Sayfa 761/763 İlkİlk ... 261661711751759760761762763 SonSon
Arama sonucu : 6099 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

çok detayına bakmadım

yıllık faaliyet raporunda 492 uçak var demişler. şimdi 482. yıl sonu da allah nasip ederse allah utandırmazsa allah işlerini rast getirirse 528 uçak olacakmış. işimiz allaha kalmış

önümüzdeki riskler
    hindistan pakistan , iran israil , mevcut kurla turizmin gerileme ihtimali vs.

Türk Hava Yolları, ''Capital500'' araştırmasında beş farklı ödüle birden layık görüldü

Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Türkiye'nin en değerli markası Türk Hava Yolları, Türkiye'nin önde gelen ekonomi dergilerinden Capital tarafından gerçekleştirilen ve en büyük 500 özel şirketin sıralandığı ''Capital500'' araştırmasında beş farklı ödüle birden layık görüldü. Ödül, Türk Hava Yolları ailesi adına Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'ye takdim edildi.

26 Mayıs günü İstanbul'da düzenlenen ödül törenine Türk Hava Yolları yöneticileri, Türkiye'nin önde gelen şirket yetkilileri ve medya mensupları katılım sağladı. Bayrak taşıyıcı, ''Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi'' araştırmasında yüksek performansıyla ''Türkiye'nin En Çok İhracat Yapan 1'inci Şirketi'', ''Türkiye'nin En Çok Kar Eden 1'inci Şirketi'', 'Türkiye'nin Ulaştırma Sektöründe Ciroda 1'inci Şirketi'', '' Ciro'ya göre Türkiye'nin En Büyük 2'nci Şirketi ve ''Türkiye'nin En Çok İstihdam Yaratan 2'nci Şirketi' ödüllerini aldı.

Ödül töreni öncesi gerçekleştirilen "Liderlerin Gelecek Senaryoları" adlı panelde konuşan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi; "Türk Hava Yolları olarak 2003 yılından bu yana sürdürdüğümüz yükselişle butikten zirveye geldik. Bugün 6 kıtaya ve 130'dan fazla ülkeye uçuyoruz. Ülkemizin en değerli markasıyız. Misafirlerimize sunduğumuz seyahat deneyimini her gün geliştiriyoruz. 2033 yılı stratejik hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz, liderliğimizi korumayı sürdüreceğiz. Başarılarımızda, rekorlarımızda ve kazandığımız ödüllerde çalışma arkadaşlarımızın büyük özverisi var, ailemize teşekkür ediyorum. Milletimizin adını ve bayrağını gökyüzünde taşımaktan gurur duyuyoruz." dedi.

Benzersiz hizmet kalitesi ve misafir deneyimini sürekli olarak yükseltme ilkesiyle kıtaları birbirine bağlayan Türk Hava Yolları, aldığı tüm bu ödüllerle başarısını tescilliyor.

Bir ödül de ben vereyim."1.5 yıldır en iyi patinaj yapma,yerinde sayma"şirketi.
    Son düzenleme : olimpik forum; 27-05-2025 saat: 09:45.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3. Kredi Derecelendirmesi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's Ortaklığımız kredi notlarının periyodik değerlendirmesini tamamlamıştır. Bu kapsamda, i) kurumsal kredi notumuz pozitif
    görünüm ile Ba3 düzeyinde, ii) USD cinsi Ekipman Teminatlı Geliştirilmiş Kredi Sertifikası'na ait kredi notumuz Ba3 düzeyinde, iii) JPY cinsi A sınıfı Ekipman Teminatlı Geliştirilmiş
    Kredi Sertifikası'na ait kredi notumuz da Ba2 düzeyinde korunmuştur.
    Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
    Her kışın sonu bahar...

Duhul
    Apr 2021
    İkamet
    Ejnebi Memleketi
    Gönderi
    112
    geçen yıl 10 usd olduğunda verecektim basiretim bağlandı. bu sene 9 dan vereyim dedim elim gitmedi.
    boşa taşıyoruz işte malı .
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. THY geçen sene bugün 315 tl den kapamış.1 yıllık faiz yüzde 50 kabul edilse geçen sene bugün itibari ile 361 TL faiz ve 315 tl ana para olmak üzere toplam 676 TL net getiri sağlanabilirdi. bu gün kapanış 275 TL. toplamda yıllık 471 TL hisse başı zarar demektir bu.
    Sonuç : Dünyayı doyursan bu keneleri doyuramazsın... zararı kurtarabilirsem borsaya elveda benden inşallah

Alıntı Originally Posted by hosan Yazıyı Oku
    THY geçen sene bugün 315 tl den kapamış.1 yıllık faiz yüzde 50 kabul edilse geçen sene bugün itibari ile 361 TL faiz ve 315 tl ana para olmak üzere toplam 676 TL net getiri sağlanabilirdi. bu gün kapanış 275 TL. toplamda yıllık 471 TL hisse başı zarar demektir bu.
    Sonuç : Dünyayı doyursan bu keneleri doyuramazsın... zararı kurtarabilirsem borsaya elveda benden inşallah
    hesap dediğin işte böyle yapılır, öğrenin

Alıntı Originally Posted by styx Yazıyı Oku
    geçen yıl 10 usd olduğunda verecektim basiretim bağlandı. bu sene 9 dan vereyim dedim elim gitmedi.
    boşa taşıyoruz işte malı .
    iyi ki dolar artmıyor

dolar bugün 50 olsaydı hisse 6 dolara inerdi(!)

maalesef tahtacı tam da bu kafada

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,777
    Blog Entries
    6
    bir an evvel 288 üstüne atıp kapanış(lar) yapmazsa biraz sıkıntı oluşabilir.
    270 seviyesi altı "zıçtı cafer bez getir" formasyonuna dönüşebilir.

Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Sayfa 761/763 İlkİlk ... 261661711751759760761762763 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •