https://www.yeniakit.com.tr/haber/cu...r-1940862.html
.......Cübbeli Ahmet Hoca (Ahmet Mahmut Ünlü) resmi hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Fatih Altaylı'nın tutuklanmasının üzerine bir sürü ismin adını yazıp "Başlarına bela gelecek ve hapse girecek olanlar önce bizim caminin avlusuna işiyorlar.†Dedi.
Cübbeli Ahmet Hocanın mesajı şöyle;
Ne hikmetse, başlarına bela gelecek ve hapse girecek olanlar önce bizim caminin avlusuna işiyorlar. Ondan sonra belayı buluyorlar. Buna misal olarak Ali Kalkancı’yı, Çevik Bir’i, Tuncay Özkanı, Ebu Hanzala’yı, Ebu Haris’i, Alparslan Kuytul’u, Fatih Nurullah’ı, Adnan Oktar’ı, Merdan Yanardağı, Hüsnü Mahallii, Barış Pehlivanı, Murat Ağırel’i, Muhittin palazoğlu'nu, Ekrem İmamoğlunu, Ümit Özdağ'ı, İsmail Saymaz ı sayabiliriz son halka olarak da Fatih Altaylı bu silsileye eklendi.
Tabii ki bir kısmı hapse girmedi ama mezara girdi. Ben bu olanları kendi iyiliğime değil, onların iftira ve kötülüklerine bağlıyorum.
Muhittin palazoğlu dünürü....
Cübbeli, kendi düzenini ifşa edenleri hedef mi gösteriyor....
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri