Sayfa 334/1005 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Viop LXV

1. İsrail ordusu:İran'ın attığı füzeler nedeniyle tüm İsrail ateş altında.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Naz YAVUZARSLAN
    @NazYavuzarslan
    ·
    7s
    AKP, Manisa’da Ferdi Zeyrek’in yerine mecliste yapılacak başkan seçiminde aday çıkarmayacağını açıklamış.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP: 62
    AKP + MHP: 26

Hiçbir fırsatı kaçırmazlar…
    Meclis çoğunluğu ellerinde olsaydı ve yine aday çıkarmasaydılar, işte o zaman ‘insani bir duruşâ€™ derdim. Ama öyle bir şey zaten olmazdı.

Şimdi ise ‘sanki güçlü bir iddiaları var da kendileri aday çıkarmamayı tercih ediyormuşâ€™ gibi bir algı yaratmaya çalışıyorlar.
    Klasik hamle: Kaybedeceklerini bildiklerinde geri çekilip bunu bir erdem gibi sunmak.

bayılıyorum bu meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hareketlere
    Ne kadar bonkörler başabaş olsaydı ne yaparlardı. Reis belediye başkanı deçilen adamı arayıp tebrik ederken ne amaçlıyordu acaba gaziosmanpaşada
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Naz YAVUZARSLAN
    @NazYavuzarslan
    ·
    7s
    AKP, Manisa’da Ferdi Zeyrek’in yerine mecliste yapılacak başkan seçiminde aday çıkarmayacağını açıklamış.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP: 62
    AKP + MHP: 26

Hiçbir fırsatı kaçırmazlar…
    Meclis çoğunluğu ellerinde olsaydı ve yine aday çıkarmasaydılar, işte o zaman ‘insani bir duruşâ€™ derdim. Ama öyle bir şey zaten olmazdı.

Şimdi ise ‘sanki güçlü bir iddiaları var da kendileri aday çıkarmamayı tercih ediyormuşâ€™ gibi bir algı yaratmaya çalışıyorlar.
    Klasik hamle: Kaybedeceklerini bildiklerinde geri çekilip bunu bir erdem gibi sunmak.

bayılıyorum bu meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hareketlere
    Ben şöyle bir şey beklerdim G.O.P vakası ses getirmeseydi:

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4. Bu götler aynı hamas hikayesini uygulamaya çalışıyor , sivil bölgeye roket vs düşüp ölümler olursa ABD dahil edecekler gözüken o , şuanda istihbarat savaşı yaşanıyor kim güçlüyse o oyunu kurup hamleyi yapıyor benim gördüğüm.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Başkan gelen haberler doğruysa kasadaki altınları tut
    E akşam üstü mala dalanlar ne yapacak
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Ben şöyle bir şey beklerdim G.O.P vakası ses getirmeseydi:

Bunların destekleyenlerle manisa ve gop belediyesi ile ilgili muhabbete gir bak yukardakini savunur oradan aday göstermedik diye oradaki matematiksel orana bakmıyor nasıl bir kafa taşıyorsa
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    E akşam üstü mala dalanlar ne yapacak
    sabah haberle açığa satan badem bofası yerine koydu bu pilav daha çok su kaldırır.
    giriş bölümü nü gösterdi israil piyasalara gelişme ve sonuç bölümü olacak mı ben ona bakarım.
    birde terste kalan ve vıop tarafına bakmak gerek
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bunların destekleyenlerle manisa ve gop belediyesi ile ilgili muhabbete gir bak yukardakini savunur oradan aday göstermedik diye oradaki matematiksel orana bakmıyor nasıl bir kafa taşıyorsa
    İtibar veremedim...
    Ben İsrail'in ilk saldırısında, "Trump'ın biz işin içinde yokuz, İran bize saldırmasın." minvalli açıklamalarını alt metin anlamında önemli buluyorum.

Sanki yarın-öbür gün "bir İran füzesi yanlışlıkla" ABD personeli, binası vb. ye denk gelecek gibi...
    Tabi bunun bir versiyonu bizde de vardı... "Suriye'den 3-5 füze..." gibi...

Sanki bu iş burada bitmeyecek... Yoksa "Allah'ın egoisti" bize veya bizim personele saldırma der mi İran gibi aciz düşürülmüş bir ülkeye?
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 334/1005 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •