Sayfa 87/89 İlkİlk ... 37778586878889 SonSon
Arama sonucu : 705 madde; 689 - 696 arası.

Konu: MTRKS - Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    İşin komedisi; "Finansal Okuryazarlık Günü"nde esas faaliyet kârı bile yazamamış en az 10 şirket tavan iken MTRKS gibi göreceli olarak hepsinden iyi bilanço açıklamış bir hisse 8 nci düşüş gününü kapattı...Ben bu işi unutmuşum, bana göre değil artık bu işler...Esasen geçen yıl bu kararı vermiş parayı fonlara koymuştum ama orada da bir numara yok...Elimdeki YAS'ın yıllık getirisi - % 26 ?.

Zarara bak !...
    Vallahi üstad bugünde düşüyoruz ben artık bir şey diyemiyorum..

2. Hisse senedi piyasasının içerisinde bulunduğu; son yılların en kötü konjonktürünü büyük resimden görmek için ara ara TEFAS'ta işlem gören bazı fonları örnek vermekteyim ki, YAS dediğim fonun katılımcı sayısı 114 bin ve portföy büyüklüğü 9 milyar TL den fazla...Hemen geride yazdığım üzere yıllık getirisi - %26, bugünkü düşüşle birlikte muhtemelen %30 zarar ?!...Yıllık bazda...Ha keza MAC, EID, TKF, TCD gibi piyasanın devlerinin getirileri de fecaat bu fonlardaki binlerce değil dikkat edin yüzbinlerce yatırımcı son dönemde 1 kuruş para kazanamadı!...Enflasyon vs değil ana paradan kaybettiler, kaybettim...

Faizlerin global ve yerel gidişatı ortada, bunun yanı sıra özellikle emtia ve blockchain piyasasının son dönemde ortadaki tüm parayı çekiyor olması hisse piyasasındakiler için (onlar biz oluyoruz ) tam bir kabus...Zaten taze para giriş yok olan da başka mecralarda macera aramakta ve biz sürünmeye devam...Bitcoin 112 bin doları gördü, ee çüş yani...

Tam da bu noktada, bana kalırsa sadece yatırımcıların değil fon yöneticilerinin bile dikkat etmediği bir husus var ki o da MRTKS'in kripto piyasasına direkt bir şekilde girmesi !...Bu piyasa son dönemde öyle devasa bir büyüklüğü ulaştı ve gelecekteki rolü öyle büyük görünüyor ki, sektörün kıyısından köşesinden bir yer kapan bile umulmadık yerlere gelebilir...Zaten benim bu hisseyi almamdaki en büyük etken de bu stratejik vizyondur yanı sıra finansalları da iyi olunca ortak olmuş oldum...Kısa vadeli düşüşlerin pek bir önemi yok, önemli olan SPK'dan gelecek olan onay kararı, zaten sonrası gelir...Olmazsa da sıkıntı yok çünkü kötü mötü bir temettü kültürü var, bir şekilde kendisini amorti eder...YTD

Saygı ve hürmetlerimle
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. Tam da bu noktada, bana kalırsa sadece yatırımcıların değil fon yöneticilerinin bile dikkat etmediği bir husus var ki o da MRTKS'in kripto piyasasına direkt bir şekilde girmesi !...Bu piyasa son dönemde öyle devasa bir büyüklüğü ulaştı ve gelecekteki rolü öyle büyük görünüyor ki, sektörün kıyısından köşesinden bir yer kapan bile umulmadık yerlere gelebilir...
    ABD'nin en büyük bankaları ortak stablecoin çıkarmayı değerlendiriyor.

The Wall Street Journal'ın haberine göre, ABD’nin en büyük bankaları, kripto para sektöründen gelen artan rekabete karşı koymak amacıyla ortak bir stablecoin çıkarıp çıkarmamayı değerlendiriyor.

Konuya yakın kaynaklara göre, şu ana kadar yapılan görüşmeler JPMorgan, Bank of America, Citigroup, Wells Fargo ve diğer büyük ticari bankaların ortak sahip olduğu şirketleri kapsıyor.
    BloombergHT
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Hisse senedi piyasasının içerisinde bulunduğu; son yılların en kötü konjonktürünü büyük resimden görmek için ara ara TEFAS'ta işlem gören bazı fonları örnek vermekteyim ki, YAS dediğim fonun katılımcı sayısı 114 bin ve portföy büyüklüğü 9 milyar TL den fazla...Hemen geride yazdığım üzere yıllık getirisi - %26, bugünkü düşüşle birlikte muhtemelen %30 zarar ?!...Yıllık bazda...Ha keza MAC, EID, TKF, TCD gibi piyasanın devlerinin getirileri de fecaat bu fonlardaki binlerce değil dikkat edin yüzbinlerce yatırımcı son dönemde 1 kuruş para kazanamadı!...Enflasyon vs değil ana paradan kaybettiler, kaybettim...

Faizlerin global ve yerel gidişatı ortada, bunun yanı sıra özellikle emtia ve blockchain piyasasının son dönemde ortadaki tüm parayı çekiyor olması hisse piyasasındakiler için (onlar biz oluyoruz ) tam bir kabus...Zaten taze para giriş yok olan da başka mecralarda macera aramakta ve biz sürünmeye devam...Bitcoin 112 bin doları gördü, ee çüş yani...

Tam da bu noktada, bana kalırsa sadece yatırımcıların değil fon yöneticilerinin bile dikkat etmediği bir husus var ki o da MRTKS'in kripto piyasasına direkt bir şekilde girmesi !...Bu piyasa son dönemde öyle devasa bir büyüklüğü ulaştı ve gelecekteki rolü öyle büyük görünüyor ki, sektörün kıyısından köşesinden bir yer kapan bile umulmadık yerlere gelebilir...Zaten benim bu hisseyi almamdaki en büyük etken de bu stratejik vizyondur yanı sıra finansalları da iyi olunca ortak olmuş oldum...Kısa vadeli düşüşlerin pek bir önemi yok, önemli olan SPK'dan gelecek olan onay kararı, zaten sonrası gelir...Olmazsa da sıkıntı yok çünkü kötü mötü bir temettü kültürü var, bir şekilde kendisini amorti eder...YTD

Saygı ve hürmetlerimle
    Şirketin tekrarlanan gelirlerini düşünerek bilançoda bozulma olmayacağı varsayımıyla burada yerimizi aldık..ee üstüne kripto pazarına girmesi ile bir hikaye var..oyunda kalalım düşmeyelim gayretindeyiz ancak durumları görüyorsun..
    Hep önemsediğim ve şaşmaz fd/favök rasyosu 4.9 a düşerek sektör ort olan 13 ün çok altında akıl alır gibi değil..ki bu sektör ortalamasının içinde teknoloji perakende de var yani ham yazılımcıların rasyoları 60-70 leri bulabiliyor..
    Şirketin halka arz fiyatı 0.71 cent ve şu an 0.48 cent..
    Yılı 1.2 milyar milyar hasılat ile kapayabilecek bir yazılım şirketinin 1.8 milyar pd den işlem yapıyor olmasının nasıl dikkat çekmemesi de manidar..!
    Fon tahtası olmaya doğru gidiyor izlenimi var ama alışların bu seviyede artması lazım..

5. Kripto varlık platformu değerlemeye henüz girmiyor, Onay geldiği an rootech kaç para eder..?
    Özkaynaklar nereye zıplar..?

6. Sermaye tamamlama haberi yakında kap da düşecek..

Sayfa 87/89 İlkİlk ... 37778586878889 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •