Sayfa 137/204 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187 ... SonSon
Arama sonucu : 1627 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Hep 2 dolarda borsa İstanbul’a dönerim demiştim. Fakat bugünkü olanlardan sonra bu kararımı geri çekip borsa İstanbul’u tamamen yatırım hedeflerimden çıkarıyorum. Ben korktum artık. Çok daha kötüleri olacaktır. Hukuk devleti fiilen bitmiştir.
    erken seçim kararı alınsa borsa fişekler deniyor da, seçim sonrası devir teslim garantisini kimse veremiyor..

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Madem öyle pazartesi full Short olursunuz sanırım. 200 USD bile madem pahalı iyi para kazanırsınız. İlla yukarı oynamanıza gerek yok.Böyle imkanı da madem bu kadar garanti başka yerde de bulamazsınız.Bunu yazdığınız gün endeks kapanışı 230 USD. Bende çok merak içindeyim bundan sonraki süreçte ne olacak.

https://www.youtube.com/shorts/8RGrzPDJVfo

Gençliğim aklıma geldi teknolojinin gözünü seveyim anamız ağlardı kendimizi geliştirmek için bu hesaplamaları yaparken.
    Üstteki yazının şort yada longla alakası olmadığını anlamıyorsanız diyecek bir şey yok yarın borsada şort olanları içeri alın ekonomiyi baltalıyorlar kötülüyorlar derĺerse kim durdurabilir.
    Yada yarın borsadaki muhalşflerin hisselerine el koyduk deseler ne yapabilirsin
    Adam diyor ki bu siyasete yatırım yapmak güven özveri takdir ister diyor hukuk devleti diyor guguk kuşu olmuş diyor
    Sen kalkmışsın sort olursun diyorsun ilginç bi yorum olmaz
    Adam değil 200 100 dolarda bile yusuf yusuf diyerek işlem yapmaktansa seyrederim diyor.
    bir halt olacağı yok.

3. borsa erken seçime kadar kapanmalı ve dediğim gibi yıl sonunda 5500 den açılmalı..
    ahlaklı olmak bunu gerektirir..bunu herkes anlayacak..
    anlamayan kaldığı sürece borsa sürünmeye devam eder..
    bu siyasi ortamda bu güvensizlikte ısrar ediliyorsa borsayı tanımam..1 lot da almam..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bir siz anlıyorsunuz bu işleri zaten biz uzaydan geldik bu piyasaya.1 yılı aşkındır yazmıyorum hiç bir değişme yok çoğunluğunuzda. Bu piyasa ve ülke çok daha kötü zamanlardan geçti. ben 51 yaşındayım 32 küsür yıldır da bu piyasanın 1998-2003 kurumsal çalışan olarak içindeyim. Hiç bir şey olmaz. Hayatında konkardato bile yapmamış ülkeye bayağı haksızlık ediyorsunuz. Bende merak içindeyim bakalım ne olacak?

Ben söyleyeyim size böyle zamanlarda normal zamanlarda satmaya yanaşmayanların mallarını ellerinden alırlar sonra yürü ya kulum olur arkasından; piyasanın çoğunluğu baka kalır.

Diğer konulara da girmek istemiyorum. Yazarım bünyeniz kaldırmaz. Bu mesajı da silicem siyaset benim umrumda değil hiç kimse ile bu konularda polemik yapmak istemiyorum çünkü.
    Ben de bir yıl önce yazdığın iddialı hedefleri yaşından dolayı unuttun zannedip ehtiyarlığına vermiştim.

Meğer sen kendin unutunca herkesin unuttuğunu zannedenlerdenmişsin.

5. Buradan short la diyorsun.

Sen geçen sene iddialı iddialı yazdığın zaman long ladıysan zaten sermayeyi kediye yükledin.

6. Bugün nolmuş?
    Ne kaçırdık

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bugün nolmuş?
    Ne kaçırdık
    Siradan birr Türkiye gunu. Besiktas belediye baskani na, chp parti meclis uyesine ve eski chp milletvekiline gozalti. Felan filan..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    borsa erken seçime kadar kapanmalı ve dediğim gibi yıl sonunda 5500 den açılmalı..
    ahlaklı olmak bunu gerektirir..
    adamsın dayı
    nereden buluyon böyle lafları

tam somonları bekleyen ayu rüyası gibi

Sayfa 137/204 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz