Artan

14,30 10 18:10
3,30 10 18:10
280,50 10 18:10
80,90 9.99 18:10
60,55 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

232,00 -9.99 18:10
67,10 -9.99 18:10
95,60 -9.98 18:10
196,70 -9.98 18:10
70,95 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.613.500.616,00 18:10
7.884.174.307,02 18:10
7.429.156.493,15 18:10
6.143.511.960,54 18:10
5.685.884.810,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8035 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ali Deniz Çakır
    @alidenizcakir
    ·
    26d
    SON DAKİKA | Özgür Özel:

“Atatürk’ün partisini ne kayyuma bırakırız ne de yargı oyunlarıyla kimseye teslim ederiz. Biz buradayız kardeşim, hodri meydan!

Atatürk’ün partisine seçim olmadan gelecek adamın 2 milyon üyemiz alnını karışlar!â€

lunar soul,

piyasa bu işi görmezden geliyor gibi gözükmeye çalışıyor çünkü alıcı yok ayın 15 den sonra kulağı delikler görmeye başlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ali Deniz Çakır
    @alidenizcakir
    ·
    26d
    SON DAKİKA | Özgür Özel:

“Atatürk’ün partisini ne kayyuma bırakırız ne de yargı oyunlarıyla kimseye teslim ederiz. Biz buradayız kardeşim, hodri meydan!

Atatürk’ün partisine seçim olmadan gelecek adamın 2 milyon üyemiz alnını karışlar!â€

lunar soul,

piyasa bu işi görmezden geliyor gibi gözükmeye çalışıyor çünkü alıcı yok ayın 15 den sonra kulağı delikler görmeye başlar.
    Bulut dostum ayın 30.undaki dava hukuk davasıymış, bu davadan yönetimin değişmesi beklenmiyor dedi bugün Nevşin Mengü.
    eğer öyleyse bu ay biraz soft geçer
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bulut dostum ayın 30.undaki dava hukuk davasıymış, bu davadan yönetimin değişmesi beklenmiyor dedi bugün Nevşin Mengü.
    Nevşin Hanıma öyle de demiş olmasınlar bir de burası var.... 26 mayısta da karar çıkacak diyenler vardı Çıkmadı mesela. Kendi düşüncelerimi tam yazarsam burada olay çıkar.

Özgür Özel bana göre çok yanlış bir siyaset yürütüyor. Bugün bunları yaparken hiç düşünmüyor yarın iktidar olur karşıdakine bu yaptıklarını aynen yapma hakkı doğar. Hele şimdi sosyal medya var döndürüp dururlar. Yargıyı bu kadar zedelemek yanlış. Madem ona göre halk nezdinde artık iktidar olacak gücü var o sandık eninde sonunda gelecek. Bence çok rahat olması lazım ama görüntü çok agresif.

Belirsizlik siyasi risk tahtasında atlayan hoplayan patronların & spekülatörlerin en çok sevdiği şey.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Benim avukatlarla onun istişaresini ofiste bizde yaptık iddianame ortaya çıkınca burada 2 konu var 30 haziranda karar sadece iptal olarak çıksa bile Özel devam edeceği , Yokluk ve butlan bu iki kelime üzerinden karar alınırsa iş yine karışır deniliyor , K.K ve yönetimi geri çağrılır veya 7 kişilik bir heyet kurulur diyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Benim avukatlarla onun istişaresini ofiste bizde yaptık iddianame ortaya çıkınca burada 2 konu var 30 haziranda karar sadece iptal olarak çıksa bile Özel devam edeceği , Yokluk ve butlan bu iki kelime üzerinden karar alınırsa iş yine karışır deniliyor , K.K ve yönetimi geri çağrılır veya 7 kişilik bir heyet kurulur diyorlar.
    7 kişilik heyet olursa CHP li eskilerden olur yani kayyum demek olur 45 gün içinde kurultaya gidilmesi lazım.

Kılıçdaroğlu ve ekibi gelirse kimisi o da 45 gün içinde kurultay diyor kimisi de eski yönetime iade olduğu için gerek yok diyor. Kimisi de delegeler eskisi gibi mi olacak yoksa yeni delegeler mi olacak yeni delegeler ile Kurultaya gitmek Kemal Kılıçdaroğlu için büyük hüsran olur.Bu sebeple önce 1 yıl falan delege seçimleri yapar kurultaya öyle gitmek ister deniyor. Tabii bir de Şimdi ki yönetim aynen devam edeceği var.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    7 kişilik heyet olursa CHP li eskilerden olur yani kayyum demek olur 45 gün içinde kurultaya gidilmesi lazım.

Kılıçdaroğlu ve ekibi gelirse kimisi o da 45 gün içinde kurultay diyor kimisi de eski yönetime iade olduğu için gerek yok diyor. Kimisi de delegeler eskisi gibi mi olacak yoksa yeni delegeler mi olacak yeni delegeler ile Kurultaya gitmek Kemal Kılıçdaroğlu için büyük hüsran olur.Bu sebeple önce 1 yıl falan delege seçimleri yapar kurultaya öyle gitmek ister deniyor. Tabii bir de Şimdi ki yönetim aynen devam edeceği var.
    Bizim avukatlardan anladığım yokluk veya butlan hikayesi ile karar çıkmaması bu olursa şuanki mevcut yönetim ve üyelerden aynı imamoğlunda olduğu gibi belki daha çok ses gelir olumsuz anlamda kendim riskimi buna göre ayarlayacam

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bizim avukatlardan anladığım yokluk veya butlan hikayesi ile karar çıkmaması bu olursa şuanki mevcut yönetim ve üyelerden aynı imamoğlunda olduğu gibi belki daha çok ses gelir olumsuz anlamda kendim riskimi buna göre ayarlayacam
    Ha bir de butlan olursa yeni parti deniyor. Ama hiçbir kurulacak Partide CHP deki ekonomik güç olamaz. Çıkacak karara şahsen bir fikrim yok. Bilmediğim konularda ahkam kesmem. Kimseyi de etkilemek istemem. Normalde hayırlısı osun demem lazım. Bu seferde birisi çıkar bu iş başından olmamalıydı der valla kimse ile bu konularda tartışmak istemiyorum. Endeks teknik olarak güçlü olsa piyasa ne karar çıkarsa çıksın yoluna bakar derdim.Onu da şu resimde diyemem.

Tek diyeceğim; kredili kaldıraçlı işlemler çok büyük risk.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 03-06-2025 saat: 17:34.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •