Sayfa 712/961 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon
Arama sonucu : 7686 madde; 5,689 - 5,696 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Borsaya günlük olarak al sat başladım. İlk hedef sigara parası sonra ekmek arası döner sonra emekli yevmiyesi sonra memur yevmiyesi olarak hedefledim. Emekli ya da memur yevmiyesi olarak üç gündür kasaya giriyor bakalım

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    https://youtube.com/shorts/frmKIjS8K...orKL4Bn_LVS9K7

Gökova körfezinde 3 metrelik köpekbalığı görülmüş, bu konunun uzmanı olan G. Amed abi hiç haber vermedi.
    artik turkiyede cok gorulmeye baslandi bende alistim takmiyorum

Ama birileri soyle yazmis; Suveys kanali acildi ondan kopekbaligi sayisi artti

Iyide Suveys Kanali 150 yildir acik. Adam burada ne demek istemis onu anlamadim.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Gamet bunu diyorum.
    Zihni sinir projen
    Hafiza kaybi da var galiba.
    bunu internetten bir yerden kopyaladim belki birileri yorum katar falan diye. Adamin teorisi ilginc geldi ama TR de yasamadigim icin olurmu olmazmi bilemedim

4. kici kirik dag basindaki cesmeleri bile mafya ele gecirmis

Ulkenin haline bak yav

https://eksisozluk.com/cesmeye-coken...day=2025-06-20

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,958
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    bunu internetten bir yerden kopyaladim belki birileri yorum katar falan diye. Adamin teorisi ilginc geldi ama TR de yasamadigim icin olurmu olmazmi bilemedim
    Bir adama 40 gün deli dersen o adam delirir demişler, cidden gameti benimsemişsin tüh kalıbına.

6. Konya'da yerel markette abur cubur çikolata bisküvi zeytin kağıt ürünleri baharat vs ikincisi %50 indirimliydi baya bir stok yaptım. Eti canga 12,5 TL denk geldi

7. Onlarca müslüman ülke var neden birtek İran ve Yemen İsrail'i kafaya takıyor saldırıyor?

Bilmediğim için soruyorum

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Konya'da yerel markette abur cubur çikolata bisküvi zeytin kağıt ürünleri baharat vs ikincisi %50 indirimliydi baya bir stok yaptım. Eti canga 12,5 TL denk geldi
    O çikolatanın ham maddesinde kavrulmuş hamam böceği var.!!!
    Git geri ver.!!!

Resmî büyüterek bak.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 712/961 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •