Sayfa 650/660 İlkİlk ... 150550600640648649650651652 ... SonSon
Arama sonucu : 5274 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. 3 aylık

Aylık

Günlük

Takaslara bakın özellikle Emeklilik fonlarına.
    Günlükte çıkmaya başlamışlar bu bize eğer satışları devam eder ise okyanusta karayı gösterir iyiye işarettir.

2. [QUOTE=logologo;7041762]
     Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku

bu emeklilik fonları kaynak transferi için emme basma su tulumbası mı acaba? sermayenin tabana yayılımı değil de tavana kitlenmesi için sonuçta bu fonları yönetenler belli ve borsada iştiraki olanlar da var aralarında yani mesala kendi pozisyonları için bu fonları aktif kullanıyorlar ya da düşükten satıp yüksekten alma gibi olaylara giriyorlar mıdır yani kendi iştiraklerine bir nevi kaynak transferi mesala ve yüzde 120 gibi oranlar çıkan fonalr vitrinli olarak mı var ve getirisi düşük kalan fonlar aslında çok daha iyi getiriler yapabileceklerken bu girift ilişkisel ağ içinde getirileri faizin biraz üstü ya da biraz altı ya da enflasyonun biraz üstü biraz altı şeklinde bilinçli olarak sınırlanıyor mudur...
    Bunu söyleyemem suç sayılır ama imkan dahilindedir.

3.  Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim hoş geldin umarım ayağın uğurlu gelir ki geldi de sanırım.
    İyiyim çok şükür seni sormalı. Ford konusunda emeklilik fonları yüksek takas oranına sahipler bu hiç hoşuma gitmedi.
    Lakin sene sonunda ki araç satış rakamı umarım tahmin ettikleri gibi gelir de hep beraber seviniriz.
    Kıyaslayan arkadaşlar ülkemizin dinamiklerini başka ülkeler ile kıyaslarsa eğer bence yanılabilirler.
    Başka bir ülkede ki ww yada Usa da ki Ford karşılaştırmaları yanıltabilir.
    bim sistem dün bir sinyal yaktı düşüş sonalnıp yataya sardığını düşünmeye başladoığımdan bir uğruyayım dedim çok başarılı değil hatalı sinyallerde var özellikle düşüş sonlanmadan gelen dip sinyallerinde uğraşırken bir foruma bakayım dedim :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. [QUOTE=fLameng;7041771]
     Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku

Bunu söyleyemem suç sayılır ama imkan dahilindedir.
    varsayımsal konuşuyorum sadece bende yoksa bizim piaysada asla böyle şeyelr olmaz biliyorsun :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

5. [QUOTE=logologo;7041773]
     Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku

varsayımsal konuşuyorum sadece bende yoksa bizim piaysada asla böyle şeyelr olmaz biliyorsun :D
    🤫🤫🤫😂

6.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    bim sistem dün bir sinyal yaktı düşüş sonalnıp yataya sardığını düşünmeye başladoığımdan bir uğruyayım dedim çok başarılı değil hatalı sinyallerde var özellikle düşüş sonlanmadan gelen dip sinyallerinde uğraşırken bir foruma bakayım dedim :D
    Hoş heldin bu arada boşlama buraları fikirleşelim eksik olma teşekkürler.

7. 03-06-2024 - 03-06-2025

MEDYAN VE ORTLAMANIN 2 STANRDAT SAPMA ALTINDA ŞUN ANDA FŞYAT 1 SENELİK PERİYODDA

FİYAT Z SCORE +2 AŞIRI ALIM -2 AŞIRI SATIM

SİSTEM ÇOK BAŞARILI SAYILMAZ DİPLERİ ISKALIYOR TEPELRDE HATALI SİNYALLER VAR AMA BACK TESTTE GERÇEK ALIM SATIM YAPSAM NE OLURDU AŞAMASINDAYIM ORALRI DÜZENLEMYE ÇALIŞIYORUM

06-2021 -06-2025

GÜRSEL KARDEŞİMİN rsi startejesi tepelrdeki gürültüyü biraz azalttı ama tk başına çok fazla sinyal üretiyor başka indikatörleri de devreye aldım bir sonraki aşamada sinyalleri mum formasyonalrıuyla teyiti back test aşaamsına geçeceğim TABİ DÜDÜŞÜ SONALDI DİYEMEYİZ HENÜZ YATAYA SARDIĞINI GÖRMEK GEREK..

ama tabi sırf meşagale olsun diye sistem bir hisse üzerinde ne kadar iyi optimize edilirse başka hisselerde doğru çalışma oranı o kadar düşüyor optimize etmezsen de çok fazla hatalı sinyal alıyorsun tam olarak iki ucu ... değnek gibi kişisel tatmin olsun diye uğraşıyorum işte yani meknik sistemlerin başarı oranı öyle sanıldığı gibi çok yüksek değil

hissel tahminim buıralarda yataya sarması bir nevi temennim tıpkı geçen yaz sonu gibi 859.5 ları 3 kere denediği dönemki gibi olur umarım :D
    Son düzenleme : logologo; 03-06-2025 saat: 21:57.

8. Bir de farkındaysanız Fonlar ne zaman yüklü alıma geçse bu aracı kurumların fiyat revizeleri havada uçuşuyor ve düşüş başlıyor geçen düşüşte de aynısını yaşadık.

Sayfa 650/660 İlkİlk ... 150550600640648649650651652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •