Hisse iyice sıkıştı..inşallah iyi yerlere gıdecek.. diye umutlanıyoruz..endex bir düzelse...
Hisse iyice sıkıştı..inşallah iyi yerlere gıdecek.. diye umutlanıyoruz..endex bir düzelse...
gesan mı eupwr mi diye çok tartışılıyor. ben gesan alarak tercihimi yaptım. en azından gesanın paylarını satıp , gelecek parayla ne yapılacak planını görene kadar ortaklığım gesana olacak. Bu günleri doğum sancıları olarak görüyorum. borsanın geneline yayılan yükselişin bu senenin 2. yarısından itibaren başlayabileceğini ve 2026 yılı borsa yılı olacağını tahmin ediyorum. Herkese bol kazançlar.
svg hemşerim, bu zilli bir süre (6-8 gün) daha yaylanabilir.. kırmızı altına kaymadığı sürece yukarı yönlü hareket beklentisi devam edebilir. bunun için 47.16 direnci geçilmeli.. kırmızı kırılsa bile alttan birlikte gelen roza ve leylak destek görevini gerçekleştirmeli.. şimdilik malsız çulsuz uzak izlemede..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri