Sayfa 305/320 İlkİlk ... 205255295303304305306307315 ... SonSon
Arama sonucu : 2556 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Temmuza sarkabilir. Grafik haftalık..

Olsun o kadar.

Kesik çizgi 8,800 gösteriyor.

farkettim....MAKUL....

MALA YERLESMEM SURUYOR....girdigim mallari....VIOP u shortluyarak HEDGE ediyorum....

KENE-1 kademe MALLARI aldim.....

ben.....AGUSTOS ta dipliyecegiz diyorum.....SILKELEMELER orada olacak.....HAFTALIK graflarda maliyet dagilimi daha net....

sen....en olmuyacak gibi gorunsede.....FIKIRLERINI GRAFA KOY VE AS.....

LEM OLUMM....muhtesemsin sen....FARKLISIN.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi bu ereğli gidiyor be
    TUNCER.....

seni dinlemeliydim....yuzde 5 yukarida suan....bizsiz cikiyor....KISMET DEGILMIS.....

NE DEDIMISTIM....bazi motor kaartlar diplerinden yuzde 20 yukariya cikarken....diger motor kaartlar dibi boylacak....

bu yuzden....KOMPLE MALA YERLESME....3 AY DEDIM.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

PISMANLIK YOK.....

misal eregli.....18 den almissin.....veya 30 dan almissin.....

kaart 300 e gidecekse.....

300-18=282

300-30=270

BIRINDE....282 TL KAZANIYORSUN....OBURUNDE 270 TL KAZANIYORSUN 5 YIL SONRA.....FARK YOK....

YETERKI....DIBI KACIRMIYALIM.....DIPTIR DIYE GIRIP...HAMMAL OLMUYALIM....FAIZDEN AYDA YUZDE 4 VAR.....ERKEN GIRERSEK O YUZDE 4 UCUYOR.

ONEMLI NOT.....

PARANIN SIMDIKI DEGERI....YARIN KI DEGERI....5 YIL SONRAKI DEGERI....HESABI ESASTIR....MALA GIRME PROSESINDE.

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    PISMANLIK YOK.....

misal eregli.....18 den almissin.....veya 30 dan almissin.....

kaart 300 e gidecekse.....

300-18=282

300-30=270

BIRINDE....282 TL KAZANIYORSUN....OBURUNDE 270 TL KAZANIYORSUN 5 YIL SONRA.....FARK YOK....

YETERKI....DIBI KACIRMIYALIM.....DIPTIR DIYE GIRIP...HAMMAL OLMUYALIM....FAIZDEN AYDA YUZDE 4 VAR.....ERKEN GIRERSEK O YUZDE 4 UCUYOR.

ONEMLI NOT.....

PARANIN SIMDIKI DEGERI....YARIN KI DEGERI....5 YIL SONRAKI DEGERI....HESABI ESASTIR....MALA GIRME PROSESINDE.
    Kuzu Emmi,

Ereğli dibi gördü mü diyorsun şimdi. Ben 20-24 arası toplamıştım. Senin 17-18 görme ihtimalini vurgulaman üzere temmuz vade viop'ta shortladım hedge amaçlı. Senin kriterler sağlanmadığı için viopu tutuyorum. Artık kopup gider diyorsan, ona göre pozisyonlarımız ayarlayalım. Yani Ereğli kriterlerini sağlamadan gidecekse

Alıntı Originally Posted by Apprentice Yazıyı Oku
    Kuzu Emmi,

Ereğli dibi gördü mü diyorsun şimdi. Ben 20-24 arası toplamıştım. Senin 17-18 görme ihtimalini vurgulaman üzere temmuz vade viop'ta shortladım hedge amaçlı. Senin kriterler sağlanmadığı için viopu tutuyorum. Artık kopup gider diyorsan, ona göre pozisyonlarımız ayarlayalım. Yani Ereğli kriterlerini sağlamadan gidecekse
    DEMIYORUM bitanem....bekliyelim diyorum....binen ogrencilerim var....onlarda ozelden sakin inmeyin dedim....

EREGLI......SILKELEME YERI.....ALT CIZGI....

bu topik....

bu topigin yazarlari.....

bu topigin okuyuculari.....

bir tek onkosulla buradalar....DURUST OLMAK....ADAM GIBI ADAM OLMAK...KIVIRTMAMAK....HATALARINI VARSA....KENDISI SAYIP DOKMEK.....

ERDEMINE ULASMIS INSANLARA AITTIR.

TEMAM....

ADAMI SUNNET EDECEKTIK....

edemedik.....emme....daha kotusunu yaptik....

yeni sunnetci sectik....BALTA ELINDE....BORSACI BEYEFENDI....acirsa namerdim....kokunden ucurmazsa adam degilim....YENGEME ACIYORUM.....

8. Nasip bakalım emmi

2 tur döndüm en son 23 maliyetle malı aldım

Endeksin asels dan sonraki yeni gelini olacak düşüncem var

Sayfa 305/320 İlkİlk ... 205255295303304305306307315 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •