Sayfa 555/1005 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Kuşkusuz İsrail devleti ve halkı Türkiye’nin dostudur!

Bademlerin dostu.!!!
    İsrail.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    https://x.com/eharfi_ters/status/193...815770044?s=12

Bademler İsrail’in köpegidir.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. 9000 altına indirmiyor..neden ..algı yapacak..altına sarkarsa dip sorgulanacak..satış hızlanacak..2008 şak diye oturacak ekrana..
    zaten yatırımcı yok..borsa hepten boku yiyecek..korkuları bundan..yabancı giriyormuş..yalana bak..
    yalanla yukarı trendin başladığı nerde görülmüş..yalan dönemi bitti..
    parola neydi: ÖZGÜRLÜK..
    yerli yabancı bu parolayı bekliyor..
    aynı şeyleri yazıyoruz ..bende sıkıldım..emme bunlar sıkılmadı..onu ne yapacaz..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Allah kabul etsin dayucum..bana da dua et..alım fırsatı versin de hırsız bankalardan kurtulayım..%50 faizin %15 i vergiye gidiyor..
    nasıl enflasyonun üzerinde faiz..anlamıyorum..
    Amin dayucuğum. Allah ne muradın varsa versin
    Her tarafımız hırsızlar ile çevrilmiş durumda yabcak bişii yok, malına sahip çık
    Hamdım Piştim Yandım

Ha gayret BİST 100! Kanalın içinde kapanalım. Belki pala beğenir kanalları: https://invst.ly/1b2qbn

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    9000 altına indirmiyor..neden ..algı yapacak..altına sarkarsa dip sorgulanacak..satış hızlanacak..2008 şak diye oturacak ekrana..
    zaten yatırımcı yok..borsa hepten boku yiyecek..korkuları bundan..yabancı giriyormuş..yalana bak..
    yalanla yukarı trendin başladığı nerde görülmüş..yalan dönemi bitti..
    parola neydi: ÖZGÜRLÜK..
    yerli yabancı bu parolayı bekliyor..
    aynı şeyleri yazıyoruz ..bende sıkıldım..emme bunlar sıkılmadı..onu ne yapacaz..
    Aynı pencereden dışarı bakan iki insandan biri.!!!
    Sokakta ki çamuru, diğeri ise gökte ki yıldızları görür.!!!!
    Frederick Langbridge

Çöküş dönemi.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. hisseler o kadar yükseldilerki 1/3 üne düşmüş olanlar dahi pahalı..tepkiye oynamaya cesaretim yok..ufak miktarla da uğraşmıyorum zaten..
    bizim borsa, borsa olmaktan çıkmış..bunlarla zaten olmaz..bunların derdi şuan, balon da olsa halk borsaya girsin tekrar uçalım..
    bu dönemin bittiğini kabullenemiyorlar..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

7. Aynı pencereden dışarı bakan 1 kişi hem sokaktaki çamuru hemde gökteki yıldızları görebilir mi Bosporus abi
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    şeytana gerek yok sen onun verdiği tüm emirleri yerine getiriyorsun.....kalp kırarak.....faiz alarak......içki içerek.....
    komik çocuk şeytan seninle hareket ediyor derhal tahtanın ismini öğren diye sordurdu sana
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 555/1005 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •