Sayfa 714/716 İlkİlk ... 214614664704712713714715716 SonSon
Arama sonucu : 5726 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. Önemli beklenti oluşturan yatırımlardan, ruhsatlar serisinden, maddeler konuşuldu duryldu yıllarca ve hepsi olup bitmesine rağmen yine de borsadaki en hantal hisselerden oldu hep.

Patronun borsadan bir beklentisi olsaydı, dolaşımdaki hisse sayısını artırırdı. Fırsatı bulsa borsa kotundan çıkar gibi. Mesele dolaylı veya direk gerektiği kadar hisseleri toplayabilmek. Uzun yıllardır finansal yapıya kârlılığa temettüye herseye sanki bu yönlü ayar veriliyor. Hisde aritmetik ortalamasıda düşük yutuluyor ucuza çağrı yapmak için.

bugüne kadar olagelenlerden yaptığım çıkarım sadece..

2. Gerçek satış fiyatı ile borsaya bildirdikleri fiyat arasındaki farkı Eastpharma'nın kurulduğu vergi cennetinde alabilirler.MB döviz durumu malum, döviz çıkarmak hiçte kolay değil, büyük olmayan döviz transfer miktarında bile birebir yaşadım.

3. şirketi aldılar sattılar. parasını da yurtdışında katakülliyle kaçırdılar. 2 dakka da senaryoyu yazıp finali yaptılar. helal olsun dayı oğlu

ama senaryo çok sığ biraz daha geliştirmelisin
    10. köyden yazıyorum.

4. Dubai'e 72 defa gedip kaçak altın getiren bir ama yargılanmayan bir siyasetçinin Türkiye'sindeyiz.Her şey olur bu ülkede.

5. adam hızını alamadı hisseyi kötülemeyi bırakıp, komple ülkeyi kötülemeye başladı.
    10. köyden yazıyorum.

6. aylık olarak bakıldığında tarihinde ilk kez 6 ay peşpeşe kırmızı mum veriyor. geçen ay demiştimki 5 ay peşpeşe verdi artık yeşil mum yapar diyordum tahminin tutmadı ve 5 ay peşpeşe kırmızı mumu yoktu , böyle giderse 6 ay yapacak. 1994 den beri verilerinde böyle bir şey yok. inanılmazı başardı.

7. Yok canım, olur mu, ülkemiz çok çok iyi.

8.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Artık sen sağlıklı düşünme yetini kaybettin.Yani sen şimdi Trump ilava gümrük vergisi koyacağı lafının yalan olduğunu mu söylüyorsun?
    noldu o iş ?

Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    İnternetten blumberg tv haberine bakarsan görürsün.Ama son haberde 90 gün askıya alındı diyor.Şimdi 1.Ç ve 2.Ç bilançoları gelince 40 TL alrına inebiliriz.Senin için üzücü olacak biliyorum.Hadi bir şeyler yaz da gülelim.
    Üstad hazretleri 40 tl altına inme riski hala var mı ?

Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Trump'ın seçileceğini anladığım gece Bitcoin ve Tesla a
    trump'ın seçileceğin anlayınca tesla aldın demek ha . ee sonra noldu ? Üstadın iyisi böyle zamanlarda belli eder kendini aferin sana.
    10. köyden yazıyorum.

Sayfa 714/716 İlkİlk ... 214614664704712713714715716 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •