7 kişilik heyet olursa CHP li eskilerden olur yani kayyum demek olur 45 gün içinde kurultaya gidilmesi lazım.
Kılıçdaroğlu ve ekibi gelirse kimisi o da 45 gün içinde kurultay diyor kimisi de eski yönetime iade olduğu için gerek yok diyor. Kimisi de delegeler eskisi gibi mi olacak yoksa yeni delegeler mi olacak yeni delegeler ile Kurultaya gitmek Kemal Kılıçdaroğlu için büyük hüsran olur.Bu sebeple önce 1 yıl falan delege seçimleri yapar kurultaya öyle gitmek ister deniyor. Tabii bir de Şimdi ki yönetim aynen devam edeceği var.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yine yazma istersen çünkü boş konuşan sensin . Senin gibileri çok iyi bilirim. Bir tane zirveleyen hissede mutlaka malı vardır şudur budur. Şu şu tarihde almıştır etmiştir açar bakarsın 20 senelik dibi falandır artık. Oha çüş way anasını .
Soru sorarsın gizemli cümleler ile cahilsin der falan. Geçen sene benle eregl iddiasına girdin di hayrola sonuç ne oldu dedik. Hala cevap vermiyorsun.
Hayır acemi insanlar var yeni borsaya başlayanlar var ciddiye alıyorlar falan onlara yazık. Geçen sene Tam da bugünlerde mayıs ayında falan 11.000 lerde iken borsa çok ucuz çok ucuz diyordun. Hatta ABKA ile sanırım kavga ya girdin idi. O gün sana inanıp hadi en iyi borsa fonu alan adamın maliyeti 16.500 şu an. Borsa kaçta 9000. ? Çok başarılı brokır ?
Ne asels froto grafiği başkan ne saçmalıyorsun ? Pair trade iddiasına girdikde senle benim mi haberim yok. ISC hikayen bitti geçen seneki bu senenin hikayesi de ASELS mı oluverdi şimdi. Gelecek sene A kağıdı yüzde 200 yapmış olsa dolar bazında kesin orada da malın oluverir.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ya arkadaş cidden ne kadar boş konuşuyorsun ya. Benim ne olup olmadığımı burada bilen adamlar var. Rahat ol. 1000 endeks USD olarakta 130-140 endeksten full malda olduğumu bilenler var. Ha evet o gün yoktum millete geldim 330 USD endekste atlayın yazdım. Ne zaman bırakacaksın saçmalamayı. Teknik desem bilmezsin. Misal geçen FROTO aldın ya hiçbir altyapısı yok tamamen incider tıpkı sattığın zaman gibi. Ama buralarda seni okuyabilecek adam çıkmaz sanıyorsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Ha bir de butlan olursa yeni parti deniyor. Ama hiçbir kurulacak Partide CHP deki ekonomik güç olamaz. Çıkacak karara şahsen bir fikrim yok. Bilmediğim konularda ahkam kesmem. Kimseyi de etkilemek istemem. Normalde hayırlısı osun demem lazım. Bu seferde birisi çıkar bu iş başından olmamalıydı der valla kimse ile bu konularda tartışmak istemiyorum. Endeks teknik olarak güçlü olsa piyasa ne karar çıkarsa çıksın yoluna bakar derdim.Onu da şu resimde diyemem.
Tek diyeceğim; kredili kaldıraçlı işlemler çok büyük risk.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 03-06-2025 saat: 17:34.
ben seni bi yerden hatırlayacak gibiyim dur bakali.
https://www.youtube.com/shorts/DkRyatg3cXs
Yer İmleri