGIM....SEN BENDEN IYISIN....BUYUR YAZ...TOPIK SENIN..

7. BABO bana dedi....bu forumda yazi yazilmaz....HAKLI IMIS....

sevgili GUNEYSU....

kitle bu topigi lutfen....ben artik yazmiyacagim.

BABO yazsin ....yazmiyorsa kilitle....BENIM ISIM BITTI....BU TOPIKLE.

sessiz cogunluga soyleyecegimi....SOYLEDIM.

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    TEMAM....buyur sen yaz....

ARTIK BEN HIC YAZMIYACAGIM....SEN BENDEN IYISIN....BUYUR YAZ...TOPIK SENIN..
    Bu mudur. Kimse seni eleştirmesin sende show unu yap. Tutarsız yazılar bilgi adı altında manipülatif yazılar. Yarın mala giriyorum yazıyorsun sonra bankalar yüzde 40 düşecek diyorsun. Ne diyorsun dayı diyince birileri de çocuk gibi küsmeler.
    Ay aman al topiğini.

Sayfa 261/266 İlkİlk ... 161211251259260261262263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •