Sayfa 724/736 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734 ... SonSon
Arama sonucu : 5887 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Hayırlı akşamlar tüm paydaşlara sayın Acun ılıcalının yönetim kurulundan ayrılışını nasıl yorumlarsınız hisseye nasıl etki eder varmıdır bir yorumunuz?

2. acunun gitmesi ali koç ve mosmorinyo taraftarlarının elini zayıflatıp aziz yıldırımın elini güçlendireceğinden bence hisseye olumlu etki yapar. Yatırım tavsiyesi değildir.

Lorey Sane,GS yi seçti,,,Fener,Gs den daha fazla para vermesine rağmen,Mesut un da tavsiyeleri ile adam GS ye geldi.
    Ali Koç yine işi bitiremedi.
    Camiadaki belirsizlikler,transfer edilecek oyuncularda da soru işareti bırakıyor.

Ayrıca,yönetim, Morinho ile devam etme kararı almış.
    Dünyaca ünlü teknik direktör (!) varken,ve kulübün daha fazla para vermesine rağmen,Sane acaba neden GS yi tercih etti.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Lorey Sane,GS yi seçti,,,Fener,Gs den daha fazla para vermesine rağmen,Mesut un da tavsiyeleri ile adam GS ye geldi.
    Ali Koç yine işi bitiremedi.
    Camiadaki belirsizlikler,transfer edilecek oyuncularda da soru işareti bırakıyor.

Ayrıca,yönetim, Morinho ile devam etme kararı almış.
    Dünyaca ünlü teknik direktör (!) varken,ve kulübün daha fazla para vermesine rağmen,Sane acaba neden GS yi tercih etti.
    Bunun cevabını,,,Morinho nun futbolcularla sıcak temas kuramaması,oyuncuları küstürmesi ve çok sık kadroda değişiklik yapması olarak söyleyebilirim.

Morinho nun kalması,"astarı, yüzünden daha pahalı" ya mı gelecek bunu yeni sezonda göreceğiz.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5. ben hala morinyonun ve ali koçun yeni sezonda devam edebileceklerini ve ali koç devam edebilirse ilk pun kaybında morinyoyu gönderip yerine yerli bir teknik direktör alarak kendisine en azından sezon sonuna kadar alan açmaya çalışacağını düşünüyorum. yani ali koç elindeki tüm cephaneyi şimdi savaşa sürmüyor. önce morinyo ile başlayıp sonra aksi bir durumda yerli bir teknik direktör ile son mermiyi namluya süreceğini düşünüyorum. eğer yine başarılı olamazsa zaten seneye kuyruğuna teneke bağlar gönderirler yönetimin.

https://www.milliyet.com.tr/skorer/f...-verdi-7389233

hasretbahçe hisse sahipleri ,daha doğrusu borsa istanbuldaki spor hisse senetlerinin sahipleri gönüllü enayi durumundadırlar...

belki bir gün şampiyon falan olunur..ama kasa/klüp sözde yatırımcısından/gönüllü enayisinden her zaman para isteyecektir...

vur kaç yapanlar/yapmayı becerbilenler hariç....

onlar bazan güzel kazanır, bazen de az ZARARLA yırtmayı bilirler...
    Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:
    " VEREK ,ŞANSE KAHPEYE..."

Edin Dzeko Hasretbahçeden senelik 4.5-5 milyon euro alırken ,İtalyan takımına 1+1 sözleşme için 1-1.5 milyon euro alacak bir sözleşme imzalayacağı idda ediliyor...

yakısır malum şahısa...hem de çok yakışır...nerdeyse 4 kata yakın bir senelik ücret ödeniyormuş....

transferi tek başına bitirmişti...
    Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:
    " VEREK ,ŞANSE KAHPEYE..."

Morinho kaldıysa bize gitmek düşer diyen İsmail Yüksek ile İrfan Can Kahveci bavullarını topladı diye haber geçti bugün.

Sayfa 724/736 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •